-
עזרה| דק vylon sigma OTK
זה דק otk vylon sygma, מי שיכול לעזור לי לשפר אותו, אני אשמח.
מפלצות (9):
genex neutron x2
trident warrior x3
vylon cube x3
honest x1
קסמים (21):
rota x1
dark hole x1
one day of peace x1
hidden armory x1
upstart goblin x3
pot of duality x3
MST x2
twin sword of flashing light x1
vylon material x3
mage power x3
מלכודות (10):
Bottomless trap hole x1
reckless greed x2
mirror force x2
torrential tribute x1
trap stun x3
solemn warning x1
תודה מראש לכל מי שעוזר :D
-
אני אישית לא מסתמך על מנועי השליפה של גובלין,גריד ודואליטי,אני משתמש יותר במפלצות,אתה יכול להוסיף את התאומים של סטארדרסט,אבל בשביל העותק שיוסיי מהאנימה משתמש בו [ה-wind] תזמן אותו בעזרת המלכודת שלו,המפלצות הזאת יכולה להציל אותך במקרה של TT או,דארק הול או מירור פורס [אבל אין את האבי סטורם {החולשה החזקה ביותר לדק הזה} ואתה גם לא משתמש הרבה במפלצות אז לא חובה הקלף הזה] אני משתמש בקלפים כמו סייבר דרגון בשביל לזמן מפלצות להתקפה\הגנה וגם לסיכרון ויש את הקסם הזה שמביא פיוז'ן שהוא בלבל פחות מ-5 כולל שיכול להביא את אוג'מה והדרקון ההוא [או כל לבל 4 אחר] חוץ מזה אתה יכול להוסיף את נובה ואת אנג'ל [המפלצות אור לבל 4 שאם הם מושמדות מביאות מפלצות אחרות] יכולות לעזור מאוד בשביל ההגנה.
-
[quote=alien;1457007]אני אישית לא מסתמך על מנועי השליפה של גובלין,גריד ודואליטי,אני משתמש יותר במפלצות,אתה יכול להוסיף את התאומים של סטארדרסט,אבל בשביל העותק שיוסיי מהאנימה משתמש בו [ה-wind] תזמן אותו בעזרת המלכודת שלו,המפלצות הזאת יכולה להציל אותך במקרה של tt או,דארק הול או מירור פורס [אבל אין את האבי סטורם {החולשה החזקה ביותר לדק הזה} ואתה גם לא משתמש הרבה במפלצות אז לא חובה הקלף הזה] אני משתמש בקלפים כמו סייבר דרגון בשביל לזמן מפלצות להתקפה\הגנה וגם לסיכרון ויש את הקסם הזה שמביא פיוז'ן שהוא בלבל פחות מ-5 כולל שיכול להביא את אוג'מה והדרקון ההוא [או כל לבל 4 אחר] חוץ מזה אתה יכול להוסיף את נובה ואת אנג'ל [המפלצות אור לבל 4 שאם הם מושמדות מביאות מפלצות אחרות] יכולות לעזור מאוד בשביל ההגנה.[/quote]
אוקיי, תודה רבה.
עוד הצעות?