-
נמלטים (באנגלית: Prison Break) היא סדרת טלוויזיה אמריקאית שמשודרת ברשת פוקס החל מ־29 באוגוסט 2005. עלילת הסדרה סובבת אחר מייקל סקופילד, המנסה לחלץ מבית הכלא את אחיו, לינקולן בורוז, שנידון למוות על רצח שלא ביצע. הסדרה הופקה על ידי פול שורינג. בישראל משודרת הסדרה בערוץ yes stars Drama בלוויין ובערוץ סטאר וורלד בהוט. ההצלחה המסחררת של התוכנית גרמה למפיקים לשנות את התסריט כדי לאפשר עונות נוספות מעבר לעונות שתוכננו מראש.
[SIZE=3][b][u]העלילה:[/u][/b][/SIZE]
העלילה בנויה כך שבכל פרק מתגלה נדבך נוסף בתוכנית המורכבת של הדמות הראשית, מייקל סקופילד. הן בעונה הראשונה, בה התוכנית היא בריחה מהכלא, והן בעונה השנייה בה התוכנית היא בריחה משלטונות החוק ויציאה מהארץ.
~אני לא ישים תקצירים של העונות כדי לא לעשות ספויילר, כי מספיקה אפילו מילה אחת בסדרה כזו שתצוץ העין ואז יתגלה לכם משהו שיהרוס את המתח~
תודה לויקיפדיה על המידע, אתם יכולים להיכנס לעמוד כדי לראות את המידע המלא(אזהרת ספויילרים רבים מאוד!!)
[url=http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D]נמלטים - ויקיפדיה[/url]
אני אישית צופה בסדרה דרך האינטרנט, בכלל לא בעיה למצוא דרך חיפוש בעברית בגוגל פרקים להורדה או צפייה ישירה.
אני ממליץ על הסדרה לכל אחד.
[b]אזהרה - בסדרה יש אלימות ודם[/b]
-
נשמע טוב...
יש גיל לסרט? כאילו 14+ או 18+?
-
אני חושב 14+ אבל אף אחד לא שם על זה גם ככה
-
סבבה אולי אני יראה כי גם ככה אני רואה שאח שלי הוריד את העונה הראשונה ועכשיו הוא לא בבבית יותר אז אולי אני יראה במחשב שלו...
-
חח זה 10+..
איזה עונה אתה אילון?
אני עונה רביעית פרק 16, אחרון .
-
אפשר לשם פה צפייה ישירה זה לא פוגע באפחד לא?
אני גם רואה D:
אחלה סידרה!
-
איולן הוא אמר שיש 4 עונות אז מה הוא מנסה לעשות בעונות האלו?
-
מכירה
ההורים שלי רואים את זה
ראיתי רק עונה ראשונה
-
חבר שלי אמר שהוא ראה ספוילר ל17 ובסוף היה כתוב שפרק 17 יצא במרץ...
איזו באסה.
-
[quote][i]Originally posted by Just Nir[/i]@Jan 1 2009, 08:02 AM
[b] איולן הוא אמר שיש 4 עונות אז מה הוא מנסה לעשות בעונות האלו? [/b][/quote]
עונה ראשונה- מייקל סקופילד במטרה להבריח את אחיו, לינקולן, מהכלא כדי להציל את חייו.
עונה שניה- נמלטים מהרשויות שרודפות אחריהן.
עונה שלישית- כלא חדש ומבודד, סונה, מתוכו מייקל נלחם בחברה.
עונה רביעית- מנסים להפיל את החברה.
תמצתתי כמה שיותר, כדי לא להרוס. ._.
ולמי שאמר פה, הפרק הבא של נמלטים, פרק 17 של עונה 4, ישודר מתישהו באביב 2009. אין תאריך ידוע.
-
[quote][i]Originally posted by teabag[/i]@Jan 2 2009, 04:24 AM
[b] עונה ראשונה- מייקל סקופילד במטרה להבריח את אחיו, לינקולן, מהכלא כדי להציל את חייו.
עונה שניה- נמלטים מהרשויות שרודפות אחריהן.
עונה שלישית- כלא חדש ומבודד, סונה, מתוכו מייקל נלחם בחברה.
עונה רביעית- מנסים להפיל את החברה.
תמצתתי כמה שיותר, כדי לא להרוס. ._.
ולמי שאמר פה, הפרק הבא של נמלטים, פרק 17 של עונה 4, ישודר מתישהו באביב 2009. אין תאריך ידוע. [/b][/quote]
תודה^^
-
כמה פרטי עלילה של פרק 17 כמו שם ושורה של תקציר(מסומן בghost~white רק מי שרוצה לראות שיסמן,צבע זה בקושי נראה בפורום,כדי לא להרוס)
[color=ghostwhite]שם פרק:RIP
תקציר קצר:מייקל ושרה בורחים,לינקולן יוצר קשר עם מי שהוא חושב שזאת אמא שלו.[/color]
-
לא אהבתי ת'סדרה הזאת XDD
כי זה לא מעניין אותי X_X
אבל אמא שלי מכורה DD;