-
ספיריטומב באימוני ev
היי אני מאמן ספיריטומב באימוני ev ובעיקר השקעתי בהגנה אבל גם בהגנה מיוחדת, התקפה מיוחדת וקצת חיים. הוא עכשיו רמה 41 והסטטוסים שלו: חיים- 108, התקפה- 80, הגנה- 143, התקפה מיוחדת- 93, הגנה מיוחדת 113 ומהירות- 47. זה טוב? מה כדאי לעשות כדי לחזק אותו- איפה להתאמן ומה להביא לו? תודה לעוזרים!
-
אהלן!
האמממ סלח לי שאני שואל.. אבל למה התקפה מיוחדת ולא התקפה?
אתה הולך על קאלם מיינד ודארק פולס :o?
ובאיזה משחק אתה מאמן אותו?
-
מאמנים Ev רק לשלושה סטטים.
-
תכננתי להשתמש בו כתוקף מיוחד אבל יותר בניתי על ההגנות שלו. אני בשחור 2 בדי אס, משחק מקורי.
מה לעשות איתו עכשיו?
-
במשחק בלק 2 יש לך את הג'ויין אווניו..
שם בחנויות אתה יכול גם לתת לו איווי וגם להוריד לו.
תראה.. אני די נוב וזה.. אבל כשאני מאמין Ev:
(לא משתמש כל כך בחפצים המיוחדים שנותנים יותר איווי על קרבות)
אני בדרך כלל נותן ויטמינים עד ל100 לסטט מסויים
אח"כ הולך לאבבניו שלי... יש לי שם 2 Dojo ברמה 10... ככה שאני יכול לתת שם אימון רציני גם לev וגם להקפיץ את הפוקימון רמות.
ואת השאריות אני עודה בעשב או פשוט מחכה עוד יום וסוגר הכל בעזרת האבניו.
הפוקימון אבניו הזה פשוט אדיר לאימוני איבי :)
אתה גם יכול להוריד שם איבי אם עשית טעות כלשהי ואתה רוצה לתקן :)
-
כן אני יודע אני עושה מדי פעם אבל אני אעשה המון כל הכסף שלי ישרף על זה ולא ישאר לעוד פעמים. במה לחזק אותו?
-
הא... אני אישית אוהב את זה פשוט כי זה הופך את המעקב אחר הנקודות שהכנסתי לכל סטט לברורות יותר.. ככה אני לא מבזבז נקודות :)
-
אוקיי אז מה להביא לו עכשיו? אני אימנתי אותו שם המון פעמים אבל יש עוד פוקימונים שאני רוצה לאמן אי ווי. מה אני עושה עכשיו כדי לא להרוס אותו?
-
חשוב לדעת כמה נקודות הכנסת לכל סטט.
נקודות ה Ev פועלות כך שברמה 100, כל 4 נקודות נותנות לך תוספת של נקודה אחת לסטט מסויים.
העניין הוא שלכל סטט אתה יכול להכניס 255 נקודות Ev... מספר שאינו מתחלק ב4.
כלומר.. אם לסטט מסויים נתת 255 קודות Ev... רק 252 יהיו בתוקף וה3 הנותרות הן מבוזבזות. תוסיף להן עוד נקודה אחת ושים אותן בסטט אחר והרווחת נקודה נוספת בסטט אחר (וכל פוקימון הרי מוגבל רק ל510 נקודות Ev בסך הכל..)
פוקימון זה לא שחור ולבן ( בניגוד לשם של המשחקים) את הבניה צריך לעשות בהתאם לסט המתקפות וליעוד שלו.
אני קצת מתקשה להגיד לך מה לעשות הלאה.. היות ואיני יודע כיצד הנקודות שלך מחולקות נכון לעכשיו או איזה ביסט אתה מתכנן לתת לספיריטומב שלך ..
היופי הוא שהאבניו מאפשר גם להוריד נקודות Ev מסטט מסויים.. כך שגם אם בטעות הכנסת 255 נקודות לסטט מסויים.. ניתן לתקן את זה :)
-
אז עכשיו אני צריך לבנות סט?
-
תשמע.. זה לא שאני שחקן כזה גדול.. יש כאן הרבה בפורום שמבינים יותר ממני ואולי תהיה להם עצה טובה יותר..
אבל אני בדרך כלל קודם מסיים את המשחק בלי Ev ורק אחר כך בונה מאפס פוקימונים למשחקי Wifi.
בדרך כלל אני מחליט על הסט ועל בניית ה Ev לפני שאני מתחיל לאמן את הפוקימון...
הרי יכול להיות שבבילד אזדקק לטבע מסויים או למתקפה מסויימת שניתן לקבל רק דרך הורשה..
-
כבר סיימתי את המשחק... לא חשבתי על זה.. אני אתחיל לבנות סט