[CENTER][COLOR=#ff0000][B][SIZE=6]מי היוטיוברים האהובים עליכם ביותר?[SIZE=4]
במה הערוץ שלהם עוסק בד"כ? ממתי אתם צופים בהם? יאללה שתפו[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR]
--
כי אם כבר יש פורום יוטיוברים, ועוד אדום, למה לא לנצל אותו.[/CENTER]
Printable View
[CENTER][COLOR=#ff0000][B][SIZE=6]מי היוטיוברים האהובים עליכם ביותר?[SIZE=4]
במה הערוץ שלהם עוסק בד"כ? ממתי אתם צופים בהם? יאללה שתפו[/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR]
--
כי אם כבר יש פורום יוטיוברים, ועוד אדום, למה לא לנצל אותו.[/CENTER]
יש כאלו שעושים מתיחות,
[URL="https://www.youtube.com/user/MagicofRahat"]MagicofRahat[/URL]
[URL="https://www.youtube.com/user/jackvalefilms"]Jack Vale Films[/URL]
[COLOR=#000000][FONT=Roboto][B][URL="https://www.youtube.com/user/VitalyzdTv"]VitalyzdTv[/URL][/B][/FONT][/COLOR]
חוץ מזה יש עוד כמה ערוצי יוטיוב שאני אוהב אבל לא בהכרח של יוטיוברים אלא יותר בכיוון של ערוצים שמפרסמים תכנים בנושאים שונים.
אני נותן פה קומץ שבולט לעיניי כרגע:
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC0A_Jk_KqFcwnEBtyNqolsA"]TyranitarTube[/URL] - פוקטיובר מפורסם, התפרסם בעיקר בזכות הסדרה שלו pokemon alpha sapphire extreme randomizer. הערוץ שלו עובר מתיחת פנים, מאוד מומלץ גם לראות את הסדרה שצוינה וגם להעיף מבט על הערוץ.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC-lmdv0OTb4uQQSzwbzhLsg"]GlitchxCity[/URL] - מתמחה בעיקר ברמיקסים של משחקי וידאו, כ-90% פוקימון ועוד נגיעות קטנות של זלדה, סוניק, אווטאר: כסף האוויר האחרון והאגדה של קורה. לאחרונה מתנסה גם בפוקטיובינג, פחות עובד לה אבל עדיין נחמד.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UCKEXuPXzhKefo5Fi5jcDheA"]Sugarzaza[/URL] - ערוץ נחמד כזה, מוכר מספיק שאין לי צורך להסביר עליו.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UCFEfcpDDmXsb6-9IxzhKlcg"]SuperSkarmory[/URL] - אמנם לא פעיל כיום, אבל היווה בעבר קרש הקפיצה שלי עמוק יותר אל עולם הפוקימון. היה פעם מאוד ידוע, סביב 2007-2010 כזה. הפסיק פעילות סופית לפני כמעט שנה.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC2OGLHkY4XTXFUpdWkaNmTA"]PIMPNITE[/URL] - עושה הרבה מאוד סרטונים של קרבות וויפי של פוקימון לפי THEME מסוים שהוא מקבל מהתגובות. מאוד נחמד ויצירתי. נראה לי הוא התחיל גם פליית'רו של YELLOW לאחרונה
[URL="https://www.youtube.com/channel/UCmmPgObSUPw1HL2lq6H4ffA"]Geography Now[/URL] - פחות או יותר הערוץ האהוב עליי כרגע. בחור קנדי ששם לעצמו למטרה לעשות סרטוני הסבר ותקציר על [B]כל[/B] מדינה בעולם, לפי סדר האלפבית. הוא התחיל לפני שנה+ וכיום הוא סביב האמצע של C. מקווה מאוד שימשיך עם זה, יוזמה מבורכת מבחינתי, גיק גאוגרפיה שכמוני.
