-
עזרה דחופה!!!{מאוד!!!}
היום{27.10} הגיע אלי עותק של המשחק POKEMON X,שהזמנתי לפניי שבועיים בדיוק מארה"ב.
כשהכנסתי את הדיסק של המשחק למכשיר והפעלתי אותו נדהמתי לגלות שהמשחק אינו מופעל אלא מוצגת הודעה בה כתוב:" this game card cannot be used."
אין לי מושג קלוש למה המשחק לא עובד,אבל נראה לי שזה בגלל אי תיאום הגרסאות{אין לי מושג מה גרסת המכשיר..}
כשהפעלתי את ההוראות המצגות חחת הכפתור "מניואל",היה כתוב שהמשחק נועד לשימוש בגרסאות של 3DS אירופאי או אוסטרלי.
בזאת אני מבקש מכל אדם שיכול לשפוך אפילו מעט האור על המקרה....
תודה מראש!!!
-
>,היה כתוב שהמשחק נועד לשימוש בגרסאות של 3ds אירופאי או אוסטרלי.
כנראה שאין לך אירופאי או אוסטרלי
מאיפה קנית את הds?
יש לך עוד את האריזה?
-
הנינטנדו שלך אמריקאי?
כי אם כן אז ברור שזה לא יעבוד,
פעם הבאה תקרא אם כתוב שזה מיועד ל3ds אירופאי או אמריקאי..
-
יש לי את האריזה עדיין.
ואני לא בטוח איזו גרסה הנינטנדו שלי.
איפה אפשר לראות את זה?
-
[quote=bugoji1;1460747]יש לי את האריזה עדיין.
ואני לא בטוח איזו גרסה הנינטנדו שלי.
איפה אפשר לראות את זה?[/quote]
תבדוק בקופסא של הds אם כתוב, אולי באחת החוברות שם
ואם תגיד מאיפה קנית יהיה אפשר פשוט לבדוק איזה קונסולות הם מוכרים, אבל בכ"מ סביר להניח שהבעיה היא שיש לך אמריקאי
-
קניתי בערך לפני שנה בבאג כרמיאל בסנטר.
-
ניסיתי לבדוק באתר, הם כבר לא כותבים שם על הקונסולה של הDS (אבל עדיין מוכרים שם משחקים, לא היה כתוב איזה צורת שידור)
הדרך הכי טובה לברר את זה היא להתקשר לבאג.
04-9084419, זה המספר של הסניף בכרמיאל ([url]http://www.bug.co.il/page.asp?id=1[/url] יש כאן רשימת סניפים ומספרים, ועוד כל מיני מספרים של שירות לקוחות וכל השיט הזה)
אז הכי עדיף שתתקשר ותסביר להם שקנית מהם 3DSלפני כמה חודשים, ותשאל אותם אם הקונסולות שהם מוכרים הם בתקן אמריקאי או אירופאי. זה הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו FOR NOW
[QUOTE=Hecarim;1460750]חשבתי שאני היחיד פה שמכרמיאל :o[/QUOTE]
בלי ספאם :ם
-
תודה רבה...
אני אעזר בפיתרון
-
[quote=bugoji1;1460749]קניתי בערך לפני שנה בבאג כרמיאל בסנטר.[/quote]
אז יש לך די אס אירופאי.
אתה קנית משחק מארצות הברית, שיכול לפעול רק ב-3ds אמריקאי (מנסיון כואב, קניתי כמה משחקים ביחד...).