שלום לכולם,
בימים האלה אני מחפש מקום שיהיה אפשר למצוא בו DS שיהיה בטוח וזול, אפשר לקבל המלצות/מקומות שקניתם והיו זולים וטובים? מה המחיר של זה בערך? והאם NDS Lite יותר יקר מהרגיל (בכלל יש עדיין רגילים בארץ?)
תודה רבה לעוזרים. ^_^
Printable View
שלום לכולם,
בימים האלה אני מחפש מקום שיהיה אפשר למצוא בו DS שיהיה בטוח וזול, אפשר לקבל המלצות/מקומות שקניתם והיו זולים וטובים? מה המחיר של זה בערך? והאם NDS Lite יותר יקר מהרגיל (בכלל יש עדיין רגילים בארץ?)
תודה רבה לעוזרים. ^_^
אני חושב שעדיין יש רגילים בארץ,בקשר לDS אין לי מושג איפה קונים אותו בארץ.
אבל ההודעה מתאימה יותר לפורום פוקימון-כללי
[quote][i]Originally posted by Orangekenny[/i]@Jan 17 2009, 11:01 PM
[b] שלום לכולם,
תודה רבה לעוזרים. ^_^ [/b][/quote]
בבאג 700-900 שח
[quote][i]Originally posted by gilleht[/i]@Jan 18 2009, 03:21 PM
[b] בבאג 700-900 שח [/b][/quote]
אין יותר זולים?
יש באופיס דיפו צומת בילו ברחובות מחיר 400 שקל -300
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 18 2009, 07:31 PM
[b] יש באופיס דיפו צומת בילו ברחובות מחיר 400 שקל -300 [/b][/quote]
רציני? איך כל כך זול? ם_ם
ואיך באופיס דיפו מוכרים קונסולות? קנית שם?
[quote][i]Originally posted by Orangekenny[/i]@Jan 18 2009, 06:28 PM
[b] רציני? איך כל כך זול? ם_ם
ואיך באופיס דיפו מוכרים קונסולות? קנית שם? [/b][/quote]
מוכרים שם הכל יש לך שם משחקים לסוני משחקים למחשב משחקים לDS חברים שלי ובני דודים שלי קנו משם נינונטדו DS מארז חדש ומכשיר מצויין ללא תקלות
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 18 2009, 08:35 PM
[b] מוכרים שם הכל יש לך שם משחקים לסוני משחקים למחשב משחקים לDS חברים שלי ובני דודים שלי קנו משם נינונטדו DS מארז חדש ומכשיר מצויין ללא תקלות [/b][/quote]
תיכול להגיד לי איפה בדיוק בצומת בילו? או שזה ממש באופיס דיפו? נשמע לי מוזר כי אף פעם לא ראיתי קונסולות באופיס דיפו XD
[quote][i]Originally posted by Orangekenny[/i]@Jan 18 2009, 06:48 PM
[b] תיכול להגיד לי איפה בדיוק בצומת בילו? או שזה ממש באופיס דיפו? נשמע לי מוזר כי אף פעם לא ראיתי קונסולות באופיס דיפו XD [/b][/quote]
שאתה מגיע לצומת בילו אחרי הכיכר איפה שהרמזורים יש לך שם שלטים איפה נמצא כל דבר אופיס דיפו אמור להיות שמואלה בתוך החניה
יש מקום בפתח-תיקווה?
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 18 2009, 09:53 PM
[b] שאתה מגיע לצומת בילו אחרי הכיכר איפה שהרמזורים יש לך שם שלטים איפה נמצא כל דבר אופיס דיפו אמור להיות שמואלה בתוך החניה [/b][/quote]
אחלה, שבת אני אלך. תודה ^^