-
הפוקדע הישראלי הראשון
בימים אלה אני מתחיל פרויקט ניסיוני של יצירת פוקדע שמבוסס על ישראל
הכוונה שהוא יהיה מבוסס על חיות, צמחים, אגדות, ועוד הקשורים למדינה שלנו וליהדות בכלל, אשמח אם תשתפו פעולה בכך שתביאו רעיונות לפוקימונים, המידע המפורט על הפרויקט ומקום ההתרחשות של הפרויקט עצמו בבלוג הזה:
[url]http://pokemondexil.blogspot.co.il/[/url]
אשמח אם תיכנסו ותציעו רעיונות שיהפכו בסוף לפוקימונים, זה פרויקט נחמד לכיף בלי התחייבות להיות בו כל הזמן אלא רק הצעת רעיונות או המצאת פוקימונים לפי השיטה הכתובה בבלוג הפרויקט.
אשמח לראותכם שם ולשיתוף פעולתכם!
-
אשמח אם תבואו לתרום איזה רעיון או שניים
-
יש לי מלא ללמוד עכשיו וגם להגיב במ''ת וזה אז מחר יש לי כמה רעיונות אני אכתוב אותם:)
-
אשמח אם תכנסו ותתרמו רעיונות!
-
אשמח מאוד אם תבואו לתרום רעיונות לפוקימונים
-
אני אנסה לעזור קצת.. אבל רק כי אתה המורה הישן שלי לפייקים ומגיע לך על ההשקעה O:
קצת קה לי למצוא חיות וצמחים, במיוחד כשמה שבולט כלכך בישראל זה האנשים ולא הדברים האלה לדעתי ^-^
אבל אפשר לעשות פוקימון שמבוסס על כיפת ברזל כזאת, לא מגנמייט, אבל כזה מתכתי כמוהו עם כיפה שיש לו יכולת שחוסמת חלק מהנזק שעושים לו.. או לזה שאיתו בקרב..
אפשר לעשות גם פוקימון קוביית אבן כזו שמתפתח לאט לאט לכותל חחחח.
מה עוד.. משהו עם פלאפל חח
-
אשמח אם תיכנסו לפרויקט ותתרמו לפרויקט!
-
נראה טוב, יש לי שאלה לשאול אותך בפרטי אך המכסה הודעות שלך מלא, תרוקן טיפה ;)
-
[QUOTE=itayQT;1426242]נראה טוב, יש לי שאלה לשאול אותך בפרטי אך המכסה הודעות שלך מלא, תרוקן טיפה ;)[/QUOTE]
עכשיו אתה יכול לשלוח הודעות פרטיות חופשי פיניתי מקום
ואשמח אם תיכנס לפרויקט ותתרום רעיון או שניים
-
אשמח אם תבואו לתרום לפרויקט באיזה כמה רעיונות, רק לכתוב רעיון וזהו, את כל הפוקימון אני כבר מצייר!
-
Po zon, אני מזהיר אותך בעל פה. אל תעשה דאבל...
ואני נכנסתי לשם, אני מקווה שאתה לא מתכנן להכניס לאתר שם תוכן מלבד הפרוייקט.
-
[QUOTE=★StarMan★;1426362]Po zon, אני מזהיר אותך בעל פה. אל תעשה דאבל...
ואני נכנסתי לשם, אני מקווה שאתה לא מתכנן להכניס לאתר שם תוכן מלבד הפרוייקט.[/QUOTE]
תאמין לי שהאתר הזה יהיה רק בנושא הפרויקט איו לי איזה כוונה להפוך לעוד אתר חדשות פוקימון
ואשמח אם תכנס לאתר ותתרום לפרויקט איזה רעיון אחד
-
כדאי לכם גם לעשות התפתחויות לחלק מהפוקימונים
-
שם: Hirudiblood (שילוב של השם המדעי של עלוקה ודם)
על מה הוא מבוסס : עלוקה .
איזה סוג הוא : רעל , מים/עשב/אדמה/חושך
תיאור : פוקימון בגובה של בערך 50 ס"מ ואורכו הוא מטר , יש לו כמה סוגים שמתווספים לרעל , אחד מים (את הסוג הזה ניתן למצוא בשחייה/צלילה), אחד עשב (את הסוג הזה ניתן למצוא ביערות ובדשא [בדשא הוא נדיר]), אחד אדמה (אותו אפשר למצוא כששוברים אבנים) , ואחד חושך (שאותו ניתן למצוא במערות), בכל סוג יש לו צבע אחר , במים כחול , באדמה חום , בחושך שחור ובעשב ירוק , על גופן יש טבעות בצבע סגול.
ציור של הפוקימון : אין לי -_-
מה מאפיין את הפוקימון שלכם : יש לו מתקפה מיוחדת רק לו שנקראת blood absorb שמוצצת את דם היריב , ובעצם שואבת כמות גדולה מהחיים של היריב , ההתקפה הזאת גם שואבת התקפה מיוחדת והגנה מיוחדת. מתקפה זאת מסוג רעל.
-
PokemonMaster2
אנחנו נעשה בהמשך התפתחויות כרגע אנחנו בשלב של יצירת פוקימונים בסיסיים
jigels po
שלום מתן
הרעיון נחמד כמה בעיות פוקימון יכול להיות רק בעל שתי סוגים והפוקדע הזה מבוסס אך ורק על חיות הקיימות בישראל עשיתי בדיקה אני לא בטוח שקיימות עלוקות בישראל אבל אני עוד אבדוק את זה