נדון כאן על הפרקים של האנימה החדשה של פוקימון, בה לא מככב אש קאצ'ם!
כרגיל: אין צורך לשים ספויילרים על דברים ששודרו, כן לשים ספויילרים על דברים שטרם שודרו.
בפוסט הבא: פרק 1.
Printable View
נדון כאן על הפרקים של האנימה החדשה של פוקימון, בה לא מככב אש קאצ'ם!
כרגיל: אין צורך לשים ספויילרים על דברים ששודרו, כן לשים ספויילרים על דברים שטרם שודרו.
בפוסט הבא: פרק 1.
[b]פרק 1[/b]
סדרת פוקימון ללא אש קאצ'ם. בואו נראה איך זה מתחיל.שלוש בנות בדיוק עם אותן בגדים נפגשות בתחנת אוטובוס. אה, דמות ראשית עם חרדה חברתית. איפה שמענו על זה בעבר... Totally relatable. אז הם אכן בקנטו עכשיו. וכמובן שהroomate שלה תהיה פריקית היפר אקטיבית ומפוזרת. תמיד חייב להיות צימוד דמויות כזה. לדמות הראשית קוראים ליקו, ולחברה שלה אן. אוקיי, אפשר לזרום עם השמות האלה. רק למה לאן יש ניבים?? אוקיי עוד הערה טריוויאלית שצריכה להיאמר: זאת סדרת בית ספר???? טויקוואה זה ורידיאן. אז הם בורידיאן. ראיונות אונליין... רואים שחשבו על הדברים האלו בעולם post covid. באופן כללי אני מאוד שמח על השילוב של טכנולוגיה בכל הסביבה שלהם. אני אוהב את זה כשדברים מתקדמים בזמן. צ'ארמנדר 3> למה יש לה patch של עשב על הבגדים? אה, המונולוג מהפרק הראשון: Pocket monsters, או בקיצור pokemon הם יצורים מוזרים מוזרים... לכולם יש patch של עשב... אה אולי זה לא עשב אלא אותו סמל כמו תג מכון ורידיאן??? לא הבנתי בחירת הפוקימון היא פשוט לגשת לתבנית של פוקימונים ולקחת אחד באקראי...? נשמע קצת מפוקפק. בכל מקרה, אושוואט לאן. תור ליקו. התחלתי עשב של דור... אני אפילו לא יודע איזה. ההמניירות של ליקו מאוד relatable. לול היא חשבה על הפוקימון שלה את מה שכולם אומרים לה. וכמובן שיש סנורלקס נוח שבולם את הנחיתה. כן, התחלה מאוד שייקית ליחסים של ליקו וניאהוהו. אוקיי אז היוטיובר בלבוש נידורן נקבה זה ה tutorial לעולם של הסדרה הזאת למקרה שמישהו נפל מהשמים ולא מכיר את פוקימון בכלל. למתקפה קוראים konoha חהחה 3> אה, וכמובן שללכת להתאמן בלילה זה לא חוקי, אז יש בה מן המרדנות. היי לזה שהיה עם היטמונצ'ן יש patch של אש. אולי זה קשור לשנתון בבית הספר... היא לוקחת גישה מאוד אנליטית כדי להבין את ניאהוהא. הבחור עם השיער שחור/לבן קריפי בטירוף. ועכשיו רדופים אחריה אנשים לא ברורים. בן אדם אקראי על צ'אריזרד שבא להגנתה וצועק. אני תומך. הם הורסים את הקירות של בית הספר!!! ופתאום מגן אנרגיה לא ברור.
אוקיי הם יודעים איך לפתוח סדרה! אני מסוקרן.
בפרק הבא:
[spoiler]
יהיה שם פיקאצ'ו. ונראה שספינת האוויר הזאת היא די חשובה.
[/spoiler]
לפי פרק ראשון, פחות התחברתי אל ליקו, יותר מדי היא חפרה.
אז כולם רוצים את התליון שלה בגלל כוחתיו המסתוריים.
השם של הפוקימון אש רוח רפאים ביפנית ממש מגניב!
[B]פרק 2
[/B]איפה רוי? בקצב הזה הוא יופיע רק בסוף פרק 3 או בפרק 4.
