שלום זאת השישיה שלי
גרנינג'ה- מים אופל
וינוזאור- עשב רעל
טלוונפליים- אש מעופף
סילבאון- פיה
רייצ'ו
גולם- אבן אדמה
השישיה הזאת נגד כל המאמני מכון והליגה והאלפוה
Printable View
שלום זאת השישיה שלי
גרנינג'ה- מים אופל
וינוזאור- עשב רעל
טלוונפליים- אש מעופף
סילבאון- פיה
רייצ'ו
גולם- אבן אדמה
השישיה הזאת נגד כל המאמני מכון והליגה והאלפוה
[quote=סיבאון;1463294]שלום זאת השישיה שלי
גרנינג'ה- מים אופל
וינוזאור- עשב רעל
טלוונפליים- אש מעופף
סילבאון- פיה
רייצ'ו
גולם- אבן אדמה
השישיה הזאת נגד כל המאמני מכון והליגה והאלפוה[/quote]
אחלה!!!
רוצה פרס? מדליה? עוגיה עם החלב שלך?
נושא ספאם.
תנעלו.
אני רוצה תגובה
רוצה תגובה? הנה. שישייה נחמדה. תעיף את רייצ'ו. תחליף בגנגר או משהו
[quote=סיבאון;1463304]אני רוצה תגובה[/quote]
ואני רוצה שעכשיו יפול עלי מהשמיים ארוחת מקדונלס וbmv.
אבל אני אקבל?
כנראה שכן, כי אני עסוק בלחיות את החיים שלי ולא להיות להיות כמוך, בנאדם מסכן שכל מה שיש לו שזה להספים את הפורום:
"יש לי ראיצ'ו! אני אערוך את המשחק ולכם לא יהיה! זה לא פייר שצ'ספין לומד רק מתקפת לוחם אחת!"
עשה טובה לי ולפורום, לך תמצא לעצמך חיים.
לא הבנתי, אתה רוצה ביקורות על השישיה?
אם כן - ראייצ'ו וגולם לא פוקימונים טובים, סילביאון הוא הגנתי (בכללי רוב הפוקימונים מסוג פיה לא כאלה טובים) ולא מתאים ממש למשחקים שהם לא תחרותיים (=הוא לא טוב לעלילה)
אם אתה רוצה פוקימון אבן טוב, קח את אחד המאובנים. במקום ראייצ'ו יש את Heliolisk שהוא נחמד, או שבמקום לפתח את איווי לסילביאון תוכל לקחת ג'ולטיאון שהוא גם מעולה.
במקום סילביאון אתה יכול לקחת לוקאריו (עם אפשרות למגה לוקאריו, לחימה/מתכת) שמקבלים במשחק, פוקימון מעולה לעלילה (ובכללי פוקימון מעולה).
בחרתי בגולם משני סיבות 1 נגד חשמל ו 2 נגד מעופף של המכון חשמל
ורייצ'ו בגלל נגד פוקימוני מים של האליט פור וגם נגד מעופף
עדיף לך במקום רייצ'ו פוקימון חשמל אחר (כמו הליוליסק או מגנזון)
[quote=סיבאון;1463350]בחרתי בגולם משני סיבות 1 נגד חשמל ו 2 נגד מעופף של המכון חשמל
ורייצ'ו בגלל נגד פוקימוני מים של האליט פור וגם נגד מעופף[/quote]
לגולם יש מלא חולשות, ומעבר לזה, שתי חולשות שהן x4 נורא נפוצות (מים ועשב)
יש קונטרים טובים יותר לפוקימוני חשמל. ווינזאור למשל הוא סוג עשב, ככה שחשמל כמעט ולא מזיז לו.
אם אתה רוצה פוקימוני אדמה, יש פוקימונים טובים כמו אקסקדריל או גליסקור שפשוט אונסים פוקימוני חשמל, ועדיפים בהרבה על גולם. גם המאובן של הסלע/דרקון יכול להיות טוב נגד פוקימוני חשמל, כי בגלל שהוא דרקון חשמל עושה לו רק חצי נזק, והוא יכול ללמוד מתקפות אדמה חזקות כמו earthquake
רייצ'ו - על פוקימוני מים יש לך את ווינזאור. רייצ'ו בכללי פוקימון נורא - סטאטים גרועים, מהלכים חלשים וטייפינג נוראי.
יש פוקימוני חשמל טובים בהרבה יותר, מגנזון לדוגמא, הליוליסק, ג'ולטיאון.
מעבר לזה שהם פשוט יותר חזקים ועם סטאטים טובים יותר, היכולות שלהם גם מועילות (ג'ולטיאון מתרפא בכל פעם שהוא נפגע ממתקפת חשמל, מגנזון מונע מהיריב להחליף פוקימון אם הוא משתמש בפוקימון מתכת, ככה שהוא מלכודת מעולה לפוקימוני מתכת, הליוליסק מתרפא כשהוא נפגע ממתקפות מים)