Xcom עונה שנייה - עכשיו עם 100% יותר קורבנות מהפורום
שלום לכולם,
כפי שוודאי כל אלו עם הצ'אט יודעים, בחודשים האחרונים שיחקתי בקמפיין של XCOM Enemy Within, עליו חפרתי ארוכות בפורום, והיום הקמפיין הזה בא לסיומו. מאחר ומשעמם לי, אני כנראה אתחיל משחק חדש. אלא שהפעם אני אשתף את הפורום יותר, ויהיה לי גם נושא מרוכז לכך. יש אישור מאלון, כפי שהוא יעיד בעצמו, ואם לא, אז יש לי צילום של שיחת צ'אט שבו יש אישור, אבל אני לא חושב שיש צורך אמיתי שאני אדביק את זה פה.
אז מה הולך לקרות בדיוק?
בימים הקרובים, ראשון או שני, אני אתחיל את הקמפיין. מדי פעם, אני אפרסם פה עדכונים על משימות מעניינות או התקדמות כללית בנוגע למה שקורה. אני לא אספר יותר מדי על כל משימה, כי זה יהיה ארוך מדי. ייקח לי קצת זמן למצוא נוסחה שעובדת, אז בפוסטים הראשונים אני אסתגל קצת ואמצא לעצמי נוסחה טובה לפוסטים.
איך אתם נכנסים לתמונה?
אני אהפוך חלק מהחיילים במשחק לדמויות בפורום. יהיה למטה טופס, שמי שירצה להיות חייל במשחק, ימלא ובהזדמנות אני אכניס אותו למשחק. אני אשתדל להכניס לפי ההעדפות שלכם, אבל ככל שיש לכם יותר העדפות זה אומר שיש יותר דרישות, אז ייקח יותר זמן עד שהן יתמלאו (כלומר אם מישהו מעדיף להיות ממקצוע מסויים אז יהיה קשה יותר למצוא לו התאמה ממישהו שאין לו דרישות כלל...). אני מקווה שאתם מבינים שמהרגע שאתם דמויות במשחק אני לא מתכוון לשאול אתכם יותר מדי דברים, ואם אני צריך לכרות לכם את הרגליים, או לעשות מהלך שעלול להוביל למוות שלכם, או כל מיני כאלה, אז אני אעשה את זה ולא אמצמץ. That's xcom, baby. עם זאת, אני כמובן אשתדל שתישארו בחיים כי זה טוב למשחק. חיילים יקבלו זהות רק מדרגת corporal, כי רק בדרגה הזו הם מקבלים כינוי ואפשר לערוך את כל מה שקשור אליהם.
כמה דברים "מקצועיים":
אז ההגדרות של המשחק יהיו כאלה:
XCOM Enemy Within, כשהמוד Long War פועל כמובן.
דרגת הקושי תהיה Normal, הכי קלה. אותה דרגה בה שיחקתי את המשחק הקודם, אלא שהפעם אני לא מתכוון לבצע save scum. אז זה יהיה קשה יותר. כמו כן אני משתמש במוד של מידע טקטי מורחב, שנותן לי את כמות החייזרים הפעילים, וכמות החייזרים המתים עד כה (שזה מידע שיש לי גישה אליו במילא, אבל זה הופך את זה לקל יותר), ומציג את האחוזים של כל היריות שנורות, כולל אלו של החייזרים (שזה מידע שאין גישה אליו, אבל הידיעה על המספר הזה לא משנה שום דבר חוץ מתחושת תסכול כשהם פוגעים בי עם 1%).
מספר אופציות מתקדמות שיופעלו במשחק:
1. Commander's Choice - כשטירון הופך לחייל ניתנת בחירה בין שני מקצועות. כשהאפשרות הזו מופעלת, אני יכול לבחור כל אחד מהמקצועות, ולא רק השניים שהמשחק מציע. ככה אפשר להתאים חיילים לנתונים שלהם.
2. Friendly Skies - המלחמה האווירית ב-XCOM זה דבר מאוד מעצבן, כי הרבה תלוי בו, וקשה להשפיע עליו, ככה שזה די אקראי ומעצבן. כשהאפשרות הזו מופעלת, הסיכויים הם טיפה יותר טובים לטובתי.
3. Humanity United - האפשרות הזו מעלימה את קו העלילה של EXALT. זה טוב לכמה סיבות: המשימות שבהן הכי הרבה עשיתי save scum היו משימות EXALT, אז זה נראה לי הכרחי. המשימות שלהן גם תמיד מעצבנות יותר. עם זאת, אני משלם מחיר, כי כשמנצחים את EXALT מקבלים דברים די נחמדים, ככה שבלי EXALT לא תהיה לי כלל גישה לדברים האלו.
4. מספר עריכות בקבצים של המשחק - למשל הורדתי את הסיכוי שרוב החפצים יישברו כתוצאה מפציעות.
ייתכן ואופציות נוספות ייערכו במהלך המשחק.
כעת לטופס:
[QUOTE]שם במשחק: שם פרטי, משפחה, וכינוי (כינוי אופציונלי). הכל באנגלית כמובן. יש איזשהי הגבלת אותיות, לא בטוח מה היא, אם תכתבו משהו ארוך מדי אני אטפל בזה כרצוני.
מקצוע מועדף: אופציונלי. לרשימת המקצועות לכו להסבר שלי על XCOM, ושימו לב שאתם קוראים את רשימת המקצועות המתייחסת לLong War ולא למשחק הבסיסי.
מראה: אין המון אופציות לקוסטומיזציה פה, אבל אפשר לבחור צבע שריון, סגנון שיער, צבע שיער, מראה פנים, ויש גם מגוון של קסדות וכובעים (שלמעשה הם במקום שיער). תנסו לתאר פה, ואני אנסה למצוא משהו מתאים.
שפה: השפה בה הדמות תדבר. האפשרויות הן: איטלקית, ספרדית, גרמנית, צרפתית, רוסית, פולנית, וכמובן אנגלית בשלל מבטאים (אוסטרלי, בריטי, סקוטי, אירופאי, אמריקני. ייתכן ויש עוד, אם בא לכם מבטא ספיציפי תגידו לי ואני אבדוק אם יש). ניתן להשאיר ריק, ואז זה יהיה לפי השפה הטבעית שבה הדמות מדברת (למשל חיילים מספרד בדרך כלל ידברו ספרדית וכו')[/QUOTE]
זהו בגדול. אתם מוזמנים לשלוח פה את הטפסים שלכם. כאמור, הקמפיין יתחיל מחר או מחרתיים, ובמילא ייקח זמן עד שיהיו לי חיילים בדרגת corporal, ככה שייקח זמן עד שתהפכו לדמויות במשחק.
הערה נוספת: אני לא מבטיח לסיים את המשחק הזה. בשלב מסויים יתחיל הסמסטר, ויהיה לי פחות זמן לשחק. כמו כן, ייתכן והפומרט של להעלות לפורום יעצבן אותי, ואני אפסיק עם זה (ואמשיך לשחק בלי להעלות לפורום). אל תצפו שזה יימשך עד הסוף.
Remember, we will be watching.