-
טוב שמעו אחים שלי אני בעיר פיושה
ואני תקוע במכון שמה יש למנהיג מאק ברמה 39 ולי יש נירדו רמה 40 BLAST 53 ועוד כמה בסביבות ה25-30 עכשיו אני משאיר למאק ממש קצת ואז הוא מרפה את עצמו הוא חוזר על זה טונות פעמצים ואיפשר לנצח אותו אני יודע שנשיכה מורידהנ לו הרבה אבל אני חייב שהנשכיה תוריד לו הכול תנו לי טיפים מה לעשות וגם אך קונים ריפוי מרעל מה השם באנגלית כאילו
ושמעו באתר הזה ראיתי שמי שהכין תמדריך יש לו ציפור אגדית זאתי של החשמת והוא כאילו באותו אזור שלי במדריך אתם יודעים מרפה???
תודה לעוזרים !!! :D
-
ריפוי מרעל יש בחנות בעיר פושיה,קוראים לזה antidote ופוקימון על חושי סופר אפקטיבי על רעל.
-
תודה אבל תיודע מה לעשות בנוגע למאק ועוד משהו תיודע אך משכפלים באדום אש
-
כדי לנצח את מאק אני ממליץ לך פוקימון על חושי כמו אברה ולפתח אותו לקדברה,באדום אש לפי מה שאני יודע אי אפשר לשכפל,אפשר לשכפל במשחקים זהב כסף וקריסטל.
-
אי אפשר לשכפל אתה יכול אבל להשתמש בקודים ואז יהיה לך איזה חפץ שאתה רוצה ואיזה פוקמון שאתה רוצה אני מציע לך נגד קופינג ואיזינג להשתמש בפוקמון על חושי ונגד מאק תשתמש במתקפת אדמה תדאג שהפוקמון האדמה שלך יהיה ברמה 45 ואז תיתן לו רעידת אדמה וזה יחסל אותו במכה אחת בלבד
-
אני בגימבוי!!.. אבל חפיף יותר כיף בלי רמאת שמה אחי איפה משיגים את הציפורים האגדיות זה דיי דחוףףף
-
את מולטריס אתה מוצא באי מספר 1 למעלה את ארטקנו אתה מוצא מתחת לעיר פיושה שאתה שוחה שמואלה ועובר מאמנים יש לך שם מערה אתה צריך לקחת HM3 HM4 ולהפיל את הסלעים לתוך הבורות ככה שהזרם יעצר ואז תגיע לארטקינו את זאפדוס אתה מוצא מימין לעיר סרולין זוכר שחתכת את העץ ועברת מאמנים ואז נכנסת למערה של העיר לבנדר?אז לפני המערה אתה תיראה אחרי המאמנים שם מים תשחה למטה מימין ואז אתה תגיע לתחנת החשמל תילך הכי למעלה ואז תגיע לזאדוס כולם רמה 50 קח איתך לפחות 100 אולטרה בולים רק שלא תטעה אי 1 אתה צריך בשביל זה לעבור את מכון השביעי מכון של בליין ואז בא לך ביל ואז הוא לוקח אותה בסירה לשלושת האיים באי הראשון מולטריס נמצא
-
קשה ךלתפוס אותם הא?ותודה אחי מלך את זאפדוס חיפשתי כי ראיתי שלחבר שלי שי באותו מקום שאני והוא שחכ אך הכוא השיגגג
-
שמע באדום כחול וירוק את מולטריס אתה לוכד במערה של הליגה באדום אש וירוק עלה רק את מולטריס שינו את המיקום שלו לאי אחד וכן קשה לתפוס אותם הם אגדיים תשמור תמיד לפני שאתה מדבר עם אחד הציפורים במיוחד שזה גמבויי ולא מחשב
-
עריכה:מצאתי ותפסתי תודה על העזרהההה
ד'א תפסתי אותו בשני הזדמנויות רק בראשונה הרגתי אותו בשנייה סך הכול בזבתי 3 פוקדורים אחי אך קונים גם מעלם חיים כאילו באיזה חנות בעיסר עיר ואך קוראים לזה אתה יודע?ואם אתה יודע מאיפה משיגים אבן פיתוח ברק ?
חחח סליחה על החפירה :)
-
יש מרפא רגיל שקוראים לו potion שמעלה 20 נקודות חיים שאפשר למצוא אותו בכל חנות ובפוקדורים. יש super potion שמעלה 50 נקודות חיים שאפשר למצוא אותו כמעט בכל חנויות ובפוקדורים. יש hyper potion שמעלה 200 נקודות חיים ואפשר למצוא את זה בחנויות לקראת הליגה,בחנות הליגה ובפוקדורים. max potion מעלה את כל החיים ואפשר למצוא את זה רק בפוקדורים.
לגבי אבן הברק אפשר למצוא בקניון בעיר סלדון קומה שלישית או רביעית.
-
לי יש דרך טובה לנצח פוקימון רעל והוא ע"י פוקימון אש
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Dec 22 2008, 01:12 AM
[b] לי יש דרך טובה לנצח פוקימון רעל והוא ע"י פוקימון אש [/b][/quote]
אתה גם מביא מידע לא נכון, וגם מקפיץ נושא.
ננעל.