אהלן אהלן.
זוכרים אותי? :)
בתור חבר וותיק מאוד בפורום שהכיר פה המון חברים שאני מאמין שעדיין נכנסים לביקור פעם בחודש-חודשיים מאוד מעניין אותי איפה החבר'ה של פעם שהתגייסו משרתים היום.
Printable View
אהלן אהלן.
זוכרים אותי? :)
בתור חבר וותיק מאוד בפורום שהכיר פה המון חברים שאני מאמין שעדיין נכנסים לביקור פעם בחודש-חודשיים מאוד מעניין אותי איפה החבר'ה של פעם שהתגייסו משרתים היום.
אני נמצא במשרד הבטחון. בגדול אני שייך לקריה אבל אני לא נמצא, אלא אני נמצא במפעל של תעשייה אווירית.
אני במשטרה צבאית , כן אני יודע איך זה נשמע ,אך אני בודק מטען בקרייה , וסמוי במבצעי מלביש של השוטרים שמחלקים דוחות , זה התפקיד שלי בגדול ביינתים.
[QUOTE=Erwin;1426385]אני במשטרה צבאית , כן אני יודע איך זה נשמע ,אך אני בודק מטען בקרייה , וסמוי במבצעי מלביש של השוטרים שמחלקים דוחות , זה התפקיד שלי בגדול ביינתים.[/QUOTE]
אז אני מקווה שלא תיתן לי דוח כשאהיה בדרך הביתה מהבסיס ובטעות תיפול לי הכומתה... מה אכפת לך? אני עוד חודשיים משתחרר! :P
אני משרת בחיל האוויר, בפלמחים.
משרת בבית הספר שלי- בחיל חימוש- לומד להיות אלקטרונקאי- זה גם נחשב כמשרת?:big_wink:
תפקיד מודיעין בחטיבת בנימין (בית אל)
מותר לרשום גם מה רוצים להיות למי שעוד לא?
אם כן אני רוצה לשרת בלהקת הנח"ל
[quote=erwin;1426385]אני במשטרה צבאית , כן אני יודע איך זה נשמע ,אך אני בודק מטען בקרייה , וסמוי במבצעי מלביש של השוטרים שמחלקים דוחות , זה התפקיד שלי בגדול ביינתים.[/quote]
בה"ד 13 שליטה!!!!
מעברים ברבאק, נוב 10