^כותרת^
Printable View
^כותרת^
אני לא שיניתי את הסגנון שלי
אבל תמיד אני מוצא סגנונות חדשים שלא הכרתי לפני שאני מתחיל לאהוב
כל הכבוד על הדיון!
למען האמת כן..
[quote=itayqt;1462700]למען האמת כן..[/quote]
אתה יכול לפרט איזה?
שיניתי.
פעם אהבתי יותר שירים ישנים וכאלה, היום אני אוהב שירים חדשים(מעט מאוד טראנסים וכד') ושירי רוק, למרות שאני עדיין לא זונח את הישנים.
תגדיר "לשנות"
בתקופה האחרונה אני שומע רק פופ ורוק יפני (וג'אז), אבל לא הפסקתי לאהוב סגנונות אחרים, פשוט לקחתי הפסקה כזאת
בכללי אני לא פוסל אף סגנון (גם לא מזרחית), אז זה נחמד לשנות קצת מדי פעם ולהרחיב את הטעם המוזיקלי
אבל אני מניח שזה כן משהו שמשתנה עם הזמן
מקצה לקצה השתנה...
אני שיניתי...
פעם אהבתי מזרחשיט (תהרגו אותי אני לא יודע למה) היום אני יותר אוהב אלקטרו, קצת פופ שירים ישנים פה ושם
[quote=gallade123;1462702]אתה יכול לפרט איזה?[/quote]
הייתי אוהב ראפ, ושירים בעברית.
מלפני שנה וקצת, התחלתי לאהוב יותר שירים באנגלית ושירי מסיבות כאלה, שירים מקפיצים ושירים שנותנים מוטיבציה כאלה.. בעקבות הספורט :)
אתה לא ממש משנה טעם מוזיקלי, אתה....מרחיב אותו, זה נראלי ניסוח יותר מוצלח.
אתה יכול להרחיב אותו מקצה לקצה (ממזרחית לרוק לדוגמה) אבל אתה עדיין תאהב חלק מהשירים ששמעת בעבר.
אני פעם שמעתי בעיקר להקות כמו קווין, אבל היום אני שומע הרבה מאוד סגנונות (בעיקר בגלל ההתעסקות במוזיקה)-רוק מכל הסוגים, ג'אז,פאנק,דיסקו, מוזיקה אלקטרונית ופופ (לא הרבה), וג'אז מכל הסוגים (כן, יש המון סוגים של ג'אז)
כמו the stranger, אני חושב שלא משנים סגנון, אלא מרחיבים את הסגנונות שאתה אוהב.
פעם אהבתי רק שלמה ארצי וכוורת. ואז הוספתי גם קווין וביטלס. ואז התחלתי לתופף, ואני שומע המון: רוק, מטאל, ג'אז, בלוז, היפ-הופ, ועוד כמה, בעיקר לכיוון המטאל והרוק יותר.
תאכלס עד לפני שנתיים בערך הושפעתי מהמוזיקה שאח שלי השמיע לי שזה היה queen- beatles והסגנון הזה של הרוק הישן...
עכשיו שאני בפנימייה אני שומע את המוזזיקה של חברים שלי שזה טראנסים ומזרחית (ויש עדיין ארצישראליים כמובן.) בכללי סוג של שיניתי כיוון מוזיקה אבל לפעמים אני לא מעביר את השיר של קווין ושומע אותו בשביל הנוסטלגיה :)