אני לא
Printable View
אני לא
בטח שכן!
מי שמאמין לא מפחד!
(ולא אני לא אוהב את השיר)
לא כל כך. האמונה שלי בישות על טבעית היא פרי ההמצאה שלי, ואני קובע את החוקים שלה. אני בעיקר מאמין ביכולת של בני אדם לשלוט בגורלם. פחות בזקן על ענן שמכוון את מעשיהם.
כן... לא.
מאמין שקיים אבל להאמין בו מה פתאום שונא את אלוהים צריך לרצוח אותו !
.
מאמין :)
מאמין שהוא לא קיים. תוכיח את עצמך מעבר לספר שנכתב על ידי בני אדם, ואני מאמין. אני חושב שאביזי ניסח את דעתי בצורה הטובה ביותר.
מאמין.
דתי, אבל....... לא ממש סגור על זה...
[QUOTE=PizzaBlaster;1469554]מאמין שהוא לא קיים. תוכיח את עצמך מעבר לספר שנכתב על ידי בני אדם, ואני מאמין. אני חושב שאביזי ניסח את דעתי בצורה הטובה ביותר.[/QUOTE]
המשפט שרשמת ממש לא הגיוני.
אתה מאמין שהוא לא קיים? אמונה זה דבר שיש - ללא עובדות, בגלל זה זה נקרא אמונה ולא ידיעה.
צריך להוכיח? אם כך, אתה אגוניסט.. לא מאמין או מאמין, פשוט מחכה שתיווכח.
--
ולנושא
אני מאמין :)
[QUOTE=YoRt3m;1469609]המשפט שרשמת ממש לא הגיוני.
אתה מאמין שהוא לא קיים? אמונה זה דבר שיש - ללא עובדות, בגלל זה זה נקרא אמונה ולא ידיעה.
צריך להוכיח? אם כך, אתה אגוניסט.. לא מאמין או מאמין, פשוט מחכה שתיווכח.
--
ולנושא
אני מאמין :)[/QUOTE]
'מאמין שהוא לא קיים' אומר שלדעתי הוא לא קיים, כמו שמאמין באלוהים זה אומר שלדעתך הוא כן קיים. אני אתאיסט, אבל בוא נגיד שאם אני אקבל הוכחה שיש ישות עליונה (שמצדי תהיה גם ג'ירפה בטעם פטל) ששולטת בהכל, אני אכבד אותה, אבל אני אמשיך בחיים הרגילים שלי, רק עם ידיעה שיש ישות אחרת ששולטת על הכל.
[QUOTE=monster;1469537]מאמין שקיים אבל להאמין בו מה פתאום שונא את אלוהים צריך לרצוח אותו !
.[/QUOTE]
טוב שלא הגזמת ._.
לנושא: מאמין
[QUOTE=banana man;1469624]טוב שלא הגזמת ._.
לנושא: מאמין[/QUOTE]
מה לעשות זאת האמת.
[QUOTE=monster;1469636]מה לעשות זאת האמת.[/QUOTE]
-_-
[QUOTE=PizzaBlaster;1469616]'מאמין שהוא לא קיים' אומר שלדעתי הוא לא קיים, כמו שמאמין באלוהים זה אומר שלדעתך הוא כן קיים. אני אתאיסט, אבל בוא נגיד שאם אני אקבל הוכחה שיש ישות עליונה (שמצדי תהיה גם ג'ירפה בטעם פטל) ששולטת בהכל, אני אכבד אותה, אבל אני אמשיך בחיים הרגילים שלי, רק עם ידיעה שיש ישות אחרת ששולטת על הכל.[/QUOTE]
לא הבנת אותי. פשוט התכוונתי שהניסוח שלך לא נכון (ושכן הבנתי למה התכוונת)
פשוט התחלת המשפט שלך אומרת שאתה אתאיסט וסוף המשפט אומר שאתה אגנוסטיקן.