-
בקשה | פוקימון לפלאפון
[אני לא יודעת אם זה מתאים לפה אז אם לא, סליחה]
יש לי פלאפון samsung GT - 53370B [לא הפלאפון הכי שווה שיש S:]
ואני רוצה להוריד אחד מהמשחקים של פוקימון לפלאפון [רצוי קריסטל]
אם מישהו יכול לתת לי קישור שבו אני יכולה להוריד את המשחק [ואם אפשר, קישור שבו אני יכולה לשחק במשחק בלי אימולטור, נראה לי שזה אפשרי] וגם להסביר מה לעשות שלב אחר שלב אז תודה רבה (:
-
אני לא יודע איך אפשר לשחק בלי אימולטור, אבל אני יכול להסביר איך אפשר לשחק עם אימולטור:
ראשית חפשי בחנות האפליקציות MyBoy! Free. זהו אימולטור. כעת כנסי לאינטרנט לאתר romhustler (פשוט חפשי את זה בגוגל) ושם תוכלי לחפש איזה ROM שאתה רוצה ולהוריד אותו. לאחר מכן אפשר להכנס ל MyBoy! Free, לבחור את המשחק הרצוי ולשחק.
-
אוקיי תודה אבל בכל זאת אם מישהו יודע אם אפשר לשחק במשחק בלי אימולטור, אז אני צריכה את זה יותר
-
[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]אם זה פלאפון שפועל על מערכת אנדרואיד :[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#676767]1. מורידים את ה [/COLOR][/SIZE][COLOR=Olive][COLOR=#676767]Gameboid [/COLOR][/COLOR][SIZE=2][COLOR=#676767](אותו אפשר להוריד בחינם [/COLOR][/SIZE][COLOR=Green][COLOR=#676767]מהמרקט)[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#676767]
2. הוא יבקש מכם אחרי ההורדה קובץ שנקרא [/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkSlateBlue][COLOR=#676767]gba_bios.bin[/COLOR][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#676767]הנה הורדה : [/COLOR][/SIZE][URL]http://www.4shared.com/file/5Z2QxAYK/gba_bios.html[/URL]
[SIZE=2][COLOR=#676767]3. אחרי זה תחברו את הפלאפון למחשב, תפתחו תיקיה איפה שהוא ותשימו בה את הקובץ הזה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#676767]ובאותה תיקיה שימו את משחקי הגיים בוי שאתם רוצים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#676767]וזהו! אפשר לשחק , בהצלחה.[/COLOR][/SIZE][/B]
-
אוקיי, אם אני אוריד אותו אז המשחקים של פוקימון בקישור שנתן לורד אביזי יתאימו?