לורד אביזי משחק ב-Batman: Arkham Origins!
אוקיי, אז עוד נושא בסגנון. אז אחרי שחפרתי קצת בנוד/צ'אט על מעללי ב-Batman: Arkham Knight, החלטתי שבמשחק הזה ארכז הכל בנושא אחד. בנושא הזה ארכז את ההגיגים שלי לאחר כל session משחק. זה לא מדריך, ולא "let's play" כתוב - סתם אני אקיא מחשבות.
ספויילרים (בהנחה שמישהו יגיב אי פעם בנושא) : מותר להזכיר כל דבר שקרה בשלושת המשחקים הראשיים כי סיימתי אותם. אני נכנס למשחק הזה ללא ספויילרים, פרט למה שאפשר להסיק מתוך achievements ב-steam (למעשה, בסוף כל משחק אני צופה בachievements ממויינים לפי שכיחות השגה, ומסיק מה השלב הבא במשחק). אז בלי ספויילרים שקשורים למשחק הזה. מעבר לכך - אתם מוזמנים בכיף לדון בכל דבר שאני מספר (שוב, זה לא שמישהו מכם יגיב בנושא הזה בין כה וכה).
מחשבות לפני תחילת המשחק: knight היה משחק מהנה למדי - העולם היה גדול, היה הרבה מאוד גיוון בסוגי הקרבות ובחידות, בעיקר הודות לתוספת של הבטמוביל. אני מבין שבמשחק הזה אין בטמוביל, ושהמשחק הזה קטן בהיקף שלו מזה של knight, אבל אפילו אם זה ייתן לי חוויית משחק של 30-40 שעות בתחושה דומה לזו של arkham city אני אהיה מבסוט. וגם אם לא - נסיעה ברכבת הלוך וחזור ביום אחד עלתה לי יותר מהמשחק הזה, אז לא הפסדתי הרבה.
אז זהו, עכשיו אני אתחיל לשחק, וכשאסיים אכתוב את הרשומה הראשונה!..