-
המשחק נתקע או יש באגים
היי כולם :wink:
אז ככה, אני מנסה לשחק בפוקימון לב זהב או בנשמת כסף וכל ההורדות שמצאתי התחלתי לשחק וישר המשחק נתקע או שיש בו באג.. אם יש למישהו או למישהי הורדה של אחד מן המשחקים שעובד חלק מבלי להיתקע כלל או בלי באגים אשמח אם תתנו לי לינק להורדה שלו, תודה.
-
הבאגים הללו ידועים כבר מספר שנים, אין יותר מדי מה לעשות נגדם.
ניתן "למזער" נזקים. ראה מדריך זה: "[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/15287-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7"]כאן[/URL]"
הסיבה העיקרית לכך הוא שמשחק מותאם קונסולת המשחקים של נינטנדו - DS ולא למחשב עצמו.
-
[QUOTE=itayQT;1491883]הבאגים הללו ידועים כבר מספר שנים, אין יותר מדי מה לעשות נגדם.
ניתן "למזער" נזקים. ראה מדריך זה: "[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/15287-%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7"]כאן[/URL]"
הסיבה העיקרית לכך הוא שמשחק מותאם קונסולת המשחקים של נינטנדו - DS ולא למחשב עצמו.[/QUOTE]
הבעיה היא שזה פשוט קורס לי ישר על ההתחלה של המשחק.. כשאני מגיע לעיר השניה, זה ממש בלתי אפשרי לשחק כך וזה די מבאס..
-
[QUOTE=TEEN WOLF;1491915]הבעיה היא שזה פשוט קורס לי ישר על ההתחלה של המשחק.. כשאני מגיע לעיר השניה, זה ממש בלתי אפשרי לשחק כך וזה די מבאס..[/QUOTE]
לצערי הרב המשחקים הללו לא נועדו מלכתחילה למחשב, אלא לקונסולת המשחקים של נינטנדו, לכן אין יותר מדי מה לעשות מה גם שאין איפה לקבל תמיכה, קח בחשבון שאתה לא היחיד שזה קורה לו מדי יום..
-
[QUOTE=TEEN WOLF;1491855]היי כולם :wink:
אז ככה, אני מנסה לשחק בפוקימון לב זהב או בנשמת כסף וכל ההורדות שמצאתי התחלתי לשחק וישר המשחק נתקע או שיש בו באג.. אם יש למישהו או למישהי הורדה של אחד מן המשחקים שעובד חלק מבלי להיתקע כלל או בלי באגים אשמח אם תתנו לי לינק להורדה שלו, תודה.[/QUOTE]
חחחחח מה משה אתה לא יכול להתאפק עד לחלק הבא של טין וולף, שאתה מעביר את הזמן עם הארט גולד? ג:
-
[QUOTE=itayQT;1491941]לצערי הרב המשחקים הללו לא נועדו מלכתחילה למחשב, אלא לקונסולת המשחקים של נינטנדו, לכן אין יותר מדי מה לעשות מה גם שאין איפה לקבל תמיכה, קח בחשבון שאתה לא היחיד שזה קורה לו מדי יום..[/QUOTE]
אבל איך ביהלום ופנינה ובפלטיניוםהמשחק לא קורס בכלל? :um_face:
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491947]חחחחח מה משה אתה לא יכול להתאפק עד לחלק הבא של טין וולף, שאתה מעביר את הזמן עם הארט גולד? ג:[/QUOTE]
יוו אלוניקוש איפה אתה נעלמת כך, חח אני לא רואה בכלל את הסדרה הזו ואף פעם לא ראיתי אותה רק שמעתי עליה מאנשים.
-
[QUOTE=TEEN WOLF;1491963]אבל איך ביהלום ופנינה ובפלטיניוםהמשחק לא קורס בכלל? :um_face:
יוו אלוניקוש איפה אתה נעלמת כך, חח אני לא רואה בכלל את הסדרה הזו ואף פעם לא ראיתי אותה רק שמעתי עליה מאנשים.[/QUOTE]
חחחחחח לא נעלמתי לשום מקום אתה זה שברח
יאללה תחזור לסקייפ ונשלים פערים
ואם כך תחליף תכינוי, אתה מטעה אנשים תמימים כמוני. תשנה לאיזה 'אלון הגבר', או משהו בסגנון.. זה תופס חזק.
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491979]חחחחחח לא נעלמתי לשום מקום אתה זה שברח
יאללה תחזור לסקייפ ונשלים פערים
ואם כך תחליף תכינוי, אתה מטעה אנשים תמימים כמוני. תשנה לאיזה 'אלון הגבר', או משהו בסגנון.. זה תופס חזק.[/QUOTE]
ממ בכיף אבל כבר אין לי סקייפ, מחקתי אותו מהמחשב..
אני אוהב את הכינוי שלי כמו שהוא לא מחליף ולא מחליף:nose_pick:
-
[QUOTE=TEEN WOLF;1491855]היי כולם :wink:
אז ככה, אני מנסה לשחק בפוקימון לב זהב או בנשמת כסף וכל ההורדות שמצאתי התחלתי לשחק וישר המשחק נתקע או שיש בו באג.. אם יש למישהו או למישהי הורדה של אחד מן המשחקים שעובד חלק מבלי להיתקע כלל או בלי באגים אשמח אם תתנו לי לינק להורדה שלו, תודה.[/QUOTE]
אתה צריך לשמור את המשחק כל כמה דקות,
זה הפיטרון היחיד......