-
גולשים יקרים - נא להכנס
[B]שלום לכולם, [/B]
כפי שאתם רואים עלינו בעיצוב חדש, מערכת חדשה והכל חדש חדש חדש.
הייתי אומר משו נדוש כמו 'אל תגעו בכלום כי הצבע חדש' אבל אני לא!
בכל אופן,
אעיר את תשומת ליבכם לדברים הבאים:
[B]
1. מערכת התראות יפה ונחמדה. נותנת התראות על:[/B]
- ציטוט של הודעה שלכם.
- תיוג שלכם. מתבצע באמצעות @הכינוי! . אם למשתמש יש כינוי עם רווח, יש להוסיף ^ במקום רווח.
- הגבה באשכול שפתחתם (כמובן שבשביל נושאים כבדים ולא מעניינים כמו נו"ד אתם יכולים לבטל ע"י לחיצה על קישור \ הודעה בראש האשכול.
[B]2. מערכת התראות חברים, נותנת התראות על:[/B]
- הודעה פרטית.
- בקשות חברות (עכשיו זה עובד).
- הגבה על ה'קיר' שלכם בפרופיל.
- אופציות נוספות למנהלים כמו דיווחים וכו'.
[B]3. הבלוקים בצד שמאל[/B]
- בלוק ראשון מציג 10 הודעות אחרונות.
- בלוק שני מציג 5 נושאים אחרונים שנפתחו.
[B]
4. הנושאים מתרעננים לבד.[/B]
- אם מישהו שלח הודעה אתם תוכלו לראות את זה בלייב מבלי לרענן את העמוד כל שניה.
- כמובן זה מתעדכן כל כמה שניות אבל אם אתם ממש ממהרים יש כפתור מצורף בראש \ תחתית הדף.
[B]5. עורך מתקדם וחדש[/B]
- עכשיו אפשר לערוך נושאים בכל הדפדפנים בצורה טובה ובלי להסתבך עם קודים.
- אופציית ספויילר שונתה.
[B]6. שינוי כינוי[/B]
- השינוי כינוי חזר!
- משתמשים רשומים יכולים לשנות כינוי כל 30 עם הגבלה של מינימום 100 הודעות ועד 5 כינויים בלבד (עד לדרגה הבאה).
- משתמשים מתקדמים יכולים לשנות כינוי כל 30 יום.
- משתמשים וותיקים, היכל התהילה ומנהלים יכולים לשנות כינוי כל 25 יום.
- ווינרים יכולים לשנות כינוי כל 7 ימים.
- מנהלים ראשיים לא רשאים לשנות כינוי :)
[B]7. עיצוב מותאם לנייד[/B]
- אנשים שיכנסו דרך הנייד יזכו לגלוש בעיצוב שמותאם למכשירים סלולרים עם מסך מגע.
[B]** הרבה דברים חדשים שנוספו תורגמו ידנית ע"י עבדכם הנאמן, לכן אם אתם רואים דברים שלא תורגמו אתם מוזמנים לכתוב פה בנושא.
בנוסף, אם אתם מוצאים באגים \ דברים שלא עובדים, זה הזמן והמקום להעיר לתשומת ליבנו. **
[/B]
[B]האשכול פתוח לכל מה שאתם רוצים לומר, תודה רבה לכולכם שנשארתם איתנו עד הלום.
המשך גלישה מהנה.[/B]
-
שתדעו שרותם עבד עד השעות הממש קטנות של הלילה על הכל! זה מראה על רצינות ואכפתיות אמיתית כלפי הגולשים בפורום! כיף שיש מייסד כזה!
רותם תודה על [B]הכל![/B]
-
זה נראה די נחמד. כשאני אחזור הביתה אני אבדוק אם ציטוט ועריכה עובדים עכשיו בסדר באקספלורר. בכל מקרה, כשהתחברתי, אז בהודעת המעבר היה כתוב bbuserinfo[username או משהו כזה.
אבל בכלל, זה נראה די מרשים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1466370]זה נראה די נחמד. כשאני אחזור הביתה אני אבדוק אם ציטוט ועריכה עובדים עכשיו בסדר באקספלורר. בכל מקרה, כשהתחברתי, אז בהודעת המעבר היה כתוב bbuserinfo[username או משהו כזה.
