-
יחס גורר יחס...
נעילת אשכול במשוב ללא טענה מוצדקת.. מחיקה של ביקורות... והתעלמות מתמשכת.
מנהל ראשי שמדבר על חשבונות נפש וגיבוש הפורום. תן לי להגיד לך משהו... אם תמשיך בדרך הזאת אתה אולי תרומם את הפורום אך לעולם לא תמצא סיפוק. אתה תחמיץ את זה ותרדוף אחרי זה שנים.
הסיבה שפתחתי את האשכול הזה היא כדי לידע אותך כי הגולשים לא יתנו לזה לקרות פה. אנחנו אולי קהילה קטנה ו״במוות קליני״ אבל אנחנו לא מאמינים בסתימת פיות.
-
אני מצטער שאני מתערב, אבל היו לו את כל הסיבות לעשות מה שהוא עשה, יש חוק מפורש שאומר זאת, שאסור לפתוח נושא לגבי תלונה על מישהו, ואסור לכתוב תגובה, אלא רק ה"פ למנהל..
עריכה:
ויותר מזה, עמית בכלל האשים את היטמן האשמה שהיא לא נכונה..
-
[quote=uzumaki naruto;1449276]אני מצטער שאני מתערב, אבל היו לו את כל הסיבות לעשות מה שהוא עשה, יש חוק מפורש שאומר זאת, שאסור לפתוח נושא לגבי תלונה על מישהו, ואסור לכתוב תגובה, אלא רק ה"פ למנהל..[/quote]
כן אבל לא אוכפים את החוק הזה כ"כ.
-
באשכול הזה אינו תלונה. האשכול של עמית ביקש תשובה פשוטה שהיטמן לא טרח לספק.
-
[quote=peterpan;1449279]באשכול הזה אינו תלונה. האשכול של עמית ביקש תשובה פשוטה שהיטמן לא טרח לספק.[/quote]
נכון והוא גם לא חייב לו את זה משום סיבה שהיא.
יש חוקים וצריך לאכוף אותם, האשמה של היטמן בהשתקה היא מוטעית לגמרי בגלל שהוא פעל ע"פ חוקי הפורום בלבד ולא ע"פ שיקולים אישיים שלו.
-
לכן פתחתי את האשכול הזה שלא בא בתלונה.
אין שום סיבה למחוק לעמית את התגובה. גם אם זה ממש הפריע לו באשכול של הבלוג שלו. הוא עדיין יכל להתייחס.
-
יטופל מחוץ לאשכול. כולם יקבלו תשובה.