joey graceffa- עושה בעיקר דיילי ולוגס, הוא מעלה מידי פעם גם סרטונים אחרים כמו מיוזיק וידאו וכאלה, ישלו גם ערוץ גיימינג
WinterSpringPro- זה ערוץ של ג'ואי (שדברתי עליו למעלה) ובריטני, חברת ילדות שלו. זה הערוץ הראשון שהם פתחו ומשם התחילו הכל עד שהם התפצלו
HeyBritttany- הערוץ של בריטני, עושה דברים שונים, לפעמים ולוגים, לפעמים DIY ועוד דברים, אינלי הגדרה לזה
Gigi Gorgeous- בעיקרון היא ביוטי גורו, היא טרנסג'נדרית והיא פחות עושה סרטונים של מייקאפ טוטוריאל ורוטין, אלא "שעות סיפור", דברים על החיים שלה וכאלה
smosh- זה הערוץ הראשון שהתחלתי לעקוב אחריו ובגללם נכנסתי כ"כ חזק ליוטיוב. נראלי כולם מכירים אותם אז אינלי מה לספר עליהם חח
WonderlandWardrobe- זה הערוץ השני של קאלל, חברה לשעבר של אנת'וני מסמוש, לפני זה היה לה ערוץ של ביוטי גורו אבל היא סגרה אותו. את הערוץ הזה היא גם סגרה, ופתחה אחרי זה עוד 2 ערוצים וסגרה אותם
WatchUsLive- ערוץ דיילי ולוג של קאלל ואנת'וני, אחרי שהם נפרדו קאלל לקחה אותו ועכשיו קוראים לו רק kalel
Miranda Sings- בעיקרון זו דמות, היא עושה דברים ראנדומליים, אי אפשר להגדיר את זה
PsychoSoprano- הערוץ האישי של קולין, היא זאת שעושה את מירנדה. היא מעלה 2 סרטונים בשבוע, אחד של Q&A ואחד ראנדומלי שהיא עושה מה שבאלה
Colleen Vlogs- הערוץ ולוג של קולין
Rachel Ballinger- אחות של קולין, בעיקרון היא מחקה את קולין, מעלה 2 סרטונים בשבוע, אחד Q&A והשני ראנדומלי
Andrew Lowe- כל שבוע מעלה משהו אחר, הוא עושה אבל את הסרטונים קומיים ומצחיקים (הוא בכללי בן אדם מצחיק)
AnthonyPadilla- הערוץ האישי של אנת'וני מסמוש, הוא כבר לא פעיל אבל יש שם ולוגים שלו
blndsundoll4mj- טרישה, חברה של ג'יג'י, היא גם ביוטי גורו אבל ישלה סרטונים מעניינים
Brizzy Voices- עושה סרטונים שקשורים לקולות (דיבוב וכאלה) אחד הסטונים הפופולרים שלה זה שהיא עושה רולות של ה151 פוקימונים הראשונים
Brofresco- יוטיובר של לול, ממנו אני שואב את רוב הידע שלי במשחק חח
CartoonHangover- עושים אנימציות גאוניות, בזמן האחרון הם הפסיקו עם זה קצת ועושים 107 עובדות לכל מיני סדרות שזה מאוד מעניין
catrific- מעלה סרטונים ראנדומלים בלי משהו משותף
more catrific- הערוץ ולוג שלה
ConnorFranta- גם מעלה סרטונים בלי הקשר מסויים אחד לשני
Dayviideo- בעיקר ולוגים, הוא תמיד חוזר ופורש וחוזר ופורש
Dinabinachama- היא עושה סרטונים מסוג ASMR, שזה בעיקרון דיבור רך, להשמיע צלילים נעימים כזה לאוזן וכל מיני כאלה. היא משלבת את זה עם דברים שקשורים לםוקימון אז זה פלוס. חוץ מזה היא גם עושה ולוגים מידי פעם
Evelina- סוג של ביוטי גורו(?) כאילו היא כן, אבל לא מהמוקצנות האלה
FunForLouis- הוא אחד המגניבים, הוא עושה דיילי ולוגס, והוא כל הזמן מטייל מסביב לעולם ומשתמש בכסך שהוא מרוויח מיוטיוב כדי להתקיים בדרכים. זה ממש אדיר
IISuperwomanII- מעלה סרטונים מצחיקים, היא מאוד שנונה אני ממש אוהב אותה
iJustine- רוב הסרטונים שלה קשורים לטכנולוגיה (בעיקר אפל ונינטנדו) ועושה גם ולוגים
iJustineGaming- הערוץ גיימינג של ג'אסטין
Ingrid Nilsen- ביוטי גורו
JennaMarbles- גם עושה דברים ראנדומליים, אבל המטרה שלהם בסופו של דבר היא להצחיק
JennaMarblesVlog- הערוץ ולוג של ג'נה
jennxpenn- מעלה תכנים ראנדומליים
Kwebbelcop- בעיקרון זה הערות ולוג שלו, הערוץ הראשי שלו הוא ערוץ גיימינג אבל אני פחות מתחבר
Laina- ידועה בתור "overly attached girlfriend", היא מעלה סרטונים שנועדו להצחיק
Lauren Elizabeth- שותפה של ג'ן, ישלה אותו קונספט של ערוץ כמו לג'ן
LDShadowLady- ערוץ גיימינג של ליזי
LifeBurry- הערוץ ולוג של מייגן
lohanthony- הוא מעלה דברים ראנדומליים, לפעמים ולוגים, לפעמים מדבר למצלמה על נושאים וכל מיני, אי אפשר לתת לזה הגדרה
Mamrie Hart- מכינה משקאות אלכוהול (בדר"כ עם יוטיוברים אחרים) ותוך כדי מספרת בדיחות וכאלה
MoreZoella- הערוץ ולוג של זואלה
MyHarto- היא מבשלת דברים בזמן שהיא שיכורה (היא בת זוג של אינגרד שדברתי עליה מקודם)
MyLifeAsEva- מעלה סרטונים שנועדו להצחיק
PewDiePie- גיימינג ולפעמים ולוגים וכאלה, כולם מכירים אין מה לתאר חח
PrimetimePokemon- הערוץ קלפי פוקימון הכי גדול שיש, אני איתו מההתחלה :)
ProtoMario- ישלו הרבה תאוריות מעניינות על פוקימון
PTXofficial- הערוץ של פנטטוניקס, שלמות אין מה להגיד יותא מידי, ישלהם גם ערוץ ולוג
Rachel Vlogs- הערוץ ולוג של רייצ'ל (אחות של קולין)
rebecca- רבקה בלק (כן, זאת מפריידיי) היא מעלה סרטונים ראנדומליים
shane- מעלה סרטונים בשביל להצחיקף ישלו גם ערוץ ולוג ועוד ערוץ יותר רישמי
Smosh Games- גיימינג
Smillaminator- בת זוג של ברופרסקו, מעלה לרוב דברים שקשורים ללול
stacyplays- ערוץ גיימינג של סטייסי, לפעמים (פעם בשבוע) מעלה ולוג ועוד איזה משהו
Strawburry17- הערוץ הראשי של מייגן שדברתי עליה למעלה, היא גם אחות של דייויד שדיברתי עליו
SUPERFRUIT- הערוץ של סקוט ומיטש מפנטטוניקס, הם מעלים דברים ראנדומליים כל פעם
SuperwomanVlogs- הערוץ ולוג של לילי
TamashiiHiroka- בעיקר עוסקת הפוקימון, לפעמים מעלה דברים אחרים
TheJWittz- מעלה דברים שקשורים לפוקימון
Zoella- הערוץ הראשי של זואי, ביוטי גורו בעיקר
mytoecold (Drew Monson)- פשוט בן אדם מצחיק.
ישלי עוד כמה שלא כתבתי עליהם כי כבר אינלי כוח, חלקם לא פחות חשובים לי אבל אני לא רציתי לכתוב עליהם חח
בעיקרון היוטיובר האהוב עליי זה ג'ואי
אם אי פעם תרצו לדעת את הקשרים בין היוטיוברים אז אשמח לספר, זה מעניין על כל הדברים שהתפתחו ביניהם במשך השנים :>
[QUOTE=TheHeliolisk;1495539]אני נותן פה קומץ שבולט לעיניי כרגע:
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC0A_Jk_KqFcwnEBtyNqolsA"]TyranitarTube[/URL] - פוקטיובר מפורסם, התפרסם בעיקר בזכות הסדרה שלו pokemon alpha sapphire extreme randomizer. הערוץ שלו עובר מתיחת פנים, מאוד מומלץ גם לראות את הסדרה שצוינה וגם להעיף מבט על הערוץ.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC-lmdv0OTb4uQQSzwbzhLsg"]GlitchxCity[/URL] - מתמחה בעיקר ברמיקסים של משחקי וידאו, כ-90% פוקימון ועוד נגיעות קטנות של זלדה, סוניק, אווטאר: כסף האוויר האחרון והאגדה של קורה. לאחרונה מתנסה גם בפוקטיובינג, פחות עובד לה אבל עדיין נחמד.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UCKEXuPXzhKefo5Fi5jcDheA"]Sugarzaza[/URL] - ערוץ נחמד כזה, מוכר מספיק שאין לי צורך להסביר עליו.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UCFEfcpDDmXsb6-9IxzhKlcg"]SuperSkarmory[/URL] - אמנם לא פעיל כיום, אבל היווה בעבר קרש הקפיצה שלי עמוק יותר אל עולם הפוקימון. היה פעם מאוד ידוע, סביב 2007-2010 כזה. הפסיק פעילות סופית לפני כמעט שנה.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC2OGLHkY4XTXFUpdWkaNmTA"]PIMPNITE[/URL] - עושה הרבה מאוד סרטונים של קרבות וויפי של פוקימון לפי THEME מסוים שהוא מקבל מהתגובות. מאוד נחמד ויצירתי. נראה לי הוא התחיל גם פליית'רו של YELLOW לאחרונה
[URL="https://www.youtube.com/channel/UCmmPgObSUPw1HL2lq6H4ffA"]Geography Now[/URL] - פחות או יותר הערוץ האהוב עליי כרגע. בחור קנדי ששם לעצמו למטרה לעשות סרטוני הסבר ותקציר על [B]כל[/B] מדינה בעולם, לפי סדר האלפבית. הוא התחיל לפני שנה+ וכיום הוא סביב האמצע של C. מקווה מאוד שימשיך עם זה, יוזמה מבורכת מבחינתי, גיק גאוגרפיה שכמוני.[/QUOTE]
סופר סקארמורי עזר לי בכל הדור הרביעי ואני באמת צריך להודות לו על זה חח
פימפנייט באמת מגניב
אם אתה אוהב פוקטיוברים מהסגנון הזה, אז אתה ממש תאהב את Verlisify, הוא גם מהסגנון שלהם והוא מאוד מעניין וכיף לראות את הסרטונים שלו
בקיצור תותח חח
פיודס
גיימ\מובי תיאוריז
AWE
HowToBasic
דיבוב מצחיק
[B]Bart Baker - [/B]עושה פארודיות לשירים מוכרים, לרוב מאוד מצחיק.
[B]Smosh, SugarZaza, ניב כפרי, דיבוב מצחיק -[/B] שנונים ומצחיקים. חולה על כולם.
[B]Calbel & דאנקי -[/B] מקבלים מקום מיוחד כי הם הכי מצחיקים, אבל דאנקי פרש מליג >:
[B]Joey Graceffa[I] - [/I][/B]לאחרונה רק הכרתי אותו, עושה וילוגס כמו שעידן אמר. גם הכלבים שלו כאלה חמודים[B]
ProtatoMonster -[/B] זה מישהו שעושה לקט של הפלייז הכי טובים בליג לאותו שבוע, למדתי מלא מהסרטונים.
[B]Red Mercy -[/B] נראלי הגיימר היחיד שאני באמת אוהב לראות ולהתעדכן. הוא גם עושה מלא סרטונים של טיפים, טריקים וכד'
[B]Pimpnite & Verlisify -[/B] תמיד עוזר כשאני מחפש רעיון לשישייה. שניים שעושים תמיד מלא שישיות מקוריות ומגניבות, אוהב את זה.
פחות יוטיוברים, יותר צ'אנלים אהובים:
[B]Plentakill - [/B]נהגו לעשות פארודיות לשירים, שקשורות לLeague Of Legends. ממש אהבתי, אבל פרשו
[B]Postmodern Jukebox -[/B] אדם שיצר להקה שמחזירה את השירים של ימינו חזרה לעבר, וזה תמיד יוצא אדיר.
[B]SmadaLeinad -[/B] מישהו שנרשמתי לערוץ שלו עקב המאשאפים הנהדרים שלו.
ואחרון חביב, [B]Happy Dragonite[/B] [B]- [/B]לא מזמן נרשמתי לערוץ שלו, חולה על כל המוזיקה הזו והמנגינות של הפוקימון.
[QUOTE=Edgar;1495544]פיודס
גיימ\מובי תיאוריז
AWE
HowToBasic
דיבוב מצחיק[/QUOTE]
איפה בארט בייקר איפהההההה
איפה קאלבללללללל
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1495541]joey graceffa- עושה בעיקר דיילי ולוגס, הוא מעלה מידי פעם גם סרטונים אחרים כמו מיוזיק וידאו וכאלה, ישלו גם ערוץ גיימינג
WinterSpringPro- זה ערוץ של ג'ואי (שדברתי עליו למעלה) ובריטני, חברת ילדות שלו. זה הערוץ הראשון שהם פתחו ומשם התחילו הכל עד שהם התפצלו
HeyBritttany- הערוץ של בריטני, עושה דברים שונים, לפעמים ולוגים, לפעמים DIY ועוד דברים, אינלי הגדרה לזה
Gigi Gorgeous- בעיקרון היא ביוטי גורו, היא טרנסג'נדרית והיא פחות עושה סרטונים של מייקאפ טוטוריאל ורוטין, אלא "שעות סיפור", דברים על החיים שלה וכאלה
smosh- זה הערוץ הראשון שהתחלתי לעקוב אחריו ובגללם נכנסתי כ"כ חזק ליוטיוב. נראלי כולם מכירים אותם אז אינלי מה לספר עליהם חח
WonderlandWardrobe- זה הערוץ השני של קאלל, חברה לשעבר של אנת'וני מסמוש, לפני זה היה לה ערוץ של ביוטי גורו אבל היא סגרה אותו. את הערוץ הזה היא גם סגרה, ופתחה אחרי זה עוד 2 ערוצים וסגרה אותם
WatchUsLive- ערוץ דיילי ולוג של קאלל ואנת'וני, אחרי שהם נפרדו קאלל לקחה אותו ועכשיו קוראים לו רק kalel
Miranda Sings- בעיקרון זו דמות, היא עושה דברים ראנדומליים, אי אפשר להגדיר את זה
PsychoSoprano- הערוץ האישי של קולין, היא זאת שעושה את מירנדה. היא מעלה 2 סרטונים בשבוע, אחד של Q&A ואחד ראנדומלי שהיא עושה מה שבאלה
Colleen Vlogs- הערוץ ולוג של קולין
Rachel Ballinger- אחות של קולין, בעיקרון היא מחקה את קולין, מעלה 2 סרטונים בשבוע, אחד Q&A והשני ראנדומלי
Andrew Lowe- כל שבוע מעלה משהו אחר, הוא עושה אבל את הסרטונים קומיים ומצחיקים (הוא בכללי בן אדם מצחיק)
AnthonyPadilla- הערוץ האישי של אנת'וני מסמוש, הוא כבר לא פעיל אבל יש שם ולוגים שלו
blndsundoll4mj- טרישה, חברה של ג'יג'י, היא גם ביוטי גורו אבל ישלה סרטונים מעניינים
Brizzy Voices- עושה סרטונים שקשורים לקולות (דיבוב וכאלה) אחד הסטונים הפופולרים שלה זה שהיא עושה רולות של ה151 פוקימונים הראשונים
Brofresco- יוטיובר של לול, ממנו אני שואב את רוב הידע שלי במשחק חח
CartoonHangover- עושים אנימציות גאוניות, בזמן האחרון הם הפסיקו עם זה קצת ועושים 107 עובדות לכל מיני סדרות שזה מאוד מעניין
catrific- מעלה סרטונים ראנדומלים בלי משהו משותף
more catrific- הערוץ ולוג שלה
ConnorFranta- גם מעלה סרטונים בלי הקשר מסויים אחד לשני
Dayviideo- בעיקר ולוגים, הוא תמיד חוזר ופורש וחוזר ופורש
Dinabinachama- היא עושה סרטונים מסוג ASMR, שזה בעיקרון דיבור רך, להשמיע צלילים נעימים כזה לאוזן וכל מיני כאלה. היא משלבת את זה עם דברים שקשורים לםוקימון אז זה פלוס. חוץ מזה היא גם עושה ולוגים מידי פעם
Evelina- סוג של ביוטי גורו(?) כאילו היא כן, אבל לא מהמוקצנות האלה
FunForLouis- הוא אחד המגניבים, הוא עושה דיילי ולוגס, והוא כל הזמן מטייל מסביב לעולם ומשתמש בכסך שהוא מרוויח מיוטיוב כדי להתקיים בדרכים. זה ממש אדיר
IISuperwomanII- מעלה סרטונים מצחיקים, היא מאוד שנונה אני ממש אוהב אותה
iJustine- רוב הסרטונים שלה קשורים לטכנולוגיה (בעיקר אפל ונינטנדו) ועושה גם ולוגים
iJustineGaming- הערוץ גיימינג של ג'אסטין
Ingrid Nilsen- ביוטי גורו
JennaMarbles- גם עושה דברים ראנדומליים, אבל המטרה שלהם בסופו של דבר היא להצחיק
JennaMarblesVlog- הערוץ ולוג של ג'נה
jennxpenn- מעלה תכנים ראנדומליים
Kwebbelcop- בעיקרון זה הערות ולוג שלו, הערוץ הראשי שלו הוא ערוץ גיימינג אבל אני פחות מתחבר
Laina- ידועה בתור "overly attached girlfriend", היא מעלה סרטונים שנועדו להצחיק
Lauren Elizabeth- שותפה של ג'ן, ישלה אותו קונספט של ערוץ כמו לג'ן
LDShadowLady- ערוץ גיימינג של ליזי
LifeBurry- הערוץ ולוג של מייגן
lohanthony- הוא מעלה דברים ראנדומליים, לפעמים ולוגים, לפעמים מדבר למצלמה על נושאים וכל מיני, אי אפשר לתת לזה הגדרה
Mamrie Hart- מכינה משקאות אלכוהול (בדר"כ עם יוטיוברים אחרים) ותוך כדי מספרת בדיחות וכאלה
MoreZoella- הערוץ ולוג של זואלה
MyHarto- היא מבשלת דברים בזמן שהיא שיכורה (היא בת זוג של אינגרד שדברתי עליה מקודם)
MyLifeAsEva- מעלה סרטונים שנועדו להצחיק
PewDiePie- גיימינג ולפעמים ולוגים וכאלה, כולם מכירים אין מה לתאר חח
PrimetimePokemon- הערוץ קלפי פוקימון הכי גדול שיש, אני איתו מההתחלה :)
ProtoMario- ישלו הרבה תאוריות מעניינות על פוקימון
PTXofficial- הערוץ של פנטטוניקס, שלמות אין מה להגיד יותא מידי, ישלהם גם ערוץ ולוג
