יודעים לדבר ביפנית שוטפת? בולעים חרבות בזמנכם החופשי? או שמא אתם יכולים למשוך משקלים כבדים בכוח האוזניים שלכם?
שתפו אותנו בכשרונות הנחבאים שלכם!
Printable View
יודעים לדבר ביפנית שוטפת? בולעים חרבות בזמנכם החופשי? או שמא אתם יכולים למשוך משקלים כבדים בכוח האוזניים שלכם?
שתפו אותנו בכשרונות הנחבאים שלכם!
אני לא יודע אם זה כישרון אבל אני יכול לעצבן ולחפור לאנשים תוך שניות:sunglasses:
אני יודע לשיר יודל ולעשות קולולו כמו מרוקאית בת 120
אני יכול להזיז כל איבר בפנים שלי בנפרד. זה די פריקי. לפעמים אני עושה את זה כשאני באוטובוס ומחוץ לחלון אני רואה ילד קטן, ואז הוא מתחיל להשתולל מצחוק / לבכות בהיסטריה. כל הקטע די משעשע אותי.
אני מכיר מישהו שיכול להזיז את העצם בלי להזיז את היד 0.0
ולי נראלי שאין
יש כאלה שטוענים שאני שר יפה, אני יודע לעשות שלא יראו את האישונים בעיניים (גם מבלי לגעת עם הידיים), אני יודע להפוך את הלשון לצד השני (לפחות ככה זה נראה) ואולי עוד כמה דברים מפגרים שהחשבתי לעצמי ככישרון כשאתה ילד...
להזיז את שתי האוזניים מבלי לגעת בהם עם הידיים :nose_pick:
לנפח את הלשון כאילו הכנסתי בה אוויר
ולעשות קליקים חזקים (מאוד מאוד) עם היד, ללא הגבלה - ולי? בכלל לא כואב.
אני יותר מידיי גמיש יש לי כישרון לעשות טריקי גמישות ,קליקים חזקים ולנקוע את הרגליים זה גם כישרון.......אני דיי טוב בעוד דברים אבל........לא אחפור
ציור פעם היה הכישרון החבוי אבל עכשיו הוא כישרון גלוי. חבוי ומוזר,אני רואה את העתיד(חלק ממנו) לפעמים. ולא תגובת ספאם,אני אשכרה מסוגל
[quote=odin borson;1456467]ציור פעם היה הכישרון החבוי אבל עכשיו הוא כישרון גלוי. חבוי ומוזר,אני רואה את העתיד(חלק ממנו) לפעמים. ולא תגובת ספאם,אני אשכרה מסוגל[/quote]
גם אני יכול-אני חוזה שבימים א'-ד' יהיו פרקים של השמינייה,אני חוזה שמחר יהיה יום שישי ואני חוזה שיהיה לי מבחן באזרחות ביום ראשון.
לי יש את הכשרון החבוי הכי טוב-בלופים.
אין.
להטריד?
לדעתי אני שר יפה אבל זה גלי לא נסתר...
אני יכול לרקוד בלי להזיז את הגוף
זיכרון ווקאלי די טוב, שמיעה אבסולוטית כמו שיש לרינגו סטאר (המתופף של הביטלס) אני יכול לזהות את הbpm של שיר רק מהקשבה.