יש לי pigeot cp 153 התחלתי .. ולעומת זאת יש לי את הפחות מפותח האמצעי אבל 148 .. אם אני מפתח אותו לפיתוח הכי גבוהה הוא עולה משמעותית ? ואם לא האם עדיף לפתח את המפותח כבר ? רק לשדרג
Printable View
יש לי pigeot cp 153 התחלתי .. ולעומת זאת יש לי את הפחות מפותח האמצעי אבל 148 .. אם אני מפתח אותו לפיתוח הכי גבוהה הוא עולה משמעותית ? ואם לא האם עדיף לפתח את המפותח כבר ? רק לשדרג
[QUOTE=tomer224;1502042]יש לי pigeot cp 153 התחלתי .. ולעומת זאת יש לי את הפחות מפותח האמצעי אבל 148 .. אם אני מפתח אותו לפיתוח הכי גבוהה הוא עולה משמעותית ? ואם לא האם עדיף לפתח את המפותח כבר ? רק לשדרג[/QUOTE]
לא הבנתי. יש לך פידג'י 153 cp ופידג'אוטו 148?
אם כן ברור שאת הפידג'י
יש לו פידג׳יוט. זה הרי המפותח השלישי
[QUOTE=The Charmander;1502044]יש לו פידג׳יוט. זה הרי המפותח השלישי[/QUOTE]
הוא אמר פידג'אוטו התחלתי,ושאן אם לפתח את ההתחלתי או את הצורת אמצע.
הסקתי לבד
[QUOTE=The Charmander;1502044]יש לו פידג׳יוט. זה הרי המפותח השלישי[/QUOTE]
[QUOTE=TheHeliolisk;1502046]הוא אמר פידג'אוטו התחלתי,ושאן אם לפתח את ההתחלתי או את הצורת אמצע.
הסקתי לבד[/QUOTE]
יש לו פידג'יוט 153.
ויש לו פידג'יוטו 148.
הוא שואל:
אם אני מפתח את פידג'יוטו, הרי הוא עולה רמות.
האם הוא עולה רמות בצורה משמעותית, או שמוטב כבר שאצ'פר את הפידג'יוט בקאנדיז?
[QUOTE=Definitely not Seel;1502052]יש לו פידג'יוט 153.
ויש לו פידג'יוטו 148.
הוא שואל:
אם אני מפתח את פידג'יוטו, הרי הוא עולה רמות.
האם הוא עולה רמות בצורה משמעותית, או שמוטב כבר שאצ'פר את הפידג'יוט בקאנדיז?[/QUOTE]
אה
אז ברור שלפתח את פידג'אוטו.
אוקיי ומה יותר מחזק , אם אני ממקסס בקנדיס את הצורה הנוכחית ואז מפתח או קודם לפתח אותה ואז לחזק ?
[QUOTE=tomer224;1502054]אוקיי ומה יותר מחזק , אם אני ממקסס בקנדיס את הצורה הנוכחית ואז מפתח או קודם לפתח אותה ואז לחזק ?[/QUOTE]
את האמת שאת זה עוד לא ניסיתי. לדעתי בסופו של דבר זה יגיע לאותה רמה אבל אני לא באמת יודע.
[URL=https://casualmatch.site]Find Womans in your town for night[/URL]