-
שלום זהו אני לוגיה קאן זה שקיבל באן מחן אני פורש לא בגלל הקהילה או המייסדים אתם נהדרים כל הקהילה וגם אתם אילון ורותם הדבר היחיד שאני פורש בגללו הוא סאי וחן המנהלים הם תופסים יותר מדי תחת מהמעמד שלהם אני בסך הכל פירסמתי בקשה לניהול גלובאלי רק המייסדים היו צריכים לענות עליה ובמקום זאת חן נעל את הנושא בטענה שלא צריך מנהלים... קיבלתי ממנו ומסאי אזהרה על אותו רקע ורותם אני מעריך את זה שנתת לשתיהם אזהרה בגלל שהיית לצדי במקום לתמוך בשתיהם.
למרות שבהתחלה רציתי לקחת את כל התרגומים שלי החלטתי שלא כולם עומדים לשרותך אני לא זקוק להם אתה יכול לעשות איתם מה שאתה רוצה להתראות לכולם ודבר אחרון הייתי רק רוצה להקדיש את כל ההודעות שלי לפורום
רותם- חבר טוב מאוד תודה רבה שתמכת בי במקרה הזה
אילון- תודה רבה לך חבר טוב מי שהביא אותי לפורום
אסף- מכיר אותך עוד מ*צונזר* היית לי רע וידיד
-
[quote][b]גם כן אתם כל הגלובאל והאדמינים אותו חרא מתלהבים מהדרגה שלכם ה
שאלה לא הופנתה אל חן ההומו הזה אלא לאיילון ולרותם אז תפתחו את הנושא!!!!!!! [/b][/quote]
[quote][b]יופי כבר יש לי 2 אחת ממך ואחת מחן אל תתלהבו עליי בגלל הדרגות שלכם [/b][/quote]
[quote][b]הודות לך ולחן אני כבר לא אוכל לקבל אתו בגלל שאתם 2 תופסי תחת מתלהבים [/b][/quote]
זההרקע של גביו קיבלתה את אזהרות.
והמשתמש שלך הושעה לכמה שעות בלבד,אני מעריך שהוא יחזור עד עכשיו.
בכ"ם הגיע לך,אסור לך להתווכח עם מנהל אחרי שהוא נועל לך נושא אלה לעות את הדבר הנכון-לדבר עם אחד המייסדים.
חבל שאתה עוזב ועוד יותר חבל שאתה חושב שאנחנו תופסים תחת.
-
מה ביגלל שפירסמתה שאתה רוצה להיות מנהל? זה כמו שירחיקו אותי כי אני לא פעיל או משהו כזה! מיילה אזהרה שגם לזה אין סיבה מוצדקת אבל באן?! חוץ מזה למה רותם או איילון לא מסדרים את זה?
-
תודה לוגיה על ההקדשה
חבל שאתה פורש, זה לא משנה איך המנהלים מתנהגים אליך אלא איך הקהילה מתנהגת אליך
ואני חושב שהתנהגו אליך יפה
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 5 2007, 08:15 PM
[b] מה ביגלל שפירסמתה שאתה רוצה להיות מנהל? זה כמו שירחיקו אותי כי אני לא פעיל או משהו כזה! מיילה אזהרה שגם לזה אין סיבה מוצדקת אבל באן?! חוץ מזה למה רותם או איילון לא מסדרים את זה? [/b][/quote]
לא בגלל זה.
אחרי זה הוא התחיל לקלל אותנו בפרטי,נתתי כמה ציטוטים.
על הנושא שהוא פתח הוא לא קיבל כלום,הנושא רק ננעל מהסיבה שהזכרתי קודם.
האזהרות והבאן ליום אחדהם בגלל שהאו קילל אותי את חן,להביא עוד ציטוטים? /=
עריכה:
[quote][b]תפתח את הנושא ומיד! הנושא היה מופנה אל הבעלים ולא אליך*
הם יכולים לענות אם הם רוצים,הם יכולים להגיב בנושאים נעולים.
