-
נרגנים - שלב ההרשמה!
[IMG]http://up390.siz.co.il/up2/zmrhnmzm5tmt.png[/IMG]
[COLOR="Blue"]גולשי האתר הם היצורים הכי נרגנים בארץ. הם נרגנים יותר מהדור הקודם של הגולשים, שעדיין חושבים שפוקימונס הוא המקום הכי טוב לאוהדים, ונרגנים הרבה יותר מהדור הבא, שלא אכפת להם מכלום כל עוד יש להם אינטרנט וסקייפ. למעשה, הנרגנים מקטרים על הכל. בכל פעם משתפים הנרגנים את הצופים במסע אסוציאטיבי, הסובב סביב נושא כללי ומגיע לפרטי הפרטים המעצבנים והמקוממים ביותר שמשגעים אותם על בסיס קבוע. בין הנושאים בהם עוסקת הפינה: דת, פעילות הפורום, תפקוד היטמן בהנהלה, ההבדלים המשונים בין גברים ונשים, הדרך הנלוזה שבה מתנהגים ומתלבשים הצעירים, טירוף החגים הישראלי והפחד מפני חידושים והמצאות טכנולוגים.[/COLOR]
[COLOR="Red"]אוהבים לקטר? זוהי הפינה בשבילכם!
[/COLOR]
[COLOR="Green"]הרשמו עוד היום!
שם:
מצע פתיחה - למה אתם חושבים שמגיע לכם מקום בפינת הקיטורים החדשה של הפורום:[/COLOR]
-
סעמק היטמן מה אתה הורס לנו את הפורום פינת קיטורים לעודד ספאם??? ועוד אחרי כל השינוים המעצבנים שעשית ומשחק העיירה הלא פייר??
בכ"מ
שם:יונתן
מצע פתיחה - למעלה
-
-
שם: נדב
מצע פתיחה - למה אתם חושבים שמגיע לכם מקום בפינת הקיטורים החדשה של הפורום: אני נדב. 'nuff said.
-
-
שם:אייל
מצע פתיחה - למה אתם חושבים שמגיע לכם מקום בפינת הקיטורים החדשה של הפורום:כי אם לא אני אקטר עלייך! וכי אני קסום
-
[quote=odin borson;1456887]שם:אייל
מצע פתיחה - למה אתם חושבים שמגיע לכם מקום בפינת הקיטורים החדשה של הפורום:כי אם לא אני אקטר עלייך! וכי אני קסום[/quote]
חובבן
next
-
שם: קוקוריקו
מצע פתיחה - למה אתם חושבים שמגיע לכם מקום בפינת הקיטורים החדשה של הפורום: בגלל שקוראים יל קוקוריקו ובגלל שיש לי סקייפ בעל היכולת להספים ל60% מהמשתמשים בפורום.
-
התקבלתם!
עוד רשום אחד ואפשר להתחיל!
-
שם: שלום אפשר את שלום
מצע פתיחה: שלום עולמי? לפחות בגן החיות?
-
שם: עמיטריד
מצע פתיחה - למה אתם חושבים שמגיע לכם מקום בפינת הקיטורים החדשה של הפורום: כי אני מטריד): וכי כולם מנהלים חוץ ממני ):
-
נתי - אין פה שום קיטור. אתה לא מתקבל.
-
-
שם: לוקאס
מצא: אני לא צריך אני ידוע כבר כמלך הקיטורים של הפורום
-
לוקאס, התקבלת!
אנחנו נתחיל את הסשן הראשון של הקיטורים מחר.
בהצלחה!