-
טוויסט באח הגדול 7
ברק כבר לא מחוסן מהדחה.
דודו הופך להיות מחוסן מהדחה.
ההדחה הפומבית עוברת לקרלוס.
שי חי יועמד בכל שבוע להדחה.
ועוד כמה דברים לא מעניינים.
עושה רושם שברק יודח בשבועות שלפני הגמר.
ההפקה תשלש את ההכנסות שלה עם ההצבעות לשי חי.
והמכשפה לא תנצח תודות לנאום ביבי שלה.
תודה לאל!
-
והכל כדי שיהיה מקום גם לשי חי וגם לתניה בגמר
ההפקה פתאטית ברמות
-
טוויסט מטורף
לא מעניין
אנשים זבל
-
היטמן אני לא מאמין שנפלת ככה ><
אני ממש אהבתי את שי חי בתחילת העונה, אבל ככל שהזמן עבר, והעובדה שהכל אצלו היא הצגה אחת גדולה, הבנתי שמדובר במישהו עם מטרה אחת בראש, ולא קשה לנחש אותה..
נעשה פה אבל לשאר הדיירים, וממש חבל לי עליהם שעונה שלמה נבנית על גבם בשביל להרים רק דייר אחד למעלה
בלי קשר לשי, הדבר שהכי התבאסתי עליו זה שדודו קבל את החסינות עד לגמר, ממש לא מגיע לו לדעתי :\
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1497618]היטמן אני לא מאמין שנפלת ככה ><
אני ממש אהבתי את שי חי בתחילת העונה, אבל ככל שהזמן עבר, והעובדה שהכל אצלו היא הצגה אחת גדולה, הבנתי שמדובר במישהו עם מטרה אחת בראש, ולא קשה לנחש אותה..
נעשה פה אבל לשאר הדיירים, וממש חבל לי עליהם שעונה שלמה נבנית על גבם בשביל להרים רק דייר אחד למעלה
בלי קשר לשי, הדבר שהכי התבאסתי עליו זה שדודו קבל את החסינות עד לגמר, ממש לא מגיע לו לדעתי :\[/QUOTE]
כי יש מישהו שמגיע לו שם?
כולם שם זבל של בני אדם
-
לא הבנתי בדיוק למה נפלתי?
-
[QUOTE=Expired;1497620]כי יש מישהו שמגיע לו שם?
כולם שם זבל של בני אדם[/QUOTE]
לדעתי, לתניה, אור, קסניה, ברק
אבל מבין כל אלה, לתניה
עמרי היה גם ברשימה הזאת, עד שראיתי שהוא שוב ביקש סליחה משי חי אתמול, והיום הוא שוב יוצא נגד שי אחרי שהוא איבד את ההדחה פומבית שלו, כאילו אין את זה ביותר שקוף כאסטרטגיה
[QUOTE=שי חי;1497622]לא הבנתי בדיוק למה נפלתי?[/QUOTE]
נפלת למשחק שלו
-
העונה הכי טובה עד היום!
ממש לא מעניין אותי האם יש התערבות של ההפקה או לא, אותי מעניין אם זה מושך אותי או לא, ובנתיים זה מספק את העבודה.
כל כך חיכיתי להתערבות הזאת, סוף סוף ברק לא חסין!
אני מהמר שהוא יעוף בשבת הקרובה/שבת הבאה, הוא לא בנה קהל, הוא הרשה לעצמו להיות גועל נפש, והוא יעוף.
-
דאם דאם דאאאם
לפי מה שהבנתי מהאתר של מאקו או משהו בסגנון, הם עשו את זה בין השאר כי צופים חשבו שברק לא מתנהג כמו דייר שהגיע לגמר, זאת אומרת שהוא ניצל את העובדה שהוא כבר בגמר ויצא הכי מניאק שהוא יכול ועשה מה שהוא רוצה. טעות גדולה מאוד לדעתי, כי הוא כנראה שכח שהוא פאקינג באח הגדול ויכולים לעשות לו כל דבר שהם רוצים, זו דיקטטורה של כמה מאות מ"ר שם בנווה אילן.
-
נפילה היא משהו לא מכוון, אני מזדהה עם שי חי ולכן אין זו נפילה אלא בחירה.
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1497623]לדעתי, לתניה, אור, קסניה, ברק
אבל מבין כל אלה, לתניה
עמרי היה גם ברשימה הזאת, עד שראיתי שהוא שוב ביקש סליחה משי חי אתמול, והיום הוא שוב יוצא נגד שי אחרי שהוא איבד את ההדחה פומבית שלו, כאילו אין את זה ביותר שקוף כאסטרטגיה
נפלת למשחק שלו[/QUOTE]
אור וברק שני אנשים דוחים ברמות
קסניה לא מעניינת ולא עושה כלום
תניה שפוטה של שי חי
-
יהיה מגניב אם אור או ברק יזכו במשחקי האח ויצטרכו להעמיד את אחד מהחברים שלהם חחחחחחחחחחחחחח
-
יהיה נחמד דווקא לראות את איציק מנצח מה שיידחק לפינה את תניה
-
בסוף אור ניצחה ועומרי הועמד במקומה.