מה אתם הולכים לעשות.
בעקרון אני אהיה עם חברים, כנראה לפני זה אלך לבית כנסת. [למרות שאני בכלל לא סובל]
הממ.. צם, כמובן.
ואולי, אם יהיה זמן- אקרא את החלק האחרון של גיבורי האולימפוס [דם האולימפוס], שלגמרי שכחתי שיש לי
Printable View
מה אתם הולכים לעשות.
בעקרון אני אהיה עם חברים, כנראה לפני זה אלך לבית כנסת. [למרות שאני בכלל לא סובל]
הממ.. צם, כמובן.
ואולי, אם יהיה זמן- אקרא את החלק האחרון של גיבורי האולימפוס [דם האולימפוס], שלגמרי שכחתי שיש לי
להאביס את עצמי באוכל
אני לא צם. יאכל פחות אולי, אבל.
יהיה עם חברים שלי, אסתובב קצת, אתכונן למבחן שטני במתמטיקה שיש לי אחרי יום כיפור...
@The Charizard וד"א אחלה ספר מומלץ
[QUOTE=The Charizard;1484460]מה אתם הולכים לעשות.
הממ.. צם, כמובן.
ואולי, אם יהיה זמן- אקרא את החלק האחרון של גיבורי האולימפוס [דם האולימפוס], שלגמרי שכחתי שיש לי[/QUOTE]
אני לא צם. יאכל פחות אולי, אבל.
יהיה עם חברים שלי, אסתובב קצת, אתכונן למבחן שטני במתמטיקה שיש לי אחרי יום כיפור...
ד"א אחלה ספר
מרתון סרטים עם פיצות ועוד קקי חילוני כזה
ואולי גם מונופול או משו
אלך לבית הכנסת מרגע כניסת הצום עד סיום התפילה, אצא עם חברים עד 5-6 ומקווה לישון עד שעתיים לפני צאת הצום ומשם ללכת שוב לבית הכנסת.
אהיה עם חברים והחברה בתקווה עד הבוקר, אלך לישון בשאיפה לקום כמה שיותר קרוב לצאת הצום (זה אף פעם לא קורה).
ואם אני אקום מוקדם אני אביס את אחותי בשש בשש כמו כל כיפור
אוציא את הכיסא המשרדי הישן והקרוע שיש בבית לסיבוב, ואנטוש אותו איפשהו בקצה השני של חולון. או לפחות זו התכנית להערב.
בית כנסת
לישון
בית כנסת
בית כנסת
בית כנסת
[quote=yort3m;1484492]בית כנסת
לישון
בית כנסת
בית כנסת
בית כנסת[/quote]
he just said it
אממ צמתי, ראיתי מיליון ואחת סדרות כדי להעביר את הזמן (אני צמה עם חשמל) וזהו בערך.
אה וחברה שלי באה אליי ללילה-כדי לעשות לילה לבן כדי שבבוקר נירדם ונקום כמה שיותר לקראת סוף הצום אבל שתינו היינו מתות אז קצת נפלנו באיזה 1 חחח
אה, בפועל בסוף יצאתי לבית כנסת
ואז הבנתי כמה שזה לא כיף ואינלי כוח להיכנס אז חיכיתי בחוץ עם מישהי, ואחרי זה הסתובבתי עם חברים שלי עד איזה 6
בדרך פגשתי עוד מלא חברים, שיחקנו מלא טאקי, ג'אנגל ספיד וכאלה
הממ
אחרי זה ישנתי, והתעוררתי ב3 וחצי ועוד כמה פעמים אחרכך, אבל חזרתי לישון ויצא שמהמיטה קמתי רק ב5 וחצי
ואז הלכתי לפגוש חבר שלא ראיתי מכיפור קודם, יצאנו לסיבוב עד הבית שלי ו.. זהו
הצום היה ממש קל. לא הייתי רעב, צמא, או עייף.
ובתכלס, שברתי את הצום רק חצי שעה אחרי שהוא נגמר