ג׳יזס פאקינג קרייסט תתכוננו למחנות השמדה למוסלמים יהיה אטרקציה
סתם אבל זאת דעתי הלא קיצונית בכלל בנושא
מה אתם חושבים על התוצאות?
(ד״א טראמפ ניצח)
Printable View
ג׳יזס פאקינג קרייסט תתכוננו למחנות השמדה למוסלמים יהיה אטרקציה
סתם אבל זאת דעתי הלא קיצונית בכלל בנושא
מה אתם חושבים על התוצאות?
(ד״א טראמפ ניצח)
לשפוט זה פאשיסטי. את דעתי תגלו בעוד 4 שנים. ניחוש למה תהיה דעתי: "למי אכפת? זה שייך לעבר. אין טעם לדון בעבר.".
בינתיים, תסלחו לי בזמן שאני מכין את הבונקר התת-קרקעי שלי שנמצא 20 קילומטר מתחת לאדמה בפינלנד...
תודה לאל! קמתי בבוקר עם חיוך כזה גדול, ולחשוב כאילו זכיתי בלוטו או משהו. כל כך מגיע לו!
[COLOR=#1D2129][FONT=Helvetica]מאנדרדוג שכל העולם היה נגדו לנשיא ארצות הברית והעולם החופשי. [/FONT][/COLOR]
[QUOTE=Hit Man;1504680]תודה לאל! קמתי בבוקר עם חיוך כזה גדול, ולחשוב כאילו זכיתי בלוטו או משהו. כל כך מגיע לו!
[COLOR=#1D2129][FONT=Helvetica]מאנדרדוג שכל העולם היה נגדו לנשיא ארצות הברית והעולם החופשי. [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אף פעם אני לא יודע מתי אתה רציני או ציני
הבנאדם קילל, השמיץ, תחמן, שיקר ועכשיו הוא נקרא "האיש הכי חזק בעולם". אני מתחיל להבין למה אומרים על אמריקאים שהם לא חכמים במיוחד
מגיע לו, שמח שהוא עלה...... יאלה להיכנס באיראןןןןןןןןןןןןןןן
חיוך ע-נ-ק!
תחושת ניצחון! חששתי שהוא לא ייבחר, על התקשורת כל כך הרימה את קלינטון. אבל הוא הראה לכולם מאיפה משתין הדג.
ברכות טראמפ!
ברכות :)
[QUOTE=DoctorInfinity;1504685]הבנאדם קילל, השמיץ, תחמן, שיקר ועכשיו הוא נקרא "האיש הכי חזק בעולם". אני מתחיל להבין למה אומרים על אמריקאים שהם לא חכמים במיוחד[/QUOTE]
Word
טראמפ ימתן את עצמו, אני מניח שהוא מתחיל להבין את גודל המעמד ואת כמות העוצמה שיש לו כרגע..
הוא יהיה נשיא נהדר לפי דעתי.
לדעתי... שניהם לא בדיוק העיפרון המחודד בקלמר.
אבל הוא היה עדיף מההיא...