אני לא זוכר אם היה אי פעם כפתור כזה, אבל יש אופציה להכניס אחד כזה? לא אישית זה יהיה הרבה יותר נוח במקום לגלול עד למעלה פשוט ללחוץ על כפתור
@YoRt3m
Printable View
אני לא זוכר אם היה אי פעם כפתור כזה, אבל יש אופציה להכניס אחד כזה? לא אישית זה יהיה הרבה יותר נוח במקום לגלול עד למעלה פשוט ללחוץ על כפתור
@YoRt3m
יש את זה
[IMG]http://i.imgur.com/JzZeMaM.png[/IMG]
כפי שאמרו מעליי
אה לא שמתי לב לא משנה :um_face:
תודה בכל מקרה
אבל האמת שאם היה אפשר להוסיף בכל תגובה כדי שאם אתה באמצע עמוד נגיד זה היה ממש טוב
@YoRt3m
pg up במקלדת
[quote=the charetard;1486138]pg up במקלדת[/quote]
ה pg up מעלה במקטעים, אם היה כפתור שהיה בכל הודעה שהיה מעלה ישר למעלה, כמו החץ למטה רק בכל תגובה
[QUOTE=TheHeliolisk;1486175]ה pg up מעלה במקטעים, אם היה כפתור שהיה בכל הודעה שהיה מעלה ישר למעלה, כמו החץ למטה רק בכל תגובה[/QUOTE]
תלחץ ארוך, כזאת קריטית השנייה הזאת?
[QUOTE=The Charetard;1486177]תלחץ ארוך, כזאת קריטית השנייה הזאת?[/QUOTE]
בדפים ממש ארוכים כמו שאני בסוף עמוד אצלי במ"ת אז זה כמה שניות, ואז זה סתם מעצבן
[QUOTE=TheHeliolisk;1486179]בדפים ממש ארוכים כמו שאני בסוף עמוד אצלי במ"ת אז זה כמה שניות, ואז זה סתם מעצבן[/QUOTE]
בדקתי עכשיו בדף הכי ארוך שזה 15 תגובות זה פחות משנייה
[QUOTE=The Charetard;1486182]בדקתי עכשיו בדף הכי ארוך שזה 15 תגובות זה פחות משנייה[/QUOTE]
עמודים יהיו 15 תגובות, אבל יש תגובות אורכות יותר. זה 3 שניות אצלי בדף פתיחה במ"ת, ויש דפים בערך באותו אורך
[QUOTE=TheHeliolisk;1486184]עמודים יהיו 15 תגובות, אבל יש תגובות אורכות יותר. זה 3 שניות אצלי בדף פתיחה במ"ת, ויש דפים בערך באותו אורך[/QUOTE]
זה אותו זמן בכל מקום אם אתה מחזיק את זה
[QUOTE=The Charetard;1486185]זה אותו זמן בכל מקום אם אתה מחזיק את זה[/QUOTE]
כנס לדף הראשון במ"ת שלי, רד למטה ותלחץ ארוך. תספור כמה זמן.
[QUOTE=TheHeliolisk;1486186]כנס לדף הראשון במ"ת שלי, רד למטה ותלחץ ארוך. תספור כמה זמן.[/QUOTE]
שמתי סטופר בול שניה
[QUOTE=The Charetard;1486187]שמתי סטופר בול שניה[/QUOTE]
אצלי בול 3, איך?? :peee:
2:15 עם סטופר
[QUOTE=TheHeliolisk;1486188]אצלי בול 3, איך?? :peee:[/QUOTE]
כנראה המחשב שלך לא משהו..
ואני עוד מלפטופ מעפן :3