-
דיון| משרדי בית"ר הוצתו
כולנו עדים לגל הגזענות שרץ בקבוצה הנחמדה,
הכל התחיל בעצם מהצטרפותם של 2 שחקני כדורגל מוסלמים לקבוצה (למרות שגם לפני אוהדי בית''ר היו "מאוד נחמדים"
זה התחיל מהצטרפותם של השחקנים האלו והגיע עד לכך שהאוהדים החביבים על כולם שרפו את המועדון של בית''ר ואיתו את ההיסטוריה של המועדון...
רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה שלדעתי הוא בושה למדינה עם עבר כמו שלנו ובכלל בושה לאנשים בכללי...
ובשביל שיהיה קצת מה לדון מה אתם הייתם עושים אם היה בידכם את הכוח להחליט מה לעשות עם האוהדים והקבוצה בכללי?
[B][U][COLOR="Black"][SIZE="3"]לקריאת כתבה בנושא ההצתה:[/SIZE][/COLOR][/U][/B] [url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4342620,00.html[/url]
-
לדעתי צריך להחזיר לאוהדים
ולסגור את המועדון
שיכאב להם כל כך על מה שהם עשו
-
הבושה של הדבר הזה,
אנשים ממדינה כמו שלנו עם עבר כמו שיש לה ככה להתנהג כלפי אנשים ממוצא אחר שבאים כדי לעזור לקבוצה ולקדם אותה???
אני מזועזע מזה
-
איכס, כאילו, מה הקטע.
אני לא שמאלני כלכך, אבל מה הבעיה שלהם? כולה שני מוסלמים..
זה לא שאחמיניג'אד החליט להצטרף לקבוצה.
-
כמו שהובטח במערכון הקלאסי של הגשש החיוור :"אם לא נקבל את דרשותינו נשרוף את המועדון"
וברצינות ממש בושה לבייתר אני לא מבין את הגזעות הזו, למרות שאני גם לא מרוצה מהשחקנים כי הם ברמה נמוכה.
-
[quote=מונקי;1424006]כמו שהובטח במערכון הקלאסי של הגשש החיוור :"אם לא נקבל את דרשותינו נשרוף את המועדון"
וברצינות ממש בושה לבייתר אני לא מבין את הגזעות הזו, למרות שאני גם לא מרוצה מהשחקנים כי הם ברמה נמוכה.[/quote]
אני לא חושב שהשחקנים טובים או משו
יכלו להביא יותר טובים
אבל זה ממש בושה למדינה הזו ולאוהדים האלו גועל נפש
-
למה עד שיש קצת אקשן כולם בוכים?
גברים הערבים האלה (:
-
שמעתי את זה ונזכרתי במערכון של הגשש החיוור
[YOUTUBE]yeCq4OFgz_Y[/YOUTUBE]