והם אמרו לי את זה היום,שלא צריך עוד מנהלים וכבר יצא לנו לדבר על זה (אם אתה לא יודע
אני בצוות האתר)
אני יודע טוב מאוד שאתה בצוות האתר אבל אתה לא המייסד תפתח את הנושא!
אל תדבר אלי ככה,
אזהרה.
אני יידבר אלייך איך שבא לי אל תדאג איילון כבר יוריד אותה וסתום את הפה שלך עלק מאיים עליי [/b][/quote]
עריכה2:
[quote][b]ורותם אני מעריך את זה שנתת לשתיהם אזהרה בגלל שהיית לצדי במקום לתמוך בשתיהם.[/b][/quote]
אזהרה מילולית,וזה כי אמרנו ישר שאין סיכוי שתתקבל לניהול אחרי מה שכתבתה לנו בפרטי.
-
טוב להתראות לך,אני מניח שדרכנו יפגשו שוב
-
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jul 5 2007, 08:15 PM
[b] תודה לוגיה על ההקדשה
חבל שאתה פורש, זה לא משנה איך המנהלים מתנהגים אליך אלא איך הקהילה מתנהגת אליך
ואני חושב שהתנהגו אליך יפה [/b][/quote]
אני מעריך את זה אני פורש אך ורק בגלל המנהלים
זהו סיימתי את טיועניי להתראות כולם
-
אני לא עמדתי לצידך
אני פשוט עושה ת'תפקיד שלי :unsure:
ותודה שאתה משאיר תמידע וחבל שאתה פורש.
אני קיבלתי כמה באנים לא צודקים באנימקס אבל לא פרשתי Oם
-
חבל,היית משתמש דווקא פעיל
אולי אני לא מכיר אותך,אבל אם ככה בא לך
אז,שיהיה לך כיף...
להתראות..
-
חבל וההשעיה היא רק לכמה שעות וזהו....ולא ל5 ימים או משהו כזה..חבל שאתה פורש ובורח בצורה כזו....שיהיה לך דרך צלחה ואתה נכנע מהר....אם לא טוב לך משהו אתה חייב להלחם עליו כדי להחזיר את הטוב ולהוכיח את עצמך,רק ככה תשרוד בעולם הזה....אני אזכור אותך ואתגעגע אליך,היית משתמש פעיל ונחמד...חבל שתעזוב אותנו ככה...
-
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Jul 5 2007, 08:16 PM
[b] לא בגלל זה.
אחרי זה הוא התחיל לקלל אותנו בפרטי,נתתי כמה ציטוטים.
על הנושא שהוא פתח הוא לא קיבל כלום,הנושא רק ננעל מהסיבה שהזכרתי קודם.
האזהרות והבאן ליום אחדהם בגלל שהאו קילל אותי את חן,להביא עוד ציטוטים? /=
עריכה:
עריכה2:
אזהרה מילולית,וזה כי אמרנו ישר שאין סיכוי שתתקבל לניהול אחרי מה שכתבתה לנו בפרטי. [/b][/quote]
and your point is? איפה הקללות בדיוק? הוא קולה אמר לך שתפתח ת'נושא מה קללה בזה? ומה הוא אמר? שהוא יודע שאתה בצוות? אז? גם אני יודע שאתה בצוות, אם אני אגיד לך שאני יודע אתה גם תתן לי אזהרה/ באן? 0_0 זה שאתה בצוות זה לא אומר שאתה מחליט על שאר צוות האתר, יש עוד אנשים מלמעלה (ואני לא מדבר כרגע על ה' XD) שהם מחליטים אם צריך או לא, וזה נראה כאילו שנייכם באמת תופסי תחת 0_0 ומיילה מחן אבל ממך זה דיי מיותר וגם הבאן דיי מיותר...
