ברכותיי אלון, מגיע לך.
השאירו פה ברכה. חג שמח!
Printable View
ברכותיי אלון, מגיע לך.
השאירו פה ברכה. חג שמח!
איכס
מזל טוב אלון! שתהיה לך כהונת פקחות יותר טובה מהקודמת.
[IMG]http://i.imgur.com/TnQRX6v.gif?noredirect[/IMG]
[IMG]http://www.iaf.org.il/Sip_Storage/FILES/5/28615.jpg[/IMG]
מזלטט!
הולם אותך ירוק
למה צריך פה עוד בעלי דרגות?
עוד שאלה, אנחנו גם ככה נמצאים בכאוס תהומי.
למה בדיוק צריך פקחים? או פיקוח?
[quote=expired;1498753]למה צריך פה עוד בעלי דרגות?[/quote]
[quote=bigbadmonkey;1498754]עוד שאלה, אנחנו גם ככה נמצאים בכאוס תהומי.
למה בדיוק צריך פקחים? או פיקוח?[/quote]
יו, התפקיד שלי הכי שווה, אני לא שאר בעלי הדרגות.
בעקרון אתם צודקים, אין פה על מה לפקח, מה שאני הולך לעשות בפורום.. הולך להישאר אותו הדבר.
לנהל מ"ת, לחפור לכם, מידי פעם לפתוח פעילויות, ולעזור לאחרים.
ההבדל היחיד, הוא שברגע שמישהו רוצה לפתוח מ"ת (#רומה), ואין לו ממי לבקש.. אז אני כאן.
או ברגע שמישהו רוצה עזרה אני אהיה פה, או כשמישהו רוצה אישור, או כשאני רוצה אישור להקים פעילות.
כמובן שאם יהיה צורך במשטר אז יהיה משטר, אבל אל תצפו לו - התפקיד נכון לעכשיו בסך הכל היכולת לאשר בעצמי דברים, וליזום פעילות נוספת. עצם זה שיש לי את היכולת לאשר ולעזור עוזר להנהלה שלא תמיד פה, וכמובן למשתמשים.
תודה בכל אופן, הדבר המבאס בסיפור זה שעכשיו להחליף שם כל 20 ימים כבר לא יקרה x:
[QUOTE=floatzel שולט;1498756]יו, התפקיד שלי הכי שווה, אני לא שאר בעלי הדרגות.
בעקרון אתם צודקים, אין פה על מה לפקח, מה שאני הולך לעשות בפורום.. הולך להישאר אותו הדבר.
ההבדל היחיד, הוא שברגע שמישהו רוצה לפתוח מ"ת (#רומה), ואין לו ממי לבקש.. אז אני כאן.
או ברגע שמישהו רוצה עזרה אני אהיה פה, או כשמישהו רוצה אישור, או כשאני רוצה אישור להקים פעילות.
כמובן שאם יהיה צורך במשטר אז יהיה משטר, אבל אל תצפו לו - התפקיד נכון לעכשיו בסך הכל היכולת לאשר בעצמי דברים, וליזום פעילות נוספת. עצם זה שיש לי את היכולת לאשר ולעזור עוזר להנהלה שלא תמיד פה, וכמובן למשתמשים.
תודה בכל אופן, הדבר המבאס בסיפור זה שעכשיו להחליף שם כל 20 ימים כבר לא יקרה x:[/QUOTE]
זה הקטע, פעם כשהמנהלים היו מוצפים בהצעות דפוקות למ"תים הקטע הזה של האישור היה הכרחי, למנוע הצפות של מ"תים לא תקינים.
האנשים שנמצאים היום בפורום... אני יכול לספור אותם על יד אחת.
[QUOTE=floatzel שולט;1498756]יו, התפקיד שלי הכי שווה, אני לא שאר בעלי הדרגות.
תודה בכל אופן, הדבר המבאס בסיפור זה שעכשיו להחליף שם כל 20 ימים כבר לא יקרה x:[/QUOTE]
בשביל מה צריך אישורים למ"תים בפורום בימינו
מה זה משנה אם מישהו יפתח מ"ת גרוע, גם כשפותחים טובים (אהםשליאהם) לא נרשמים אליהם אם זה לא פוקימון :peee:
[QUOTE=Expired;1498760]בשביל מה צריך אישורים למ"תים בפורום בימינו
מה זה משנה אם מישהו יפתח מ"ת גרוע, גם כשפותחים טובים (אהםשליאהם) לא נרשמים אליהם אם זה לא פוקימון :peee:[/QUOTE]
תכלס, עוד סימן לזה שהעתיד זה הפורום היה ונשאר לתמיד פוקימון.
איכס
מזל טוב טילון, עלה והצלח ילד.