מי שהתגייס כבר
:נראה::נראה::nose_pick::um_face::tiresome::love::sunglasses::D:peee::punch::punch::punch::(:(:O:big_wink:
Printable View
מי שהתגייס כבר
:נראה::נראה::nose_pick::um_face::tiresome::love::sunglasses::D:peee::punch::punch::punch::(:(:O:big_wink:
מחכים לשחרור.
אני השתחררתי כבר.
הייתי בחיל המודיעין ועסקתי בהכנות לפעילויות מבצעיות בעיקר.
[QUOTE=YoRt3m;1504257]אני השתחררתי כבר.
הייתי בחיל המודיעין ועסקתי בהכנות לפעילויות מבצעיות בעיקר.[/QUOTE]
חייב לדעת ערבית טוב בשביל להיכנס למסלול נורמלי במודיעין?
[QUOTE=Pikipek;1504258]חייב לדעת ערבית טוב בשביל להיכנס למסלול נורמלי במודיעין?[/QUOTE]
אין דבר כזה מסלול 'נורמלי', כל תפקיד הוא מכובד.
יש תפקידים במודיעין שדורשים ערבית (8200, 504 ועוד...) ויש תפקידים שלא.
גם בתפקידים שבהם נדרשת השפה הערבית לפעמים הצבא שולח 'עילויים' להכשרה.
[QUOTE=YoRt3m;1504260]אין דבר כזה מסלול 'נורמלי', כל תפקיד הוא מכובד.
יש תפקידים במודיעין שדורשים ערבית (8200, 504 ועוד...) ויש תפקידים שלא.
גם בתפקידים שבהם נדרשת השפה הערבית לפעמים הצבא שולח 'עילויים' להכשרה.[/QUOTE]
אה אוקיי
אם אני רוצה להגיע למסלול כלשהו במודיעין, אני יכול לבקש בעצמי או שזה רק לבוא נגיד "גאונים"?
[QUOTE=Pikipek;1504261]אה אוקיי
אם אני רוצה להגיע למסלול כלשהו במודיעין, אני יכול לבקש בעצמי או שזה רק לבוא נגיד "גאונים"?[/QUOTE]
תבדוק ותחקור על התפקיד הזה ותראה אם אתה מתאים. הנושא של תפקיד בצבא הוא נושא שמדברים עליו הרבה וכל פעם התשובה זהה - אף אחד לא יכול להיות בטוח וודאי שהוא מבקל את התפקיד שהוא רוצה, אבל אפשר לעשות כל מה שיכולים כדי לנסות להשיג אותו.
תפקיד: מסווג
קיבלתי לפני יותר משנה תעודת פטור ממילואים אז...
מחכה לגיוס.
עתיד להיות בתפקיד קרבי, כרגע לא ידוע שיבוץ.
[QUOTE=Pikipek;1504258]חייב לדעת ערבית טוב בשביל להיכנס למסלול נורמלי במודיעין?[/QUOTE]
זה גם נורא תלוי תפקיד לפי מה שאני יודע
יש תפקידים שיותר דורשים אינטראקציה עם השפה הערבית ולכם מן הסתם דורשים בזה ערבית ויש כאלה יותר טכנולוגיים
[QUOTE=TheHeliolisk;1504279]זה גם נורא תלוי תפקיד לפי מה שאני יודע
יש תפקידים שיותר דורשים אינטראקציה עם השפה הערבית ולכם מן הסתם דורשים בזה ערבית ויש כאלה יותר טכנולוגיים[/QUOTE]
[QUOTE=YoRt3m;1504262]תבדוק ותחקור על התפקיד הזה ותראה אם אתה מתאים. הנושא של תפקיד בצבא הוא נושא שמדברים עליו הרבה וכל פעם התשובה זהה - אף אחד לא יכול להיות בטוח וודאי שהוא מבקל את התפקיד שהוא רוצה, אבל אפשר לעשות כל מה שיכולים כדי לנסות להשיג אותו.[/QUOTE]
תודה, באמת צריך לחקור על זה קצת..
[QUOTE=monster;1504263]מיקום: תל השומר(בסיס חט''ל)
תפקיד: מסווג[/QUOTE]
מסווג רצח אתה
עוד לא התגייסתי, מתגייסת למשק"ית ת"ש