אבל בכלל, זה נראה די מרשים.[/QUOTE]
תוקן
-
העיצוב החדש ממש יפה לדעתי, זה הרבה יותר טוב ממקודם.
אני רק לא מצליח למצוא את הכפתור שמשאיר אותך מחובר, וזה קצת מעצבן להתחבר כל הזמן שוב ושוב.
חוץ מזה הכל נראה מעולה.
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1466375]העיצוב החדש ממש יפה לדעתי, זה הרבה יותר טוב ממקודם.
אני רק לא מצליח למצוא את הכפתור שמשאיר אותך מחובר, וזה קצת מעצבן להתחבר כל הזמן שוב ושוב.
חוץ מזה הכל נראה מעולה.[/QUOTE]
יטופל.
עריכה: נוספה תיבת 'זכור אותי' בהתחברות.
-
וואי אחלה עיצוב!
סופסוף שינוי כינוי!
שלוש קריאות הידד לרותם!
-
אחלה עיצוב!
עכשיו רק נשאר להשיג אנשים לפורום כדי שיחזור ויתפתח כמו שהיה לפני שנה-שנתיים
-
[quote=walter;1466388]אחלה עיצוב!
עכשיו רק נשאר להשיג אנשים לפורום כדי שיחזור ויתפתח כמו שהיה לפני שנה-שנתיים[/quote]
גם לפני שנתיים היה יבש xd
מצאתי בעיה קטנה-יש בעיה עם הקישורים בנושאים האחרונים.הם פשוט מובילים לאשכולות אחרים, אז אם אפשר לתקן את זה.בנוסף גם איפה שיש את השם הפרטי כתוב מיקום, אז גם את זה לתקן.
-
[QUOTE=Champloo;1466390]גם לפני שנתיים היה יבש xd
מצאתי בעיה קטנה-יש בעיה עם הקישורים בנושאים האחרונים.הם פשוט מובילים לאשכולות אחרים, אז אם אפשר לתקן את זה.בנוסף גם איפה שיש את השם הפרטי כתוב מיקום, אז גם את זה לתקן.[/QUOTE]
המיקום אני אתקן. ההודעות אחרונות זה משו שמנסים כרגע לעשות משו חדש, אבל נוותר על זה.
-
[B]שימו לב, מעכשיו כל המשתמשים שהגדירו את המשתמש כזכרים, יהיה להם רקע תכלת.
כל המשתמשים שהגדירו את עצמם כנקבות, יהיה להם צבע ורוד בפרופיל.
~ אני מבקש בלי לרמות בבקשה, כולם מכירים את כולם פה, בואו נשמור על הוגנות :) ~[/B]
-
שמתי לב למשהו - ראיתי שיש לי התרעה על ציטוט הודעה שלי, אבל שאני לוחץ על הסימן למעלה זה מוביל אותי לעמוד הראשי ולא להודעה הספציפית.
-
[QUOTE=Walter;1466400]שמתי לב למשהו - ראיתי שיש לי התרעה על ציטוט הודעה שלי, אבל שאני לוחץ על הסימן למעלה זה מוביל אותי לעמוד הראשי ולא להודעה הספציפית.[/QUOTE]
כשמופיע לך 1 באדום אתה לוחץ על הגלובוס למעלה וזה פותח לך חלון התראות. לחיצה על ההתראה תעביר אותך להודעה הזאת.
מוזר מאוד שזה קורה לך, באיזה דפדפן \ מכשיר אתה משתמש?
-
[QUOTE=YoRt3m;1466401]כשמופיע לך 1 באדום אתה לוחץ על הגלובוס למעלה וזה פותח לך חלון התראות. לחיצה על ההתראה תעביר אותך להודעה הזאת.
מוזר מאוד שזה קורה לך, באיזה דפדפן \ מכשיר אתה משתמש?[/QUOTE]
פיירפוקס
-
רותם זה נראה ממש טוב!!! תודה וכל הכבוד!!! :)