[YOUTUBE]011Z2_dbS8U[/YOUTUBE]אנשים באו בתלונות שהפרסומת פרובוקטיבית.
מישהו רואה משהו פרובוקטיבי בזה? מה דעתכם?
Printable View
[YOUTUBE]011Z2_dbS8U[/YOUTUBE]אנשים באו בתלונות שהפרסומת פרובוקטיבית.
מישהו רואה משהו פרובוקטיבי בזה? מה דעתכם?
התינוק חשוף מדי xd
[quote=hellknight;1435406]התינוק חשוף מדי xd[/quote]
יש המון פרסומות שיש תינוקות חשופים, והוא כולה עם תחתון או שזה היה חיתול זה לא משנה, הוא תינוק לא שיש משהו להסתיר..
לדעתי הפרסומת בסדר גמור ודיי משעשעת אם לומר את האמת :)
הבעיה היא לא בתינוק אלא בבחורות שהוא מוקף בהן.
הן לבושות ברוך השם, והתינוק הוא עדיין תינוק משמע הוא לא מבין את העניין, הן רק הרימו אותו וחיבקו, לא עשו משהו מעבר. לדעתי אין בזה שום דבר פסול...
[QUOTE=itayQT;1435413]הן לבושות ברוך השם, והתינוק הוא עדיין תינוק משמע הוא לא מבין את העניין, הן רק הרימו אותו וחיבקו, לא עשו משהו מעבר. לדעתי אין בזה שום דבר פסול...[/QUOTE]
ממש מסכים..
לדעתי זה דוחה ופרובוקטיבי. פשוט מעורר חלחלה...
ואו
פשות ואו
אני לא רוצה להתכיל לדבר מה לא טוב בפרסומת הזו....
לאחר בדיקה עמוקה של המילה פרובוקציה, אני מסכים שיש שימוש באמצעים כדי שאנשים ידברו על המוצר.
אבל אני לא רואה בזה פסול הרי אחרי הכל זוהי המטרה של פירסומת, הדבר היחיד שלדעתי לא היה במקום היה להוציע מהתינוק את הקרם, לא דווקא בגלל התצומת לב שזה מושך אלה בגלל שזה דוחה אותי.
היום כתבו בידיעות שהיא ירדה מהאוויר.
[quote=itayqt;1435413]הן לבושות ברוך השם, והתינוק הוא עדיין תינוק משמע הוא לא מבין את העניין, הן רק הרימו אותו וחיבקו, לא עשו משהו מעבר. לדעתי אין בזה שום דבר פסול...[/quote]
על מה אתה מדבר, הפרסומת הזאת סקסיסטית ברמות (יש שם איזה מיליארד בנות עם מחשוף שמתות עליו כי הוא מפוצץ... בקרם! מה חשבת, שבנות אוהבות כסף? מה פתאום הם התכוונו בכלל לקרם זה ממש לא נשמע כמו implied bad joke)
זה גם ניצול של ילד קטן שלא מבין עוד שום דבר מהחיים שלו, לא מבין איך אפשר למכור אותו לפרסומת בשביל כסף. ועוד אחת כזאת. זה באמת מגעיל.
הרעיון הכללי עצמו היה יכול להיות טוב, אבל הם לקחו אותו למקום דוחה ומטופש שלא מתאים לפרסומת של דגנים.
פרובוקטיבי או לא, כולנו היינו מתים להחליף את התינוק...
ולזה שהוא מפוצץ בקרם יכולים להיות כל מיני פירושים, ומי שחושב על הפירוש שאני ונדב חשבנו עליו שיחפש את הבעיה במוח של עצמו חחח
זה סתם פרסומת מה יש לכם
במשפט-שניים לסכם את זה?
אותו טעם הרבה פחות משקל וצורה מוזרה. (או בשני מילים: זיבולי מוח, או במילה אחת: חרא.)
פרובוקטיבי או לא נודר נדר שהתינוק שפיץ עולם