-
שינויים בהנהלת חת"מ
אוקיי, אז כבר עברו בערך יומיים מאז שמוניתי להנהלת חת"מ ועוד לא פתחתי את הנושא הזה בגלל שאלה היו ימים די עמוסים.
בכל אופן, המטרה בשינויים בהנהלה ברורה לחלוטין - העלאת הרמה בפורומים.
בזמן האחרון הייתה בקרב המנהלים והמשתמשים תחושה של ירידה ברמה של פורום חת"מ, בין אם מדובר ברמת הפעילות או ברמת כתיבת וניהול המשחקים.
בכ"מ, בגלל שאני חתיך ונערץ והכל אז החלטתי להעלות את הרמה של הפורום ):
המשחקים שיישלחו לי לבדיקה ייעברו בדיקות קפדניות ויסודיות יותר מבעבר, כך שרף הרמה והפרמטרים של המשחקים יעלה והדבר יבטיח שהמשחקים שיפתחו בפורום יהיו בנויים בצורה טובה יותר מבעבר.
בנוסף לזה, אני מודיע מראש שאין לי כוונה להמשיך פעילויות שנפתחו בעבר בחת"מ לפני שעליתי לניהול. כלומר, לא יהיו עוד ממ"תים שבועיים וחודשיים, החנות שנפתחה בפורום חת"מ תסגר (או שהיא כבר נסגרה? אין לי מושג ת'אמת) ולא אכתוב מגזין חת"מ בזמן הקרוב (בעיקר בגלל שלדעתי אין כל כך על מה לכתוב כרגע. מי יודע מה יהיה בעתיד).
מה שכן, אני אפתח פעילויות ותחרויות שונות מפעם לפעם (ואפילו אתם מוזמנים לנסות להפעיל פעילויות בעצמכם, באישורי כמובן), אבל הדבר לא כרגע בראש סדר העדיפויות שלי.
לסיכום המטרות שלי לניהול הפורום בזמן הקרוב הן:
1. העלאת הפרמטרים הנדרשים לפתיחת וניהול משחק תפקידים
2. העלאת רמת הפעילות בפורום וכמויות המשחקים הפעילים
3. פתיחת מדריכים ונתינת עזרה והדרכה למשתמשים החדשים בתחום
4. הפעלת פעילויות ותחרויות בפורום
5. להתנקש בהופיר
6. להשתלט על העולם
7. לשמור על הפורום ולדאוג שתיהנו
יצא לי קצת יותר ארוך ממה שחשבתי שזה יהיה אבל לא נורא
מי שיקרא שיקרא
מי שלא [size="0"][COLOR="White"]גייז רצח[/COLOR][/size] לא נורא
יום טוב~
-
בהצלחה.
כמנהל חת"ם לשעבר אני באופן טבעי פתוח להתייעצויות וכיוצא באלו.
-
חחח נדב בניהול זה יהיה מעניין..
בהצלחה מקווה שיהיה פעיל פה..
-
תודה, שמח לשמוע (:
יצא לי גם לדבר עם עומר ריטסוקה אתמול, גם הוא אמר שאם אי פעם אזדקק לעזרה הוא מוכן תת יד (מצד שני, הוא מתחבר פעם במיליון שנה, אז..)
-
נדב יא חתיך אני אפר לרגליך ):
-
בהצלחה, אני מקווה שכשישלחו לך משחקים לאישור אז לא רק תאשר ולא אלא תעבוד עם אותו בן אדם על המשחק שלו עד שהוא יגיע לרמה הרצויה..
בהצלחה שוב..
-
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1428683]בהצלחה, אני מקווה שכשישלחו לך משחקים לאישור אז לא רק תאשר ולא אלא תעבוד עם אותו בן אדם על המשחק שלו עד שהוא יגיע לרמה הרצויה..
בהצלחה שוב..[/QUOTE]
ברור שאני אעשה את זה, רק לא לשכוח שגם אני בנאדם ולא תמיד אני מסוגל לעזור באותו הרגע ולפעמים לוקח לי קצת זמן.
חוץ מזה, באמת שאין לי בעיה לעזור למי שיצטרך או יבקש עזרה.
-
מזל טוב, נדב.
ולמרות כל הדברים שבאים עם ניהול, אני לא מודאג שתשתנה.
-
חח נדב הילד הבעייתי עולה לניהול?
בהצלחה...
-
[QUOTE=Hit Man;1428695]מזל טוב, נדב.
ולמרות כל הדברים שבאים עם ניהול, אני לא מודאג שתשתנה.[/QUOTE]
חח, תהיה בטוח שאני הבנאדם האחרון כאן שישתנה בגלל ניהול
[QUOTE=D.SexStyle;1428723]חח נדב הילד הבעייתי עולה לניהול?
בהצלחה...[/QUOTE]
תחשוב על זה, זה עדיף להם
עכשיו הם לא צריכים לטפל בבעיות שלי P:
-
[QUOTE=Saber;1428574]תודה, שמח לשמוע (:
יצא לי גם לדבר עם עומר ריטסוקה אתמול, גם הוא אמר שאם אי פעם אזדקק לעזרה הוא מוכן תת יד (מצד שני, הוא מתחבר פעם במיליון שנה, אז..)[/QUOTE]
אתה יודע שבשבילך אני תמיד זמין 3>
בהצלחוש נסיכול
-
לא יכולתי לבחור מנהל [COLOR="White"]לא[/COLOR] [COLOR="Black"]יותר טוב ממך[/COLOR]
-
לא יכולתי לבחור אדם [COLOR="White"]לא[/COLOR] יותר מצחיק ממך