מעניין, התליון שלה מכיל פוקימון מסתורי שאף אחד לא מכיר( הוא לא הופיע במשחקים).
להלחם נגד פיקאצ'ו באמצע סופה, זה לא רעיון טוב.
והנה הפתיח, רציתי שיכיל מלא ספוילרים לגבי הסדרה , אבל בקושי הכיל ספוילרים.
אנחנו מקבלים תקציר מאוד נרחב ביחס למשהו שקרה... אתמול. אני מקווה שזה לא סימן לבאות. כן, אז התליון שלה הגן עליה. רגע יש שם פוקימון. אהה נכון בדור הזה בכלל הכל מבוסס על אבני חן וכל מיני דברים כאלה, אז הפוקימון הזה כנראה חשוב. אה, הם ממשיכות לנפול חהחה. כן, לליקו יש טיפה יותר מדי מונולוגים פנימיים. הספינת אוויר הזאת נראית ממש לא קשורה. אחלה secret handshake של הבחורים. אוקיי, עכשיו יש להם שם. הקפטן הוא... פיקאצ'ו. Wtf. ה-seiyuu של gramps נשמע לי מוכר...ב -mal הוא עדיין לא מופיע, אז אני לא יכול לבדוק. אוי, המשפט הזה am i the heroine in some story היה ממש מיותר. ניאהוהא הטיפש. לפריד יש פיקאצ'ו וצ'אריזרד... התחלה טובה. Rising voleccers מה... אני מת על זה שאמת'יו חושב שפריד לא רציני כי הוא משתמש בפיקאצ'ו. פיקאצ'ו עם double team. וthunder punch. עולם חדש. פיקאצ'ו הפך לסופר סאייה. Volteccer זה... Volt tackle? טוב זה קצת בולשיט. ה קונוהא הזה. הם חטפו את ניאהוהא שלה, יפה מאוד. אוקיי, עדיין אין לי שמץ של מושג מה קורה פה, ואני עדיין סקרן. סיום.נראה כאילו הרוי הזה צריך להיות דמות די חשובה בסדרה... קודמות ראשית? אני רק מקווה שבסוף לא יקרה שמה שאנחנו רואים בפרקים הראשונים האלו לא דומה לחלוטין למה שיהיה בסדרה.
בסוף הפרק יש סמינר של פריד... פרופסור פריד??
בפרק הבא:
[spoiler]
הם רודפים אחרי מישהי עם שיער כחול בעיר. ובסוף הם מוצאים את אמת'יו.
[/spoiler]
[QUOTE=LordAbizi;1514858]אנחנו מקבלים תקציר מאוד נרחב ביחס למשהו שקרה... אתמול. אני מקווה שזה לא סימן לבאות. כן, אז התליון שלה הגן עליה. רגע יש שם פוקימון. אהה נכון בדור הזה בכלל הכל מבוסס על אבני חן וכל מיני דברים כאלה, אז הפוקימון הזה כנראה חשוב. אה, הם ממשיכות לנפול חהחה. כן, לליקו יש טיפה יותר מדי מונולוגים פנימיים. הספינת אוויר הזאת נראית ממש לא קשורה. אחלה secret handshake של הבחורים. אוקיי, עכשיו יש להם שם. הקפטן הוא... פיקאצ'ו. Wtf. ה-seiyuu של gramps נשמע לי מוכר...ב -mal הוא עדיין לא מופיע, אז אני לא יכול לבדוק. אוי, המשפט הזה am i the heroine in some story היה ממש מיותר. ניאהוהא הטיפש. לפריד יש פיקאצ'ו וצ'אריזרד... התחלה טובה. Rising voleccers מה... אני מת על זה שאמת'יו חושב שפריד לא רציני כי הוא משתמש בפיקאצ'ו. פיקאצ'ו עם double team. וthunder punch. עולם חדש. פיקאצ'ו הפך לסופר סאייה. Volteccer זה... Volt tackle? טוב זה קצת בולשיט. ה קונוהא הזה. הם חטפו את ניאהוהא שלה, יפה מאוד. אוקיי, עדיין אין לי שמץ של מושג מה קורה פה, ואני עדיין סקרן. סיום.נראה כאילו הרוי הזה צריך להיות דמות די חשובה בסדרה... קודמות ראשית? אני רק מקווה שבסוף לא יקרה שמה שאנחנו רואים בפרקים הראשונים האלו לא דומה לחלוטין למה שיהיה בסדרה.
