-
שלום לכולם!
שלום.. אז חזרתי לאתר אחרי המון זמן שלי שלא הייתי פה (למי שממש ישן וזוכר את אותו שם הפרופיל שלי, אז ייזכר בי :) או בשם sharpedo) אני אוטוטו בן 21 אבל מדי פעם בהחלט איכנס, בעבר המאוד רחוק גם ניהלתי אפילו את פורום חת"ם. אולי אחיה את המשחק תפקידים הישן שיצרתי אז בזמנו אם הוא עוד קיים, אם אפשר להצטרף למשחק תפקידים אשמח מאוד, ובכל מקרה רק רציתי להציג את עצמי :) מצטער אם עברתי על חוקי הפורום..
בנוסף אשמח אם מישהו יסביר לי איך מנהלים כאן את מערכת ההודעות.. האתר קצת השתנה מאז הפעם האחרונה שהייתי פה :)
-
-
[QUOTE=Hit Man;1499026]ברוך הבא![/QUOTE]
אותך אני זוכר... ואני זוכר את ניב המנהל של פורום חת"ם הנוכחי, ואת המנהל הראשי. מישהו יוכל לענות על השאלות שלי? חח
-
-
[QUOTE=דניס זה אני;1499029]זוכר אותי?[/QUOTE]
על פי השם של הפרופיל הזה לא חח, מה היו הכינויים הקודמים שלך?
-
אה, שלומי, מה שלומך.
ולמה אתה מתכוון איך מנהלים פה את מערכת ההודעות? העיקרון הוא בדיוק אותו עיקרון, יש פורומים יש נושאים, מגיבים בהם, וחוקים בכל פורום, שכרגע הם די גמישים עקב חוסר אוכלוסייה אז לאף אחד לא באמת אכפת מחוקים. מה יש עוד לדעת פה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1499033]אה, שלומי, מה שלומך.
ולמה אתה מתכוון איך מנהלים פה את מערכת ההודעות? העיקרון הוא בדיוק אותו עיקרון, יש פורומים יש נושאים, מגיבים בהם, וחוקים בכל פורום, שכרגע הם די גמישים עקב חוסר אוכלוסייה אז לאף אחד לא באמת אכפת מחוקים. מה יש עוד לדעת פה?[/QUOTE]
התכוונתי איפה אני רואה את ההודעות הפרטיות אבל הסתדרתי כבר. חחח מגניב שאתה זוכר אותי! יש מצב תוכל לעזור לי למצוא את המשחק הישן שלי? בפורום חת"ם?
-
ברוך השב, מה הבעיה בחשבון השני שלך?
-
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php/22340-the-revenge-of-the-princes-from-hell-יש-שלושה-מקומות-פנויים?highlight="]זה [/URL]הדבר היחיד שמצאתי שפתחת בחת"מ. לזה הכוונה?
-
[QUOTE=YoRt3m;1499037]ברוך השב, מה הבעיה בחשבון השני שלך?[/QUOTE]
היי רותם! תודה :) אני שכחתי את השם משתמש והסיסמא אליו :/ אם תוכל לשלוח לי אותם אשמח.
ולצערי זה לא המשחק.. היה לי משחק שאני יצרתי לדעתי מחקתי אותו כדי שלא יעתיקו, אבל לא זכור לי. אתה בטוח שזה הדבר היחיד שפתחתי?
-
שלומי יגברררררררררררררררררררררררררר
-
[QUOTE=floatzel שולט;1499041]שלומי יגברררררררררררררררררררררררררר[/QUOTE]
מה נשמע?! אני זוכר את הכינוי אבל לא את השם.. איך השם?
-
[QUOTE=meganium;1499040]היי רותם! תודה :) אני שכחתי את השם משתמש והסיסמא אליו :/ אם תוכל לשלוח לי אותם אשמח.
ולצערי זה לא המשחק.. היה לי משחק שאני יצרתי לדעתי מחקתי אותו כדי שלא יעתיקו, אבל לא זכור לי. אתה בטוח שזה הדבר היחיד שפתחתי?[/QUOTE]
זה הדבר היחיד שמצאתי כשחיפשתי נושאים שאתה פתחת וסיננתי מתוכם את אלו שהיו בחת"ם. מצד שני סיננתי ידנית אז ייתכן ופספסתי.
-
[quote=meganium;1499043]מה נשמע?! אני זוכר את הכינוי אבל לא את השם.. איך השם?[/quote]
חחחחחחח הכינוי זה לא אני
זה סתם מחווה לבויזל שולט, שזה @uzumaki^naruto ,
אתה אולי תזכור אותי בתור אלון, או קודאק, או איך שלא קראתי לעצמי בימים העליזים ההם.
+ כוחות הפקח שלי מצאו לך את המשחק.
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/38585-%F4%E5%F7%E9%EE%E5%EF-%E3%E5%F8-%E2%E9%E1%E5%F8%E9%ED-%E7%E3%F9[/url]!
כן, מחקת אותו קודם לכן.
-
זה רק אני או שאש משתמש ב10 פרקים האחרונים רק בגרנינג'ה?
שכחתי שיש לו טאלונפליים והלוצ'ה בכלל