לפעמים כשאני כותב תגובה מהירה אני עושה אנטרים, אבל כשאני מפרסם את התגובה זה כאילו אף פעם לא עשיתי אנטר...
Printable View
לפעמים כשאני כותב תגובה מהירה אני עושה אנטרים, אבל כשאני מפרסם את התגובה זה כאילו אף פעם לא עשיתי אנטר...
באיזה דפדפן אתה משתמש?
התקנת איזה שהוא תוסף לדפדפן?
[quote=שלום לכם;1445178]לפעמים כשאני כותב תגובה מהירה אני עושה אנטרים, אבל כשאני מפרסם את התגובה זה כאילו אף פעם לא עשיתי אנטר...[/quote]
זה קורה לך כשאתה דרך הפלאפון?
לי בכל אופן זה קורה כשאני מגניב דרך הפלאפון שלי
[quote=yort3m;1445184]באיזה דפדפן אתה משתמש?
התקנת איזה שהוא תוסף לדפדפן?[/quote]
כרום
לא התקנתי כלום
אם אתה מדגיש משהו או שם לו צבע, אתה רואה קודים? או שאתה רואה אותו כמו שהוא אמור להיות?
[quote=yort3m;1445190]אם אתה מדגיש משהו או שם לו צבע, אתה רואה קודים? או שאתה רואה אותו כמו שהוא אמור להיות?[/quote]
כמו שהוא אמור להיות
[quote=שלום לכם;1445191]כמו שהוא אמור להיות[/quote]זה בגלל שהתקנת את התוסף שפרסמתי פה פעם... הוא גורם לבעיה הזאת.
בעיקרון בגוגל כרום לא אמורים לראות את ה'תצוגה מקדימה' של הקודים. רק באקספלורר.
[quote=yort3m;1445192]זה בגלל שהתקנת את התוסף שפרסמתי פה פעם... הוא גורם לבעיה הזאת.
בעיקרון בגוגל כרום לא אמורים לראות את ה'תצוגה מקדימה' של הקודים. רק באקספלורר.[/quote]
מזתומרת?
שאם אני מתחיל לרשום תגובה אני לא אמור לראות [quote/] ?
~.~ בלבלת לגמרי
א[FONT=Arial][COLOR=#676767]ם אתה עושה משהו מודגש, אתה רואה אותו מודגש? או שאתה רואה [ b ][/COLOR][/FONT]
[quote=yort3m;1445247]~.~ בלבלת לגמרי
א[font=arial][color=#676767]ם אתה עושה משהו מודגש, אתה רואה אותו מודגש? או שאתה רואה [ b ][/color][/font][/quote]
חח יש לי כישרון לבלבל דברים.
לא מבין. אני עכשיו רושם את [b]זה [/b]אני אמור עכשיו פשוט לראות אתזה מודגש בתיבת הודעה לפני השליחה או שכשאני שולח זה יהיה מודגש - כמו שצריך ??
[QUOTE=Pקוקי;1445249]חח יש לי כישרון לבלבל דברים.
לא מבין. אני עכשיו רושם את [B]זה [/B]אני אמור עכשיו פשוט לראות אתזה מודגש בתיבת הודעה לפני השליחה או שכשאני שולח זה יהיה מודגש - כמו שצריך ??[/QUOTE]בעיקרון באקספלורר, היית רואה את זה מודגש באותו רגע, כמו לכתוב ב word.
אבל אם אתה משתמש בגוגל כרום בלי התוסף, אתה רואה רק קודים.
[quote=yort3m;1445263]בעיקרון באקספלורר, היית רואה את זה מודגש באותו רגע, כמו לכתוב ב word.
אבל אם אתה משתמש בגוגל כרום בלי התוסף, אתה רואה רק קודים.[/quote]
אה. אז בסדר.
ואתה ממליץ על התוסף הזה או ממליץ לא להשתמש בו בגלל הבאגיםם שלו?
[quote=pקוקי;1445265]אה. אז בסדר.
ואתה ממליץ על התוסף הזה או ממליץ לא להשתמש בו בגלל הבאגיםם שלו?[/quote]אני משתמש בו למרות הבאג הזה.