-
סקר|ממ''ת פסח
[IMG]http://www.retalex.co.il/image/users/194278/ftp/my_files/%D7%A1%D7%A7%D7%A8.jpg?id=9018993[/IMG]
היי, רציתי לדעת אם אתם תהיו מעוניינים שאפתח אולי ממ''ת פסח.
[B][I][U][COLOR="DarkOrchid"]מה זה אומר?
[/COLOR][/U][/I][/B]
זה יהיה ממ''ת שמן הסתם ייארך כל חופשת פסח ואתם תבחרו ממגוון רקעים את הרקע של הממ''ת בסקר שייפתח.
אם בנושא הזה הרוב יצביעו שהם רוצים ממ''ת פסח וישתתפו בו אז כבר ביום-יומיים הקרובים אפרסם את הסקר של הרקעים(אתם אפילו יכולים להציע רקעים משלכם ולשלוח לי בה''פ, אני יכניס אותם לסקר)
אז...אתם תהיו מעוניינים בכזה?
-
-
-
אגב
>חופדת פסח
חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת
-
לא הבנתי חח חופדת פסח אמור להיות כאילו חולדת פסח?
-
[QUOTE=Saber;1426452]אגב
>חופדת פסח
חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת חופדת[/QUOTE]
תגובה קצת יותר רצינית?0-ם
בלי הספאמות בנושא
-
ההצבעה תימשך עד היום בלילה
הרגישו חופשי להצביע-ההצבעה אנונימית כך שלא ניתן לדעת מי הצביע למה
-
נדב ואופיר אני מזהיר אתכם!
אתם מספימים. צעד הבא יהיה חריף יותר.
-
זה 2 שכן מול 4 שלא
עוד מצביעים?
-