הכנתי גם תפוח לקורס של ליאון
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4224/0iqs.png[/IMG]
מה אתם אומרים? נכון יש לי כשרון בלהיות אומן?
אני קורא לזה תפוח מפלצתי.
Printable View
הכנתי גם תפוח לקורס של ליאון
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/4224/0iqs.png[/IMG]
מה אתם אומרים? נכון יש לי כשרון בלהיות אומן?
אני קורא לזה תפוח מפלצתי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גמור
תקשיב,כדי שאני לא אתן לך אזהרה(בע"פ) על ספאם אני ממליץ לך להוסיף גם תפוח רגיל. אבל בקשר לבדיחה:חחחחח...
[quote=joltik;1438624]תקשיב,כדי שאני לא אתן לך אזהרה(בע"פ) על ספאם אני ממליץ לך להוסיף גם תפוח רגיל. אבל בקשר לבדיחה:חחחחח...[/quote]
זה לא בדיחה וזה לא ספאם!
זה התפוח שהכנתי לקורס שלך- אסור להיות מקוריים לשם שינוי? אז התחשק לי ליצור שדרוג למשימה שלך שהיה יותר כיף אז שיפרתי תתפוח שלי?
לא מבין מה הבעיה בלהיות מקורי?
[quote=monster;1438628]זה לא בדיחה וזה לא ספאם!
זה התפוח שהכנתי לקורס שלך- אסור להיות מקוריים לשם שינוי? אז התחשק לי ליצור שדרוג למשימה שלך שהיה יותר כיף אז שיפרתי תתפוח שלי?
לא מבין מה הבעיה בלהיות מקורי?[/quote]
למה לא הצללת לפחות?
[quote=fluffy beard;1438629]למה לא הצללת לפחות?[/quote]
הצללתי כמה שיכולתי- כפי שאתה רואה אני גרוע בהצללה.
הסבר הגיוני להצללה-התפוח נמצא בחלל לבן ולכן אין צל.
בקשר לתפוח-ליאור אתה הפיקאסו החדש! Xd
[quote=monster;1438628]זה לא בדיחה וזה לא ספאם!
לא מבין מה הבעיה בלהיות מקורי?[/quote]
או,מצטער.בסדר,אבל שתדע שאתה בהקבצה הנמוכה ביותר כי התפוח מפלצת מלחיץ ולא במובן הטוב,ההצללה נראית כמו כתמי דם מוזרים וכתמים אפורים.
אני אחכה לעוד משתמש שיפרסם עבודה ואז נתחיל. אם זה לא יקרה במסגרת הזמן שתיכננתי נתחיל עם שניכם ונצרף את מי שירצה אחרי פרסום העבודה
[QUOTE=Joltik;1438633]או,מצטער.בסדר,אבל שתדע שאתה בהקבצה הנמוכה ביותר כי התפוח מפלצת מלחיץ ולא במובן הטוב,ההצללה נראית כמו כתמי דם מוזרים וכתמים אפורים.
אני אחכה לעוד משתמש שיפרסם עבודה ואז נתחיל. אם זה לא יקרה במסגרת הזמן שתיכננתי נתחיל עם שניכם ונצרף את מי שירצה אחרי פרסום העבודה[/QUOTE]
יאי
להיות בקבוצה הכי נמוכה זה הכי טוב! תודה ליאון- מקווה שתצליח לשפר אותי בהצללה.:sorry: