מה הדבר הכי טוב שאמרו לכם?
ומה הדבר הכי רע שאמרו לכם?
Printable View
מה הדבר הכי טוב שאמרו לכם?
ומה הדבר הכי רע שאמרו לכם?
אני מניח שאם הם נחשבים 'הכי' אז אני אמור לזכור אותם, ואני לא זוכר דברים כאלו ל-2 הכיוונים אז כנראה שהם לא נגעו בי עד כדי כך.
מה שכן, אני זוכר מקרה אחד בצבא שהייתי בתור לאוכל ובאתי לקחת אוכל מאיזה מקום ומישהו מבוגר שהיה שם (אזרח עובד צה"ל) אמר לי בקול לפני כולם "דרך ארץ קדמה לתורה! יש לך כיפה על הראש אתה לא מתבייש?" ואני כזה לא מבין על מה הוא מדבר ורק אחרי זה התברר לי שהוא חושב שעקפתי אותו בתור (שבו הוא לא עמד), איש מוזר שהחליט להגיד דברים מוזרים וחבל שכך. אגב, אני זוכר עוד כמה מקרים בהם אמרו עליי דברים רעים שלא באשמתי אבל בגלל שזה לא באשמתי (לדעתי!) אני לא זוקף זאת לרעתי.
דברים טובים? בצבא היו כמה מקרים בהם שובחתי, זה היה נחמד. ובמשפחה המורחבת אומרים עליי דברים טובים אבל זה כמעט וחסר ערך כי הם משפחה והם אומרים הרבה דברים.
הכי הכי? אין לי מושג, אני מאמין שזה עוד לפניי.
אם תחכה חודש, אני אוכל לענות על השאלה הזו בראי סקר הערכת ההוראה שהסטודנטים מילאו עליי, ותהיה לי גישה לקרוא אותו רק ב-15 למרץ.
הכל יחסי
רע -
שאני מוכה, ערבי, פדופיל, יש לי ציצים, אני בחיים לא אצליח, מקולל, סוטה מין, שאין לי עתיד, נקבה, שהלוואי ואחלה בסרטן. דברים יפים כאלה.
טוב -
שאמרו לי תודה. האירועים הבולטים היו כשאמרתי למישהי כמה מילות עידוד והיא החלימה בזכות זה ממחלת הסרטן.
וכשהרמתי כנס שאסור לנקוב בשמו, ואמא אחת אמרה לי שהבן שלה הוא מרגיש זר בבית הספר, בחוג, ואפילו לפעמים בבית. והכנס הזה אפשר לו להרגיש שלם בפעם הראשונה בחייו.