תקשיבו הורדתי אדום אש באימלטור ולפני שבועיים בערך פצפצתי אותו בשיני גולד הורדתי אימלטור אחר הורדתי אדום אש אחר מכל מיני אתרים אפילו מחקתי את המשחק שיני גולד ו זה עדיין שאני פותח אדום אש באימלטור אני רואה שיני גולד מה זה? :blink:
Printable View
תקשיבו הורדתי אדום אש באימלטור ולפני שבועיים בערך פצפצתי אותו בשיני גולד הורדתי אימלטור אחר הורדתי אדום אש אחר מכל מיני אתרים אפילו מחקתי את המשחק שיני גולד ו זה עדיין שאני פותח אדום אש באימלטור אני רואה שיני גולד מה זה? :blink:
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Dec 10 2008, 07:58 PM
[b] תקשיבו הורדתי אדום אש באימלטור ולפני שבועיים בערך פצפצתי אותו בשיני גולד הורדתי אימלטור אחר הורדתי אדום אש אחר מכל מיני אתרים אפילו מחקתי את המשחק שיני גולד ו זה עדיין שאני פותח אדום אש באימלטור אני רואה שיני גולד מה זה? :blink: [/b][/quote]
לא הבנתי כלום...
תנסה להסביר יותר ברור על מנת שאוכל לעזור לך.
נכון שאתה מוריד שיני גולד אתה צריך לפצפץ אותו עם רובי או אדום אש?אז אני עשיתי את זה לפני שבוע שבועיים גג על אדום אש הורדתי אימלטור אחר מחקתי את שיני גולד מסל המיחזור הורדתי אדום אש מכל מיני אתרים באנגלית אפילו מהאתר הזה וגם מהנעוץ ושאני מפעיל את זה על האימלטור של GBA אז במקום אדום אש עובד לי המשחק שיני גולד עכשיו הבנת?
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Dec 10 2008, 08:03 PM
[b] נכון שאתה מוריד שיני גולד אתה צריך לפצפץ אותו עם רובי או אדום אש?אז אני עשיתי את זה לפני שבוע שבועיים גג על אדום אש הורדתי אימלטור אחר מחקתי את שיני גולד מסל המיחזור הורדתי אדום אש מכל מיני אתרים באנגלית אפילו מהאתר הזה וגם מהנעוץ ושאני מפעיל את זה על האימלטור של GBA אז במקום אדום אש עובד לי המשחק שיני גולד עכשיו הבנת? [/b][/quote]
תנסה אימולטור אחר.
ניסית כבר?
ניסיתי הכל כל אימלטור שום דבר לא עובד אולי בגלל הפיצפוץ זה ככה אייך מסדרים את זה?
תתקין הכל מחדש
ותנסה שוב?
אתה צריך לשם פצפץ למשחק.... או שתוריד כבר מפוצפץ
[u]שלום , [/u]
הנושא שהגבת בו [u]הינו נושא ישן [/u], הקפצת נושא ישן [b]עוברת על החוקים[/b].
תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
[u][b]ננעל.[/b][/u]