-
ראיתי היום ת'פרק עם אח שלי (אל תשאלו למה-_- ) וראיתי מין שילוב הזוי בין ראקואזה למיסדריוס.
ואז נזכרתי בפרק אחד בעונה הראשונה שאש נלחם מול איזה גסטלי, ואש מוציא את בלבאזור וסקוורטל, ואז גסטלי מוציא ווינאזור ובלסטויס (Oם ) [b]ומשלב אותם.[/b] (Oם")
אז העיניין עיניין אותי, וחשבתי שאפשר לעשות כזה כמו שניר עשה על מתקפות-
פשוט לשים ספריט של כל אחד מהפוקימונים האמיתיים
ואז ת'שילוב
ולכתוב (לא סוג וכאלה זה חירבוש-.- ) אלא באיזה סיטואציה הוא הופיע ואיזה פרק וכאלה.
מה 'תם חושבים?O=
-
וואלה??? :blink: :huh: :blink: :blink תשים תמונה :huh: :huh: :o
-
זה?
[img]http://www.serebii.net/anime/pictures/indigo/020/EP20332.jpg[/img]
-
זה רעיון ענק!
ואני בטוח שהוא התכוון לזה!
רעיון מצוין!
אני בעד! :D B)
-
-
אתה בטוח?אין אפילו עוד אחד שהופיע באיזה פרק?
-
[quote][i]Originally posted by haunter[/i]@Jan 14 2009, 07:41 PM
[b] אתה בטוח?אין אפילו עוד אחד שהופיע באיזה פרק? [/b][/quote]
לא יש רק את מיסמגיוס וריקואיזה ואת שניהם...
-
[quote][i]Originally posted by The Olympus[/i]@Jan 14 2009, 07:32 PM
[b] זה?
[img]http://www.serebii.net/anime/pictures/indigo/020/EP20332.jpg[/img] [/b][/quote]
כע!בול!
O=====
-
ראיתי את הכתבה על המתקפות המשולבות, ות'אמת בלי להעליב, לדעתי היא מגוכחת. מי שכתב אותה התייחס לשילובים כאילו אלה ממש התקפות, וגם אם הוא הבין שאלה שילובים ולא התקפות חדשות הוא עדיין כתב את הכתבה כאילו אלה באמת התקפות חדשות.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jan 16 2009, 11:02 PM
[b] ראיתי את הכתבה על המתקפות המשולבות, ות'אמת בלי להעליב, לדעתי היא מגוכחת. מי שכתב אותה התייחס לשילובים כאילו אלה ממש התקפות, וגם אם הוא הבין שאלה שילובים ולא התקפות חדשות הוא עדיין כתב את הכתבה כאילו אלה באמת התקפות חדשות. [/b][/quote]
נגמר לך על מה להתלונן? :huh:
הכתבה הייתה מצויינת, וצוי בה שאילה לא מתקפות אלא שילובים-.-
-
הכותרת של הכתבה הייתה "מתקפות באנימה שלא נראו במשחקים" והפתיח שלה היה " טוב אז היום באתי לספר לכם על מתקפות שנראו באנימה אך מעולם לא נראו במשחקים או הוזכרו במקום אחר", מהכתבה הזאת בפירוש משתמע שמי שכתב אותה מתייחס לשילובים האלה כאל מתקפות של ממש כאשר אלה בעצם לא יותר מסתם שילובים של מתקפות פשוטות.
כמובן שאין זו כוונתי להעליב אף אחד, ואני גם לא "מתלונן" אלא רק מביע את עמדתי.
-
-
מי בכלל כתב את הכתבה? זה קצת מצחיק לי "להתווכח" מבלי לדעת עם מי XD
-
-