טוב אז עכשיו מתחילים להיות אייונטים למלואטה בכל העולם אבל פוקימון החליטו לחלק אותם בחנויות וכנראה שכמו תמיד בישראל זה לא יקרה. למישהו יש רעיון איך אנחנו נוכל להשיג מלואטה בלי לטוס לחו"ל?
Printable View
טוב אז עכשיו מתחילים להיות אייונטים למלואטה בכל העולם אבל פוקימון החליטו לחלק אותם בחנויות וכנראה שכמו תמיד בישראל זה לא יקרה. למישהו יש רעיון איך אנחנו נוכל להשיג מלואטה בלי לטוס לחו"ל?
אני חושב שהדרך היחידה זה יהיה להשיג בהחלפה... או קודים.
תראה זה לא קשור לחנויות וגם אם תטוס לחול לא תקבל כי אתה צריך את גרסת המשחק של האזור
צריך לחכות שיהיה אותה באירופה ואז תוכל פשוט להוריד אותה מהאינטרנט לנינטנדו ds שלך
[QUOTE=tantani;1425380]תראה זה לא קשור לחנויות וגם אם תטוס לחול לא תקבל כי אתה צריך את גרסת המשחק של האזור
צריך לחכות שיהיה אותה באירופה ואז תוכל פשוט להוריד אותה מהאינטרנט לנינטנדו ds שלך[/QUOTE]
אם הוא מוריד באנגלית זה 100% אמריקאי, וגם אם הוא קונה את זה בארץ, וגם לא יהיה אותה בWi-fi כי הודיעו שהיא תהיה רק בחנויות.
בקשר לשאלה-
יש לך 3 דרכים:
1)לטוס לאמריקה,ללכת לחנות גיימסטופ ולהוריד.
2)החלפות עם מישהו שיש לו.
3)קודים, אם יש לך אקשן ריפליי ומשחק מקורי או שאתה באימולטור.
אני בדי אס ומשחק אמריקאי מקורי אבל אין לי מלואטה בפוקידע אז כנראה שבשבילי זה אבוד...
[QUOTE=spiritomber;1425389]אני בדי אס ומשחק אמריקאי מקורי אבל אין לי מלואטה בפוקידע אז כנראה שבשבילי זה אבוד...[/QUOTE]
תוכל לקנות אקשן ריפליי ולשים קודים.
יש לי חבר שמנסה לברר האם יש מישהו שהוא מכיר שהולך להיות בחו"ל בזמן הזה ואז כנראה שנשלח אותו עם המשחקים שלנו ולכל אחד מאיתנו יהיו 2 מלאוטה. אם נצליח בזה לא תהיה לי בעיה להעביר לכם שתראו ותחזירו.