Rachel Vlogs- הערוץ ולוג של רייצ'ל (אחות של קולין)
rebecca- רבקה בלק (כן, זאת מפריידיי) היא מעלה סרטונים ראנדומליים
shane- מעלה סרטונים בשביל להצחיקף ישלו גם ערוץ ולוג ועוד ערוץ יותר רישמי
Smosh Games- גיימינג
Smillaminator- בת זוג של ברופרסקו, מעלה לרוב דברים שקשורים ללול
stacyplays- ערוץ גיימינג של סטייסי, לפעמים (פעם בשבוע) מעלה ולוג ועוד איזה משהו
Strawburry17- הערוץ הראשי של מייגן שדברתי עליה למעלה, היא גם אחות של דייויד שדיברתי עליו
SUPERFRUIT- הערוץ של סקוט ומיטש מפנטטוניקס, הם מעלים דברים ראנדומליים כל פעם
SuperwomanVlogs- הערוץ ולוג של לילי
TamashiiHiroka- בעיקר עוסקת הפוקימון, לפעמים מעלה דברים אחרים
TheJWittz- מעלה דברים שקשורים לפוקימון
Zoella- הערוץ הראשי של זואי, ביוטי גורו בעיקר
mytoecold (Drew Monson)- פשוט בן אדם מצחיק.
ישלי עוד כמה שלא כתבתי עליהם כי כבר אינלי כוח, חלקם לא פחות חשובים לי אבל אני לא רציתי לכתוב עליהם חח
בעיקרון היוטיובר האהוב עליי זה ג'ואי
אם אי פעם תרצו לדעת את הקשרים בין היוטיוברים אז אשמח לספר, זה מעניין על כל הדברים שהתפתחו ביניהם במשך השנים :>
סופר סקארמורי עזר לי בכל הדור הרביעי ואני באמת צריך להודות לו על זה חח
פימפנייט באמת מגניב
אם אתה אוהב פוקטיוברים מהסגנון הזה, אז אתה ממש תאהב את Verlisify, הוא גם מהסגנון שלהם והוא מאוד מעניין וכיף לראות את הסרטונים שלו
בקיצור תותח חח[/QUOTE]
מכיר
לא התלהבתי כל כך ממנו
[URL="https://www.youtube.com/user/danisnotonfire"]Danisnotonfire[/URL]-היוטיובר האהוב עליי. יש לו כל מיני סרטונים. יש לו סדרת סרטונים בשם story time with dan שהוא מספר על פיילים הזוים ממש שקראו לו בחיים, כל מיני סרטונים ממש מצחיקים על מה לא לעשות בכל מיני מצבים ועוד מלאמלאמלאמלאמאללאלאמלאמא
[URL="https://www.youtube.com/user/AmazingPhil"]Theamazingphil[/URL]-הוא ודן חברים ממש טובים והם גם גרים באותה דירה. יש לו כל מיני סרטונים ממש מצחיקים, הוא גם חביב.
[URL="https://www.youtube.com/channel/UC4PooiX37Pld1T8J5SYT-SQ"]Goodmythicalmorning[/URL]-ערוץ יוטיוב שהוא תחלס 'תוכנית בוקר'. הם מעלים סרטונים כמעט כל יום, מן הסתם אפשר לראות את הסרטונים שלהם מתי שרוצים אבל הם מתייחסים לעצמם כתוכנית בוקר. יש להם מלא סוגי סרטונים-כאלה שבו הם מדברים על דברים, יוצרים שירים ממש מצחיקים, מנסים לעשות כל מיני אתגרים (ממליצה על סדרת הסרטונים שלהם will it...) וכולי...
ועוד כל מיני חחחח
כמובן איך שכחתי את בארט בייקר
מרבוזיר, Marbozir, הוא let's player של משחקי אסטרטגיה, ויש לו let's play ממש טובים של ציו 5. צופה בו כשנה בערך.