בסוף הפרק יש סמינר של פריד... פרופסור פריד??
בפרק הבא:
[spoiler]
הם רודפים אחרי מישהי עם שיער כחול בעיר. ובסוף הם מוצאים את אמת'יו.
[/spoiler][/QUOTE]
רוי זאת הדמות הראשית בסדרה יחד עם ליקו.
אנימה חמודה, אהבתי שיש קליף האנגר בכל סוף פרק וזה לא אפיסודי (בינתיים)
[b]פרק 3[/b]
דיווח מקוצר ולא חי כי הפורום היה מת כשציפיתי.
המשך טוב לסדרה. מסתבר שה volteccers נשכרו על ידי אמא של ליקו כי היא ידעה שהיא תותקף. אמת'יו יצא די טיפש, אבל אולי הוא היה טיפש בכוונה. אני רואה יריבות מעניינת בינו ובין פריד. פריד אהבתי את זה שמרדוק נראה גדול ומאיים והוא ממש חמוד. ואהבתי את זה שמרדוק שאל את ליקו אם יש לה אלרגיות, מאוד פרוגרסיבי ומתקדם.
אני מרוצה מאיך שהאנימה התחילה!
[B]פרק 4
[/B]פרק קלאסי מעניין.
אז פריד פרופסור? שכחתי מזה בכלל.
אשכרה יש להם שיעורים אונליין!?
רוי אתה מחזיק בפוקידע רוטום, לא חשבת על להשתמש ולבדוק מידע על הוגטאר?
[b]פרק 4[/b]
אני חושב שאפשר להפסיק להתחיל פרקים עם "i'm liko". בכל מקרה, בפרק הזה פוגשים את הדויטרוגוניסט. אני מת על זה שיש להם online classes, ללא ספק העולם התקדם לאחר הקורונה. הייתי מצפה שתהיה להם יותר הקפדה על בטיחות עם מעקים כשהם נמצאים על גבי ספינת אוויר!!! הם נמצאים עכשיו ליד קנטו, אוקיי. בעצם לפריד יש צ'אריזרד ופיקאצ'ו... שני הפוקימונים שסיימו את הקרב של אש נגד דנדה... והנה הפוקימון אש הזה נפל למים, בדיוק בעיית המעקים שדיברתי עליה. קוראים לו הוגטור, כן. ואיך בדיוק ליקו ירדה מהספינה..? אני לא מבין, זה ה"לימודים אונליין" של רוי? נשמע כמו פורמט מפוקפק. אה כן, הנה הגיע המורה שלהם. Secret base... נותן לי gen 3 vibes. יש לי הרגשה שהוגטור ורוי עומדים להיות דבר. Wtf פריד נלחם בפוקימונים בעצמו ומתחמק מההתקפות שלהם לבד. He is that badass. אז הם רק פגשו את רוי, אבל עוד לא צירפו אותו. אוקיי, סבבה, תנו לזה עוד זמן להתבשל. צריך גם לזכור את זה שיש קשר בין פריד והזקן שגר באי הזה, אז יש סיבה לכך שדברים ימשיכו איכשהו. שם חדש: מאסטר גיבאון... אוקיי, לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שרוי ימצא אותם. ושאמת'יו וה gang שלו יחזרו.
[/spoiler]
[b]פרק 5[/b]
עוד עדכון לא חי כי הפורום היה שבור כזה.
בגדול פרק בסדר, קצת פחות אהבתי כי איכשהו רק ליקו ורוי הצליחו לנצח קרבות, ושאר הצוות של ה volt tackle, למרות שנראים יותר בוגרים ומנוסים לא הצליחו לעשות כלום. ואמת'יו התנהג באצילות טיפשית לאורך הפרק, שזה קצת מאכזב.
נו, יאללה.
יאלה אני משער שבפוכדור של רוי שוכן [COLOR=#ffff00]הראיקוזה זוהר[/COLOR]
פרק 6.
אחלה פרק, אז אכן שייני ראיקוזה שוכן בפוכדור העתיק.
