לא פלא שהפורומים שוממים ( חוץ מדיבורים ואקטואליה וחת"מ ). צריך למנות עוד מנהלים שיחיו קצת את הפורומים, גם פקח חדש ופעיל לא יזיק, עומר סקסטייל נכנס ממש לעתים רחוקות..
Printable View
לא פלא שהפורומים שוממים ( חוץ מדיבורים ואקטואליה וחת"מ ). צריך למנות עוד מנהלים שיחיו קצת את הפורומים, גם פקח חדש ופעיל לא יזיק, עומר סקסטייל נכנס ממש לעתים רחוקות..
גם דיבורים ואקטואליה לצערי בגלל המצב שלי טיפה שומם ,אבל אני אטפל בזה :)
בכל אופן אם רותם ימצא אחד שמתאים לתפקיד אני בטוח שהוא כבר יודיע זה לא ממש תלוי בנו...
בסדר אבל לפחות פקח אני גם רוצה לפתוח פעילות בפורום ספורט אני לא יודע ממי לבקש אישור.. עומר לא פעיל בכלל ואין מנהל בפורום..
אז בשביל מה יש את המייסד?
אני מסכי איתך שדרוש פקח אבל בינתיים אין..
[QUOTE=~Ace Ventura~;1425562]אז בשביל מה יש את המייסד?
אני מסכי איתך שדרוש פקח אבל בינתיים אין..[/QUOTE]
כן אבל גם רותם לא התחבר כבר שבוע חח...
היום הוא היה מחובר
[QUOTE=~Ace Ventura~;1425564]היום הוא היה מחובר[/QUOTE]
זה מראה לי פעילות אחרונה 21/2/13
תסתכלו על המילים 'מנהל' ו-'פקח'. מעצם המהות של המילים האלו, 'מנהל' ו-'פקח' הם אנשים שמתעסקים עם דברים שכבר קיימים, ודואגים לסדר שלהם. מנהל או פקח לא אמור ליצור דברים יש מאין.
אפשר גם להפוך את כל משתמשי הפורום למנהלים. זה לא יגרום לתוספת פעילות.
[QUOTE=LordAbizi;1425577]תסתכלו על המילים 'מנהל' ו-'פקח'. מעצם המהות של המילים האלו, 'מנהל' ו-'פקח' הם אנשים שמתעסקים עם דברים שכבר קיימים, ודואגים לסדר שלהם. מנהל או פקח לא אמור ליצור דברים יש מאין.
אפשר גם להפוך את כל משתמשי הפורום למנהלים. זה לא יגרום לתוספת פעילות.[/QUOTE]
אבל שיהיה לפחות סדר בפורומים, יש לי משתמש בעוד פורומים ופורומים האלה בכל פורום יש מנהל ואף פורום לא שומם.. ( אחד מהם הוא בערך עם כמות משתמשים כמו שלנו ) וגם שיהיה יותר פעילות בפורומים..
בקשר למנהלים, אם מישהו רוצה לנהל פורום הוא מוזמן להשקיע ולבקש ניהול.
בקשר לפקח, כשיהיה מישהו מתאים הוא יקבל.