האם מוסבר, באנימה או במנגה, מדוע הנאמקי שהתפצל אחר כך לKami וDemon King Piccolo הגיע בכלל לכדור הארץ מלכתחילה?
Printable View
האם מוסבר, באנימה או במנגה, מדוע הנאמקי שהתפצל אחר כך לKami וDemon King Piccolo הגיע בכלל לכדור הארץ מלכתחילה?
הוא הגיע כנראה בגלל שהיה מוכשר מאוד ורצו שהוא ישרוד. גורו זוכר אותו אז כנראה שהוא נולד (יותר נכון בקע) לפני האסון הגדול בנאמק. התרחיש ההגיוני הוא שהאבא שלו שלח אותו בחללית לכוכב עם חיים כדי שישרוד, והתכוון לחזור לקחת אותו. (כשמר פופו מגיע כדי לקחת את בולמה לחללית הוא מספר לה שכשקאמי הגיע היה בחללית פתק שאומר שהאבא שלו יחזור). לפי מר פופו, הוא חיכה הרבה שנים בהרים הגבוהים שבהם נחת, ואז יצא לעולם ולבסוף הפך לאלוהים של כדוה"א והתפצל לקאמי ופיקולו מלך השדים. כשהם מגיעים לנאמק גורו מציין שקאמי המאוחד היה כישרון גדול ובעל פוטנציאל רב גם בלחימה וגם בהכנת דרגון בול, וחבל שהוא התפצל ובזבז את זה.מצטער אם התשובה שלי לא מאורגנת, אבל לפעמים אני נזכר במידע שלא זכרתי קודם...
אם אני זוכר נכון הוא הגיע בחללית עם עוד כמה נמאקים והאלוהים של כדור הארץ שהיה לפני קאמי אמר לו שהוא לא טהור מרוע ולכן הוא התפצל (למרות שיש מצב שאני טועה כי הזיכרון שלי לא משהו)
[QUOTE=מונקי;1445179]אם אני זוכר נכון הוא הגיע בחללית עם עוד כמה נמאקים והאלוהים של כדור הארץ שהיה לפני קאמי אמר לו שהוא לא טהור מרוע ולכן הוא התפצל (למרות שיש מצב שאני טועה כי הזיכרון שלי לא משהו)[/QUOTE]
הוא הגיע לבד, ואחרי שהוא הפך לאל הוא הרגיש שיש בו יותר מדי רוע בשביל להיות אל ויצר את Demon King Piccolo, שזה בנאמקית- מלך השדים מעולם אחר (פיקולו זה עולם אחר בנאמקית, ופיקולו סבר שהוא שד, ולכן קרא לעצמו ככה).
על איזה אסון בנאמק מדובר?
[quote=lordabizi;1445181]על איזה אסון בנאמק מדובר?[/quote]
תופעות מזג האוויר שהרסו את העצים והכחידו את כל הנאמקים חוץ מגורו
תודה רבה.