אני הלכתי לאדם שכתוב במדריך אבל הוא לא נותן לי
Printable View
אני הלכתי לאדם שכתוב במדריך אבל הוא לא נותן לי
תגיע לעיר אוניביל אחרי שאתה עובר את המכון הרביעי שזה מכון פוקמני הרוח אתה פונה שמואלה עובר מאמנים אחר כך אתה יורד דרומה אתה מגיע לעיר שהיריב שלך נמצא שם אבל הוא לא ילחם נגדך שתיכנס למכון המנהיגה לא תהיה שם בקיצור אתה מקבל HM4 במסעדה אתה מדבר עם המוכר והוא מביא לך HM4 ריסוק אבנים
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Jan 21 2009, 11:01 PM
[b] תגיע לעיר אוניביל אחרי שאתה עובר את המכון הרביעי שזה מכון פוקמני הרוח אתה פונה שמואלה עובר מאמנים אחר כך אתה יורד דרומה אתה מגיע לעיר שהיריב שלך נמצא שם אבל הוא לא ילחם נגדך שתיכנס למכון המנהיגה לא תהיה שם בקיצור אתה מקבל HM4 במסעדה אתה מדבר עם המוכר והוא מביא לך HM4 ריסוק אבנים [/b][/quote]
לא נכון.
הוא נותן הזזת אבנים.
ריסוק אבנים במשחקים האלה זה TM.
TM8.
אחרי המכון השלישי אתה הולך לאיפה שסודוודו, אם לא נלחמת נגדו תצטרך להילחם נגדו( אם אתה לא יודעי איך תגיד לי אני הסביר לך) אם כבר נלחמת לך ימינה ותדבר עם האיש השמן, הוא אמור לתת לך.
אם תפסת את סודוודו אתה יכול ללמד אותו.
[quote][i]Originally posted by Pizza-Kun[/i]@Jan 22 2009, 11:27 AM
[b] לא נכון.
הוא נותן הזזת אבנים.
TM8.
אחרי המכון השלישי אתה הולך לאיפה שסודוודו, אם לא נלחמת נגדו תצטרך להילחם נגדו( אם אתה לא יודעי איך תגיד לי אני הסביר לך) אם כבר נלחמת לך ימינה ותדבר עם האיש השמן, הוא אמור לתת לך.
אם תפסת את סודוודו אתה יכול ללמד אותו. [/b][/quote]
נכון אתה צודק טעיתי TM8 יעזור לך לשחרר את שלושת הכלבים האגדיים ראיקו אנטיי וסויקון והם יהיו בשדות ותוכל להתקל באחד מהם בבוא העת
[quote][i]Originally posted by Pizza-Kun[/i]@Jan 22 2009, 01:27 PM
[b] לא נכון.
הוא נותן הזזת אבנים.
TM8.
אם תפסת את סודוודו אתה יכול ללמד אותו. [/b][/quote]
הלכתי אליו אבל הוא לא נותן!
[quote][i]Originally posted by hmje[/i]@Jan 23 2009, 01:32 PM
[b] הלכתי אליו אבל הוא לא נותן! [/b][/quote]
תעבור את המכון הרביעי
עברתי כבר מזמן
אני כבר בעולם השני לקרת הסוף :(
העולם השני? אתה מתכוון לאיזור השני (אזור קנטו, שהוא בעצם האזור הראשון XD)?
[quote][i]Originally posted by hmje[/i]@Jan 23 2009, 03:32 PM
[b] הלכתי אליו אבל הוא לא נותן! [/b][/quote]
הוא לא נתן לך כלום?