יש לו מבטא פולני כבד והוא ממש מהיר וציני כזה, ואחרי שמתרגלים למבטא שלו ממש כיף להקשיב לו.
darkmatter2525- סרטונים שמסבירים יפה את הטמטום בדת, באנימציה די מצחיקה
shoddycast- סרטונים על fallout שהפך לפראנצ'ייז משחקי מחשב האהוב עליי בשנתיים האחרונות
EthosLab- יוטיובר מיינקראפט, אחד מהראשונים שעשיתי להם סאב.. עדיין היוטיובר מיינקראפט היחיד שנאמן לתוכן שלו (לפחות מאלה שאני הכרתי)
ownagepranks- הוא חקיין (עושה כל מיני מבטאים שונים) ועובד על אנשים בטלפון
ואיך יכולתי לשכוח את TFS שעושים את DBZ ABRIDGED
[QUOTE=שולחן;1495545][B]Bart Baker - [/B]עושה פארודיות לשירים מוכרים, לרוב מאוד מצחיק.
[B]Smosh, SugarZaza, ניב כפרי, דיבוב מצחיק -[/B] שנונים ומצחיקים. חולה על כולם.
[B]Calbel & דאנקי -[/B] מקבלים מקום מיוחד כי הם הכי מצחיקים, אבל דאנקי פרש מליג >:
[B]Joey Graceffa[I] - [/I][/B]לאחרונה רק הכרתי אותו, עושה וילוגס כמו שעידן אמר. גם הכלבים שלו כאלה חמודים[B]
ProtatoMonster -[/B] זה מישהו שעושה לקט של הפלייז הכי טובים בליג לאותו שבוע, למדתי מלא מהסרטונים.
[B]Red Mercy -[/B] נראלי הגיימר היחיד שאני באמת אוהב לראות ולהתעדכן. הוא גם עושה מלא סרטונים של טיפים, טריקים וכד'
[B]Pimpnite & Verlisify -[/B] תמיד עוזר כשאני מחפש רעיון לשישייה. שניים שעושים תמיד מלא שישיות מקוריות ומגניבות, אוהב את זה.
פחות יוטיוברים, יותר צ'אנלים אהובים:
[B]Plentakill - [/B]נהגו לעשות פארודיות לשירים, שקשורות לLeague Of Legends. ממש אהבתי, אבל פרשו
[B]Postmodern Jukebox -[/B] אדם שיצר להקה שמחזירה את השירים של ימינו חזרה לעבר, וזה תמיד יוצא אדיר.
[B]SmadaLeinad -[/B] מישהו שנרשמתי לערוץ שלו עקב המאשאפים הנהדרים שלו.
ואחרון חביב, [B]Happy Dragonite[/B] [B]- [/B]לא מזמן נרשמתי לערוץ שלו, חולה על כל המוזיקה הזו והמנגינות של הפוקימון.
איפה בארט בייקר איפהההההה
איפה קאלבללללללל[/QUOTE]
דיבוב מצחיק הכל חוץ משנונים... המפגר אשכרה צוחק מעצמו בזמן הסרטון הוא כל כך מטומטם
אני רשום ל600 ערוצים אז בטוח פספסתי אחד מהאהובים עלי אבל הנה:
cryaotic הגיימפלייר המועדף עלי למרות שהוא לא מעלה הרבה משחקים שאני אוהב
totalbiscuit המבקר המועדף עלי
Jacksfilms הערוץ הכי טוב ביוטיוב
I hate everything ערוץ קטן ונחמד שבו מישהו מתלונן על הכול
collegehumor אני חושב שהם מוכרים מספיק
dunkey הערוץ השני הכי טוב ביוטיוב
dramaalert זה ערוץ על דרמה ביוטיוב רדיט או טוויטר
הרבה ערוצי hearthstone שאין לי כוח לעשות רשימה שלהם
finebros
matthew santoro
ערוצי מדע: