.
Printable View
.
למה? תנחש... הפקח הנפלא שלך אמר לו שהוא התגרה בו והעליב אותו
כי הוא עבר כמה גבולות שלא היה צריך לעבור
[QUOTE=Amitlv;1439873]כי הוא עבר כמה גבולות שלא היה צריך לעבור[/QUOTE]
אני אגיד לך על מה הוא לא עבר, על החוקים... לא קיללתי אף אחד והוא לוקח את הכוח שנתנו לו בטענה שהוא נעלב, אתה יודע כמה פעמים העלבתם אותו? ולא עשו כלום אז תסתמו יא חבורת צבועים אתם לא רואים שהוא משתמש בכוח בשביל להשתיק אותו! הוא בכלל לא נעלב ואין חוק על "התגרויות".... i rest my case
[QUOTE]- אין לקלל או לפגוע בשום אדם ובשום אופן.
[B]צוות הפורום יכול לקבוע לפי דרכו את רמת הפגיעה ואם בכלל הייתה פגיעה במשתמש, והעונש ייקבע בהתאם.[/B][/QUOTE]
אין מה לעשות....
[quote=amitlv;1439876]אין מה לעשות....[/quote]
אין מה לעשות? לקרוא לבן אדם אפס זאת לא העלבה? אבל לא עשו כלום, הוא יכול להחליט לתת באן כי זה עליו והוא לא אובייקטיבי ומנצל את כוחו לרעה ואתה לא יכול להגיד שלא, אני מנסה בכוח לא לרדת פה נמוך יותר כדי שהוא לא יוכל באמת להגיד שהעלבתי אותו...
[quote=amitlv;1439876]אין מה לעשות....[/quote]
יש מה לעשות לא לתת באן כשהפורום צריך משתמשים..
[quote=ilan;1439882]יש מה לעשות לא לתת באן כשהפורום צריך משתמשים..[/quote]
ועוד מה עשיתי? בסך הכל אמרתי שהוא רודן! לא עשיתי כלום, אני ממש עצבני עכשיו... ה
[quote=yoyoyoyo;1439883]ועוד מה עשיתי? בסך הכל אמרתי שהוא רודן! לא עשיתי כלום, אני ממש עצבני עכשיו... ה[/quote]
אופס גילית שאתה משתמש שני אני חושב שיש באן לצמתות על זה :/ לצערי
[quote=ilan;1439884]אופס גילית שאתה משתמש שני אני חושב שיש באן לצמתות על זה :/ לצערי[/quote]
יאללה כבר לא אכפת לי הם היו יכולים לעלות על זה לבד... רותם כבר אמר לי לא לחזור לפורום שהוא נתן לי באן לשבוע...
נא להחזיר מיד את לוקאס מהבאן שלו!
אני צריך אותו כשחקן במשחק שלי.
נא להפסיק לתת לו באנים לא מוצדקים!.
[QUOTE=monster;1439888]נא להחזיר מיד את לוקאס מהבאן שלו!
אני צריך אותו כשחקן במשחק שלי.
נא להפסיק לתת לו באנים לא מוצדקים!.[/QUOTE]
יופי שבגלל זה אתה רוצה אותי בחזרה... תגיב עכשיו אני אגיב דרך זה... >< :punch::punch::punch: אנחנו לא נהיה יותר בקשר עכשיו :( בי בי פורום אכזר
הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו
[quote=amitlv;1439890]הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו[/quote]
זכותי לכתוב מה שבאלי בחתימה שלי מי מדבר אליו בכלל... הוא נפגע מדברים שלא קשורים אליו!!! הוא חיפש תרוצים לתת לי באן! נמאס לי מהפקח צעצוע הזה יואו!!!!!!! בטח הדבר ה"גדול" לדעתו שהוא עשה בחיים זה להיות פקח פה.... באמת שנמאס כבר ממנהלים כאלה
[quote=yoyoyoyo;1439889]יופי שבגלל זה אתה רוצה אותי בחזרה... תגיב עכשיו אני אגיב דרך זה... >< :punch::punch::punch: אנחנו לא נהיה יותר בקשר עכשיו :( בי בי פורום אכזר[/quote]
יש עוד סיבוות שאני לא רוצה שתעזוב תפורום. זה אחת הסיבות.
יש לך סקייפ אולי נדבר שם?