היי,
רצות כרגע המון כתבות בynet, walla, וכד'.
שי חי, תניה, ואיציק - עזבו את בית האח הגדול!
מה דעתכם?
Printable View
היי,
רצות כרגע המון כתבות בynet, walla, וכד'.
שי חי, תניה, ואיציק - עזבו את בית האח הגדול!
מה דעתכם?
עונה עלובה.
הריאליטי הישראלי מאבד את זה
ברוך שפטרנו מעונשו של זה
חבל שתניה ואיציק יצאו איתו דווקא אהבתי אותם
דודו תתחדש על הדירה
[QUOTE=Zick;1497665]עונה עלובה.
הריאליטי הישראלי מאבד את זה[/QUOTE]
לא בהכרח עונה עלובה.
לדעתי, העונה הטובה ביותר שהייתה עד כה, אני בטוח שבזכות שי חי אחוזי הרייטינג היו בשמיים.
עכשיו ההידרדרות תתחיל
@Sans עכשיו אני חושב שדודו יחשוף את הפנים אמתיות שלו, ברגע שיש לך חסינות כבר לא אכפת לך מה חושבים עלייך.. כמו ברק. ברגע שאיבד את החסינות, עשה את עצמו "מאושר" שדודו קיבל. בחייאת. בקצב הזה דודו יאבד את הקולות שלו והקהל שבנה לעצמו.
אני כבר לא יודע מי ראוי לקבל את הדירה, באמת.
הראליטי בארץ פח והעונה הזאת לא יוצאת מהכלל.
עכשיו גם הרייטינג שהיה להם הלך, מעריצי ושונאי שי חי החזיקו את התוכנית הזאת ועכשיו זה נגמר
[QUOTE=itayQT;1497667]
@Sans עכשיו אני חושב שדודו יחשוף את הפנים אמתיות שלו, ברגע שיש לך חסינות כבר לא אכפת לך מה חושבים עלייך.. כמו ברק. ברגע שאיבד את החסינות, עשה את עצמו "מאושר" שדודו קיבל. בחייאת. בקצב הזה דודו יאבד את הקולות שלו והקהל שבנה לעצמו.
אני כבר לא יודע מי ראוי לקבל את הדירה, באמת.[/QUOTE]
נתחיל בזה שאף אחד
[QUOTE=Sans;1497666]ברוך שפטרנו מעונשו של זה
חבל שתניה ואיציק יצאו איתו דווקא אהבתי אותם
דודו תתחדש על הדירה[/QUOTE]
^מה שהבחור כתב
אני אוסיף שאני ממש מתבאס שדודו קיבל את הדירה :\ וכן, קיבל חח
אני רק אצביע על כמות המעריצים שיש לשי חי ואומר - הנה כל הsmsים שהפסדתם בגמר, הפקה. זו הפגיעה הכי כואבת שיש, בכיס.
אני מרכין את ראשי על עזיבתו של שי חי מבית האח הגדול. נא לא לדבר איתי עד שאצא מהשבעה.
Rip in peace
[QUOTE=Pen Draig;1497685]Rip in peace[/QUOTE]
Rip in peace יא גולם?
רואים שכבר הרבה זמן לא לימדתי אותך אנגלית...
מה שלומך אח יקר?
בכל אופן השי חי הזה היה כל כך מגעיל עש שהחלטתי לא לצפות בעונה הזאת בכלל כך שאין לי מושג מה הולך אבל יש מצב שאלך לבדוק את הסדרה עכשיו שהוא עף..
הבן האדם הנורמלי היחיד שם עזב.
נו טוב לא רואה תחרא הזה ואין טעם כבר לעקוב מי מודח אם שי חי כבר לא שם. ציפתי שיזכה במיליון.
ליאור בחור כלבבי.
[QUOTE=The Charmander;1497691]Rip in peace יא גולם?
רואים שכבר הרבה זמן לא לימדתי אותך אנגלית...
מה שלומך אח יקר?
בכל אופן השי חי הזה היה כל כך מגעיל עש שהחלטתי לא לצפות בעונה הזאת בכלל כך שאין לי מושג מה הולך אבל יש מצב שאלך לבדוק את הסדרה עכשיו שהוא עף..[/QUOTE]
לא הבנת ת'בדיחה יא גולם?
רואים שכבר הרבה זמן לא דיברת איתי...
וואלה "אח יקר" (חחחחחחח ממתי אתה מדבר ככה כפרעליך), הכל טוב
מה איתך? 3>
נגמרה להם העונה.
הדרך היחידה שהם יכולים להציל את העונה זה אם הם יגידו - תשלחו smsים, אם נקבל יותר ממיליון ש"ח, נחלק דירה נוספת והפעם לשי חי, וכך כל הצדדים יצאו מורווחים.
עד עכשיו כל הסימנים מראים על קריסה של האח הגדול והגעתה לעונותיה האחרונות בישראל (אם זאת לא האחרונה). כל הגבולות נשברים, מגיעים לשיאים חדשים (פי 6 יותר תלונות על תכנים לא ראויים לשידור מהקהל בבית - חצי מהם על שי חי, שישה דיירים עזבו מתחילת העונה בלי הדחה, ארבעה מתוכם מרצונם). וחוץ מזה, להעיף דייר כי הוא דבר פסל של דיירת אחרת? זה על סף המגוחך לדעתי.