-
פסטיבל אייקון 2013
[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1236293_580678821971241_1529133088_n.jpg[/IMG]
פסטיבל אייקון הוא פסטיבל ארצי שנתי למדע בדיוני, פנטזיה ומשחקי תפקידים, שמתקיים במרכז תל-אביב מאז שנת 1998. מדי שנה מושך אליו הפסטיבל קהל של אלפים, צעירים וצעירים ברוחם. השנה יתקיים הפסטיבל בפעם ה-17, בתאריכים 24-21 בספטמבר, חול המועד סוכות.
הפסטיבל מציע תוכנית ענפה בת מאות אירועים, בתחומי הספרות, הטלוויזיה, הקולנוע, הקומיקס, המדע הפופולרי ועוד. בין התכנים המגוונים, המתפרשים על פני שלושה ימים ושלושה לילות, מציג הפסטיבל מופעי בידור מקוריים, הרצאות, פאנלים, חידונים, תחרות תחפושות, סדנאות מקצועיות, אירוח של יוצרים מהארץ ומהעולם והקרנות סרטים. הפסטיבל כולל כנס אקדמי בהשתתפותם של אנשי אקדמיה משלל אוניברסיטאות ומכוני מחקר.
הפסטיבל מעניק למבקריו מגוון הזדמנויות למפגשים ולהיכרות עם חובבים אחרים בטווח רחב של גילאים ותחומי עניין ובכך תורם לגיבוש קהילות החובבים בתחומי המדע הבדיוני, הפנטזיה ומשחקי התפקידים בישראל.
כמו כן, מוענקים במהלך הפסטיבל פרס גפן ופרס עינת לעידוד היצירה בתחום המדע הבדיוני והפנטזיה. הפסטיבל מפעיל אולמות רבים במקביל ומציע מתחם ענק של משחקי תפקידים מכל הסוגים, ואת יריד הדוכנים הגדול מסוגו בישראל.
- - - - -
מתכננים ללכת? הייתם שם? יש לכם חוויות? כתבו ושתפו אותנו!
-
אני מתכוון ללכת,למעשה אני בא רק בגלל עניין הקומיקס. לא הייתי שם עדיין אז אין לי מה לסםר
-
-
בעיקר זה לכל הגילים אני חושב,הייתי שמה פעם אחד..אחלה פסטיבל יש שמה המון הרצאות וכאלה ופעילויות כיף
אתה בא לשמה אנשים מחופשים לדמויות מאנימה ויש שמה המון דוכנים ועוד...
-
חברים שלי הולכים אבל אני לא רוצה..
מחכה להארוקון
-
-
-
אחותי מוכרת שם ביום שלישי אז כולם לקנות בדוכן של ליידי קטל!
-
-
מתי אתה מרצה שם? אני אבוא
אני אהיה שם מחר ומחרתיים. יהיה אדיר~
-
הייתי שם היום (כל היום),היה מגניב d:
-
[QUOTE=BloodLad;1452664]אחותי מוכרת שם ביום שלישי אז כולם לקנות בדוכן של ליידי קטל![/QUOTE]
מה היא מוכרת?
סליחה שזה נשמע לא טוב אבל גם אתה לא נשמעת טוב[FONT=Arial Black] :oing:[/FONT]
-
[quote=hit man;1452655]בגלל שאני מרצה שם?[/quote]
אתה במקרה פעיל אמא"י?
-
[quote=shikamaru;1452807]הייתי שם היום (כל היום),היה מגניב d:[/quote]
כנ"ל
שיחקתי 10 שעות ג'ונגל ספיד ויש לי צלקות חדשות ושלפוחיות בידיים
הייתי בהרצאות מעניינות ומגוחכות להפליא
תקפתי אנשים תמימים מאחורה עם חרב ספוג
ויצרתי דיון פילוסופי עמוק על משמעות החיים עם מוכר פיגרים בטלן וקוספלייר של לופי מוואן פיס.
היה אוסום בהחלט