אני מתכנן לקנות טלוויזיה לחדש, יש מחירים טובים לטלוויזיות גדולות אך של חברות לא מוכרות
אבל אני שוקל בכל זאת לקנות טלוויזיה מחברת טובה כמו lg \ sumsong במחיר יקר יותר..
מה יש לכם? אתם מרוצים?
Printable View
אני מתכנן לקנות טלוויזיה לחדש, יש מחירים טובים לטלוויזיות גדולות אך של חברות לא מוכרות
אבל אני שוקל בכל זאת לקנות טלוויזיה מחברת טובה כמו lg \ sumsong במחיר יקר יותר..
מה יש לכם? אתם מרוצים?
Panasonic, מפוזר אצלנו בכל הבית, יש כ-4 טלוויזיות של panasonic אצלנו בבית, טלוויזיות נהדרות.
Sony, פלזמה איכותית וטובה.
יש לי בבית 3 טלוויזיות של סמסונג פועלות מצוין כמו גם חברת פיליפס שיש לי אחת בסלון.
ממטץ (metz) אל תקנה בחיים איזה טלוויזיה דפוקה.
[quote=totodile;1470757]יש לי בבית 3 טלוויזיות של סמסונג פועלות מצוין כמו גם חברת פיליפס שיש לי אחת בסלון.
ממטץ (metz) אל תקנה בחיים איזה טלוויזיה דפוקה.[/quote]
לגבי הסמסונגס שיש לך, ידוע לך לגבי התמיכה שלה בכתוביות בעברית במידה ואני מחבר סרט ב-usb?
[QUOTE=YoRt3m;1470758]לגבי הסמסונגס שיש לך, ידוע לך לגבי התמיכה שלה בכתוביות בעברית במידה ואני מחבר סרט ב-usb?[/QUOTE]
אני כמעט בטוח שהתמיכה מלאה. לצערי אני לא יודע מספיק כדי לענות לך.
[QUOTE=YoRt3m;1470758]לגבי הסמסונגס שיש לך, ידוע לך לגבי התמיכה שלה בכתוביות בעברית במידה ואני מחבר סרט ב-usb?[/QUOTE]
לי יש סאמסונג ואני יכול לבדוק בשבילך את העניין, רק תגיד לי יותר בבירור כי אני לא ממש מבין חח
מה הכוונה בתמיכה בכתוביות?
שיש יעני את הסרט ואיתו קובץ בנפרד של כתוביות?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1470776]לי יש סאמסונג ואני יכול לבדוק בשבילך את העניין, רק תגיד לי יותר בבירור כי אני לא ממש מבין חח
מה הכוונה בתמיכה בכתוביות?
שיש יעני את הסרט ואיתו קובץ בנפרד של כתוביות?[/QUOTE]
2 קבצים
קובץ mp4\avi\mkv של סרט
וקובץ כתוביות שיש לו את אותו שם בדיוק ונמצא באותה תיקיה.
טלוויזיה חכמה של lg והיא מספקת מאוד.