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 5 2007, 11:59 PM
[b] and your point is? איפה הקללות בדיוק? הוא קולה אמר לך שתפתח ת'נושא מה קללה בזה? ומה הוא אמר? שהוא יודע שאתה בצוות? אז? גם אני יודע שאתה בצוות, אם אני אגיד לך שאני יודע אתה גם תתן לי אזהרה/ באן? 0_0 זה שאתה בצוות זה לא אומר שאתה מחליט על שאר צוות האתר, יש עוד אנשים מלמעלה (ואני לא מדבר כרגע על ה' XD) שהם מחליטים אם צריך או לא, וזה נראה כאילו שנייכם באמת תופסי תחת 0_0 ומיילה מחן אבל ממך זה דיי מיותר וגם הבאן דיי מיותר... [/b][/quote]
אם...משהו קטן...
[i]הציטוט שציטטה היה שיחה שלו עם חן.[/i]
וסים לב איזה דברים הוא אמר:
תופסי תחת
מתלהבים
כולנו אותו חרא
הומו
סתום ת'פה
תפתח את הנושא ומיד!
וחוץ מזה הוא ציווה עלינו לפתוח את הנושא אף על פי שבעצם זה נחשב נושא ספאם.
ואגב הבאן שלו ירד...
-
סאי יש בדברים של יונתן משהו....ומצד שני לוגיה כאן לא היה צריך לקלל ולכן זה החמיר את מצבו...והוא קילל אחרי שסגרתם לו את הנושא בפורום משוב,הנושא שבו אמרתם לו שאין צורך במנהלים גלובאלים,אתה באמת לא יכולים להחליט שום דבר לגבי מי יהיה בצוות שלהם ומי לא או איזה סיכוי יש להתקבל לצוות כי זה לא בסמכותכם רק לבעלים אפשר להחליט זאת...
-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Jul 6 2007, 10:29 AM
[b] סאי יש בדברים של יונתן משהו....ומצד שני לוגיה כאן לא היה צריך לקלל ולכן זה החמיר את מצבו...והוא קילל אחרי שסגרתם לו את הנושא בפורום משוב,הנושא שבו אמרתם לו שאין צורך במנהלים גלובאלים,אתה באמת לא יכולים להחליט שום דבר לגבי מי יהיה בצוות שלהם ומי לא או איזה סיכוי יש להתקבל לצוות כי זה לא בסמכותכם רק לבעלים אפשר להחליט זאת... [/b][/quote]
כרגע באמת אין צורח במנהלים גלובאלים @@
אבל זה לא משנה,תבינו כולם.
[u][b]
הנושא ננעל מהסיבה הפשוטה שצריך במקום לכתוב נושא כזה פשוט
לשלוח ה"פ לאחד המנהלים הגבוהיים[/b][/u]
ברגע שהנושא שלו ננעל [u]מהסיבות הנכונות[/u] הוא התחיל ישר לבקש משנינו בפרטי מה שהפך תוך ה"פ אחד לקללות של ממש.
[b]זה כול מה שהוא עשה,והוא קיבל על זה שתי אזהרות,אחת מימני ואחת מחן על 'קללות של כול אחד מאיתנו בפרטי.[/b] לאחר מכן כשהוא המשיך נתתי לו באן [b][u]להיום אחד[/u][/b] היום כבר הבאן השתחרר.
נ.ב.
[quote][b]איזה סיכוי יש להתקבל לצוות [/b][/quote]
מה לפי דעתך הסיכוי שמשתמש שמקלל מנהלים גלובאלים וראשיים בפרטי יהפוך להיות גלובאלי?
-
נכון צודק,הוא לא היה צריך לקלל אבל אתם כמנהלים גלובאליים לא היה לכם את הזכות להחליט בנושא שהוא פתח לגבי בקשתי לגלובאלי להחליט אם יש צורך או אין,רק הבעלים מחליטים וחוץ מזה זה גם זכותו לפתוח נושא שמה על זה,מאחר ולא היה נושא שאומר שאסור לפתוח בקשה לגלובאלי...או נושא נעוץ או משהו כזה...זה גם הסיבה שרותם אמר שנתן לכם אזהרה אחרי זה בנושא או משהו כזה...