-
עזרה עם השישייה באדום אש
יש לי
קדברה: (על חושי)
psybeam
shadow ball
psychic
recover
נידוקינג: (אדמה ורעל)
earthquake
megahorn
sludge bomb
double kick
לפרס: (מים וקרח)
waterfall
sheer cold
ice beam
surf
אאורדוקטיל: (מעופף ואבן)
dragon claw
fly
hyperbeam
ancientpower
אלקטאבאזז: (חשמל)
thunder
thunderpunch
thunderbolt
swift
אני מחפש פוקימון אחרון וגם טיפים לסטים שיש לי.
עברתי כבר את הליגה הראשונה ואני לא רוצה פוקימון אש (כי לפי דעתי לא צריך אותו לליגה) ואני לא רוצה אגדיים
תודה לעוזרים.
-
כך הרקרוס. אחלה פוקימון (לחימה + חרק)
סטים אני לא יודע, מצטער
-
לדעתי אתה צריך התחלתי אם התחלת עם צ'ארמנדר אתה מסודר (;
-
[QUOTE=Devil-Man;1428559]לדעתי אתה צריך התחלתי אם התחלת עם צ'ארמנדר אתה מסודר (;[/QUOTE]
התחלתי הוא לא הכי חזק.. זה שהוא רמה יותר גבוהה לא אומר כלום על הפוקימון עצמו..
שישייה סבירה המהלכים ממש לא משהו אבל זה סביר לליגה.. ולמה אתה לא מפתח לאלקזם יש אימולטורי החלפות..
-
[QUOTE=Devil-Man;1428559]לדעתי אתה צריך התחלתי אם התחלת עם צ'ארמנדר אתה מסודר (;[/QUOTE]
התחלתי עם בלבאזור וגם אם תסתכל רשמתי שאני לא רוצה פוקימון אש
בנוגע למי שמעליי אני משחק באייפון ולא במחשב אז אני לא יכול לעשות טריידים
אם אתה יודע איך אני יכול להשיג אלאקאזם בלי ציטים אני אשמח
-
אני התחלתי עם בלבאזור ואם תראה רשמתי שאני לא רוצה פוקימון אש
שישייה סבירה המהלכים ממש לא משהו אבל זה סביר לליגה.. ולמה אתה לא מפתח לאלקזם יש אימולטורי החלפות..[/QUOTE]
אני משחק באייפון ואני לא יכול לעשות שם טריידים אבל אם אתה יודע דרך אחרת להשיג אלאקאזם (לא ציטים) אני אשמח לשמוע
סליחה בטעות פרסמתי אותה הודעה פעמיים הייתה לי בעיה באינטרנט ולא שמתי לב שזה פרסם את ההודעה הראשונה
-
אתה יכול להוסיף את הארקרוס, שיחקתי איתו בשישיה ותאמין לי הוא גדול, ממש פוקימון טוב ומומלץ.
בהצלחה.
-
לא מבין בזה ממש אבל דרגונייט יכול להיות סבבה כי הוא אמור להיות חזק מאד עם תלמד אותו מתקפת דרקון טובה,מתקפת חשמל טובה,מתקפת אש טובה ומתקפת מעופף טובה.
-
[QUOTE=the rock;1428668]לא מבין בזה ממש אבל דרגונייט יכול להיות סבבה כי הוא אמור להיות חזק מאד עם תלמד אותו מתקפת דרקון טובה,מתקפת חשמל טובה,מתקפת אש טובה ומתקפת מעופף טובה.[/QUOTE]
לא ממש יש לו 130 התקפה ואיזה 90 התקפה מיוחדת חוץ ממעופף כל ההתקפות שאמרת מיוחדות.. כמובן שאי אפשר ללמד מתקפות נורמליות (כי זה דור 3) אבל הוא די חזק אם שמים לו RETURN וEARTHQUAKE..
תכלס בדור 3 המתקפה הפיזית הנורמלית היחידה זה EARTHQUAKE..
-
[QUOTE=itayQT;1428652]אתה יכול להוסיף את הארקרוס, שיחקתי איתו בשישיה ותאמין לי הוא גדול, ממש פוקימון טוב ומומלץ.
בהצלחה.[/QUOTE]
אתה יכול אולי להביא לי סט אליו כי אין לי מושג איזה מתקפות לשים עליו
תודה מראש
-
שמע... הבחור השני לא נמצא כאן כרגע...
אני אישית לא מכיר טת המטה בדור השלישי.. אבל סמוגון בדרךכלל מספקים סטים טובים~
[url]http://www.smogon.com/rs/pokemon/heracross[/url]