מה אתם חושבים על הצ׳אפטר?
אישית, נחמד לראות את הקומבו החדש שהראו, ומפתיע שאורוצ׳ימארו הגיע לשדה הקרב.
Printable View
מה אתם חושבים על הצ׳אפטר?
אישית, נחמד לראות את הקומבו החדש שהראו, ומפתיע שאורוצ׳ימארו הגיע לשדה הקרב.
נארוטו רק מתדרדר מאז המוות של נג'י...
יש נושא דיבורים
spam
i call spam
[quote=חמוף;1436375]יש נושא דיבורים
spam
i call spam[/quote]
הספאם היחיד כאן זה שלך יאפס ):
זה לא כאילו הנושא הזה פעם בשבוע מפריע למישהו והפורום גם ככה לא חיי כל כך אז ~
[quote=flupy;1436376]הספאם היחיד כאן זה שלך יאפס ):
זה לא כאילו הנושא הזה פעם בשבוע מפריע למישהו והפורום גם ככה לא חיי כל כך אז ~[/quote]
אני מתכוון להתחיל עם נושאים כאלה על כל המנגות שאני קורא(שזה כולה 3..).
עשיתי גם כזה של הצ'אפטר האחרון של בליץ' למי שלא ראה אז נא להגיב שם!
בקשר לנושא-אני דווקא לא ממש חושב שהמנגה הידרדרה מהמוות של נג'י, להפך-המנגה עלתה לרמה שפחות או יותר אני מצפה מנארוטו, למרות שהיו יכולים לעשות כמה דברים אחרת(כמו למשל הקטע של סאסקה שפתאום הוא מחליט לחזור, לדעתי היו צריכים לבנות את זה יותר וגם את ההתפתחות של סאקורה היו צריכים לבנות יותר).
[quote=hellknight;1436434]אני מתכוון להתחיל עם נושאים כאלה על כל המנגות שאני קורא(שזה כולה 3..).
עשיתי גם כזה של הצ'אפטר האחרון של בליץ' למי שלא ראה אז נא להגיב שם!
בקשר לנושא-אני דווקא לא ממש חושב שהמנגה הידרדרה מהמוות של נג'י, להפך-המנגה עלתה לרמה שפחות או יותר אני מצפה מנארוטו, למרות שהיו יכולים לעשות כמה דברים אחרת(כמו למשל הקטע של סאסקה שפתאום הוא מחליט לחזור, לדעתי היו צריכים לבנות את זה יותר וגם את ההתפתחות של סאקורה היו צריכים לבנות יותר).[/quote]
הדבר היחיד שהמנגקה עשה בפרקים האחרונים זה פשוט לעשות טרולים לקוראים.
למה לעזאזל סאסקה רוצה להפוך להוקגאה? למה לעזאזל עזבו תקטע הזה אחריי 2 דפים ? כולם פתאום קיבלו לצד שלהם בנאדם שניסה להרוג אותם ?
2 הדברים האלה שהזכרת הם סיבות מספיק משמעותיות בשביל להוריד תרמה של המנגה
[quote=flupy;1436437]הדבר היחיד שהמנגקה עשה בפרקים האחרונים זה פשוט לעשות טרולים לקוראים.
למה לעזאזל סאסקה רוצה להפוך להוקגאה? למה לעזאזל עזבו תקטע הזה אחריי 2 דפים ? כולם פתאום קיבלו לצד שלהם בנאדם שניסה להרוג אותם ?
2 הדברים האלה שהזכרת הם סיבות מספיק משמעותיות בשביל להוריד תרמה של המנגה[/quote]
בנוסף שכחת אחרי שסאסקה אמר שהוא רוצה להיות הוקאגה קיבה אמר שגם הוא רוצה, פתאום נהפך לחלום של כולם!.
הפרק דווקא היה נחמד- [color="yellow"]רק חסר שג'ראיה יחזור לחיים ו3 הסאנינים הישנים יחזרו לפעולה.[/color]
[quote=monster;1436439]בנוסף שכחת אחרי שסאסקה אמר שהוא רוצה להיות הוקאגה קיבה אמר שגם הוא רוצה, פתאום נהפך לחלום של כולם!.
הפרק דווקא היה נחמד- [color="yellow"]רק חסר שג'ראיה יחזור לחיים ו3 הסאנינים הישנים יחזרו לפעולה.[/color][/quote]
אני די בטוח שקיבה אמר בעבר שהוא רוצה להיות הוקאגה....
אני דיי בטוח שסאסקה חוזר להיות רע.. כי בסוף הפרק סאי חושד בסאסקה ולא מבין מה הכוונות האמיתיות שלו..
ואורוצ׳מארו לא נמצא בשדה הקרב, הוא איפה ש5 הקאגות שוכבים..
לדעתי מה שקורה בסדרה הוא רק טוב יותר
זה שארבעת ההוקאגה חזרו זה חזק
זה שקבוצה 7 חזרה זה אדיר גם אם זה רק בשביל לנצח את הג'ובי
זה שלא יודעים מה סאסקה מתכנן רק מוסיף מתח
ובקיצור הפרקים האחרונים היו ממש טובים לדעתי