נהיה פה יבש לגמרי בתקופה האחרונה, יש למישהו רעיון איך להחיות את הפורום?
Printable View
נהיה פה יבש לגמרי בתקופה האחרונה, יש למישהו רעיון איך להחיות את הפורום?
אפשר לשים צוות של אנשים שיתחילו העברת גולשים אם אין מספיק ושאותם גולשים או אחרים ינסו להחיות חלקים בפורום. אני מוכן להצטרף אם תקבל את זה
[QUOTE=Joltik;1433402]אפשר לשים צוות של אנשים שיתחילו העברת גולשים אם אין מספיק ושאותם גולשים או אחרים ינסו להחיות חלקים בפורום. אני מוכן להצטרף אם תקבל את זה[/QUOTE]מה זה העברת גולשים? :doubt:
[quote=joltik;1433402]אפשר לשים צוות של אנשים שיתחילו העברת גולשים אם אין מספיק ושאותם גולשים או אחרים ינסו להחיות חלקים בפורום. אני מוכן להצטרף אם תקבל את זה[/quote]
תן לי לנחש, אתה מתכוון ל"צוות פרסום"?
העברת הגולשים זה צוות פרסום,נכון.
:tiresome:[QUOTE=Joltik;1433406]העברת הגולשים זה צוות פרסום,נכון.[/QUOTE]
קצת בעיה הייתי אומר, בשביל צוות צריך צוות של אנשים, ודיי יבש פה ואי אפשר לגייס סתם אנשים.
ככה שצריך לחשוב על משהו אחר הייתי אומר.
הצוות יכול להיות גם מצומצם.
לדעתי הצוות פרסום יכול לעבוד...
למה לעשות צוות של אנשים ולא לגייס את כל מי שכבר כאן כדי לעשות את זה? חח נראלי זה יותר חכם..
תתנו דוגמאות של מה צוות פרסום יהיה יכול לעשות?
היכן לפרסם?
דרכי פרסום וקידום?
לפרסם בכל פורום אחר,צוות הפרסום יוכל לפרסם אם לזה התכוונת ודרכי הפרסום הם דרכי הפרסום הרגילות של אתרים מתחרים אצלנו!
יש לי כבר מועמדים
[quote=joltik;1433428]לפרסם בכל פורום אחר,צוות הפרסום יוכל לפרסם אם לזה התכוונת ודרכי הפרסום הם דרכי הפרסום הרגילות של אתרים מתחרים אצלנו!
יש לי כבר מועמדים[/quote]
כמו שאני לא אוהב שמפרסמים פורומים אחרים אצלי, אני לא רוצה שיפרסמו אותנו בפורומים אחרים.
אז תשכח מהפרסום ותיקח את החלק השני של ההצעה!
[quote=joltik;1433448]אז תשכח מהפרסום ותיקח את החלק השני של ההצעה![/quote]קבוצת מפרסמים? מה הם יכולים לעשות כבר שאנשים אחרים לא יכולים לעשות?
החלק השני הוא מישהו שיחייה את הפורומים