אז חלומו של רוי משתנה ללרדוף אחר הריקוזה השחור.
יאלה מחוז פאלדיה.
אז בפרק הקודם הוגטור עם ה ember הראשון שלו הביס ריידון, מה שבכלל לא אהבתי. לא מבין למה ליקו חושבת שאין לה סיכוי היא הרגע ניצחה מישהו, וגם רוי. אני מקווה מאוד שהם לא יחזיקו מעמד בכלל בקרב הזה.. אבל אמת'יו פשוט לא עושה כלום. הוא נותן להם לעשות הכל. היכולת של ההתחלתיים? שנותנת להם power boost כשהם על קצת חיים? מה, הם הצליחו לפגוע בו.. אוקיי לאמת'יו נמאס מהם, ושניהם מתים. מה לעזאזל למה יש לו ריקואזה מה???? ושוב אמת'יו בורח. והם צריכים להתמודד עם ההשלכות של ריקואזה עצבני. או שלא, כי הוא פשוט בורח. אוקיי. הם מצאו איכשהו את מכשיר האיתות. מסכן הזקן, הביא להם משהו לשתות והם בורחים בלי לשתות. כמה חצוף. צ'ריזרד הביא להוגטור פוכדור כדי שרוי יתפוס אותו? כן.אגב לרוי יש unown של a על החולצה? אוקיי אז רוי קיבל אישור להצטרף לvolt tackles. בקיצור, אמת'יו ופריד לדעתי מאבדים המון credibility מבחינתי מאז הפרק הראשון, ועכשיו באמת גוערים באמת'יו. לאמת'יו נראה שיש תחרות. ונראה שאמת'יו הפסיד בתחרות. טוב, סיימנו עם ה introductions, אני מניח?
פרק בסדר.
בפרק הבא:
[spoiler]
אימונים בחסות קפטן פיקאצ'ו...
[/spoiler]
[b]פרק 7[/b]
הפרק מתחיל בביקורת מאוד נוקבת על תעשייה כוכבי המדיה ברשת, כשהדמות שמאחורי הנידורן נקובה נשמעת מאוד שפויה ונורמלית ואז היא עושה "mental switch" והופכת לנידורן היפראקטיבית. הוגטור ורוי מתאמנים נגד ליקו ונייאהוהא. מה אני אגיד לך, טקטיקות מרהיבות של שניהם... להספים מתקפה אחת כל הזמן... לול יש להם אפליקצייה של הספינה. רגע יש עוד מישהו על הספינה שטרם פגשנו..? איך. הממ... כוכבת הרשת של הנידורן זה למעשה dot מהספינה שלהם? וואו, עולם קטן. כן, את לא היית אמורה לנצח את אמת'יו, כי הוא מאמן הרבה יותר חזק ממך! בתאוריה. למרות שהוא איבד המון מניות אצלי. "to be able to protect the people i hold dear" - אוקיי, עכשיו אני יודע שאני באמת צופה באנימה. הקפטן פיקאצ'ו הזה keeps cracking me up. יאי עוד attack spam. אבל זה הגיוני בהינתן זה שהם נובים. לול לפוקימונים נמאס. לול צ'אריזרד פשוט אוכל עוגה עם קצפת. אוכל מאוד צ'ריזרדי. ממש neuron activation, מדהים. ניאהוהא למד quick attack. אני לא חושב שבהתחלה של פוקימון המקורי הייתה התמקדות כזאת ב"תאוריה" של קרבות פוקימונים. היו די הרבה פרקים שעסקו בזה שמאמנים משתפרים, אבל כאן עושים את זה די מוקדם, באופן שמרגיש די טבעי. גם בפוקימון המקורי תמיד היה את אש קאצ'ם שהיה אומר דברים כמו "פשוט צריך להיות boom ואז לעשות whoosh ואז אתה והפוקימון הופכים לאחד ואז זה babam ומנצחים". למה שריקואזה יהיה בפלדיאה, הוא לא צריך להיות בsky pillar..?
אוקיי, פרק לא רע. שמצדיק את זה שליקו ורוי יילחמו יותר טוב בעתיד, כנראה.
בפרק הבא:
[spoiler]
ליקו תמשיך לנסות לגלות מי זאת דוט.
[/spoiler]